یه سوال دیگه هم دارم. وقتی سیمکارتمو گذاشتم تو گوشی روش چند تا اس ام اس سیو کرده بودم . حالا اونا هم توی اینباکس اومده و هم توی قسمت سیم!نقل قول:
توی قسمت اینباکس نباید باشه. چکار کنم که اونجا نیاد؟
???????????????????????????????
Printable View
یه سوال دیگه هم دارم. وقتی سیمکارتمو گذاشتم تو گوشی روش چند تا اس ام اس سیو کرده بودم . حالا اونا هم توی اینباکس اومده و هم توی قسمت سیم!نقل قول:
توی قسمت اینباکس نباید باشه. چکار کنم که اونجا نیاد؟
???????????????????????????????
آقا رم دو گیگ بگیریم یا 4؟؟؟
4 گیگ مشکل درست نمیکنه؟ کسی داره؟؟؟
2 گیگ رو میگفت بیست و خورده ای و چهار گیگ رو چهل و خورده ای!
:5:دوست عزیز من وقتی دیدم شما این مشکل رو پیدا کردین (به خدا نمی خوام منت بزارم) همه جا رو گشتم تا بالاخره چند تا راه حل پیدا کردم که اگه برنامه های نصب شده روی گوشی تون چندان اهمیتی نداره(البته آهنگ ها و عکس هاو... حفظ می شوند) به نظرم این بهترینشونه که:نقل قول:
1.باطری رو در بیار
2.sim رو هم در بیار
3.باطری رو بزار سر جاش
4.گوشی رو روشن کن
5.وقتی صفحه درخواست سیم کارت اومد این کد رو بزن
راست*چپ چپ*چپ*
6.یه صفحه دیگه میاد تو اون صفحه Format internal disk رو انتخاب کن بقیشم خیلی راحته و خودت میتونی انجام بدی امتحانش کن ضرر نمی کنی
عزیزان من چون دانشجو هستم نمی تونم زیاد بیام ولی هر وقت اومدم تو این سایت سعی می کنم حداقل یه مشکل رو حل کنم
تا حالا من کیریستا رو نصب نکردم ولی مگه نمیشه از قسمت tools>control panel>other>uninstal برنامه رو آن اینستال کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا سر جد برگتون به سوالای من تو دوتا پست بالاتر جواب بدین. :19:
اوه اوه!!
به شدت توصیه می کنم: اصلا برنامه کریستال رو نصب نکنین، اصلا. چون بعدش یا باید فلش کنین گوشی رو یا آپدیت کنین که همه چیز بشه مثل اول.
برنامه کریستال روی اکثر گوشی ها مشکل ایجاد میکنه. مشکل معمولی هم نه، گوشی بالا نمیاد!!!
دوستان کسی نیست جواب منو بده:question::question::question::question::que stion:سوالی رو که در صفحه قبل پرسیدم
نمیدونم چرا کلمهquestion کپی شده پاک هم نمیشه
منم ازت ممنونمنقل قول:
دلیوریهای تکراری رو که قبلا نشون داده بعد از خاموش روشن کردن نشون میده
من خونده بودم که تا 4گیگ ساپورت می کنه. خودم ندارم که بهت بگم چطوره.نقل قول:
اگه از آشنا بخری و بهش بگی که یه چند روزی روو گوشیت باشه تا ببینی چطوره، خوبه. اگه مشکل پیدا کردی بری 2گیگ بگیری.
معلوم نیست قبلش چه بلایی سرش آوردی که صفحه سفید میده. برنامه کریستال نصب کردی؟نقل قول:
آره با کابل می تونی آپدیتش کنی. نگران نباش، درست میشه.
برنامه PC SUITE سونی اریکسون رو نصب کنی درایورش هم نصب میشه. توو سایت خودش هست، بگردی پیدا می کنی ولی باید حجمش زیاد باشه بهتره سی دیشو از یه نفر بگیری.
موفق باشی.
اولا که تنظیمات رو تا نمیدونی عوض نکن، پیدا کردن مشکل همیشه راحت نیست.نقل قول:
اون علامتی هم که اومده واسه DIVERT هست. گوشیت رو divert کردی. برو به اینجا و درست کن:
همه گزینه ها رو روی off تنظیم کن. control panel>call setting>divert calls>voice calls
اون صدای زنگ هم که بطور تدریجی زیاد میشه، از اینجا درست کن:
تیک increasing ring رو بردار. control panel>device>sounds & alerts>ringtones