اگه 100 گیگ ترافیک بخرم 1 سال میمونه؟من ماه به ماه تمدید میکنم عضو جشنواره هم نیستم
Printable View
اگه 100 گیگ ترافیک بخرم 1 سال میمونه؟من ماه به ماه تمدید میکنم عضو جشنواره هم نیستم
سلام حدود چهار پنج روز قطعی های پی در پی در شبانه روز دارمکیفیت خط عالی اس ان آر بالای 22 میباشد و لینک همیشه ثابت پرش ندارمولی متاسفانه در آیپی گیری ساعت ها طول میکشه و اگر هم متصل بشه سرعت کم زیاد میشه مجدد قطع میشه هر چقدر هم تماس گرفتیم با پشتیبانی فایده نکرد شما راهنمایی کنیدحتی مودم از سیم اصلی درب منزلم چک کردم باز جواب نداد و هنوز مشکل پابرجاست چقدر احتمال هست از پورت مربوطه باشه
دوستان قبلا جواب شما رو دادن. من هم با همین مشکل مواجهم. سراسریه. احتمالا به خاطر تغییرات اخیر برای جداسازی ترافیک داخلی از خارجی باشه.نقل قول:
با وجود شرکت راهنمای فردای خوزستان بهتره از هرچی طرح عجیب غریبه دوری کنید. یه طرح ساده مثل شهاب 1 روزه سابق که باید 24 ساعت دوام میداشت، حدود 18 ساعت بعد سوزانده میشد. هیچ ثباتی در اینترنت مخابرات خوزستان نیست. ممکنه بعد از خرید طرح 100 گیگ ترافیک اضافه که قیمتش 90 تومنه و ظاهرا مختص جشنوارس، چون شما عضو جشنواره نیستین 100 گیگ براتون فعال نشه و باید هفت خان رستم و طی کنید تا پولتون رو پس بدن. شاید هم پول رو پس ندن و مجبور شید ترافیک معمولی به قیمت 90 تومن جایگزین بگیرید که میشه 50 گیگ معمول! به امید نابودی شرکت راهنمای فردا با طرح های مسخرش که در عرض 10 روز 3 بار طرح ها رو عوض کردننقل قول:
رهنمای فردا اصلا کاره ای نیست رهنمای فردا با مخابرات قرارداد بسته و وظیفه ی فروش و پشتیبانی رو بر عهده داره هر طرحی که ایجاد میشه و یا برداشته میشه دست خوده مخابراته و رهنمای فردا فقط وظیفش فروش و پشتیبانیهنقل قول:
بقیه موارد مثل ایجاد سرویس جدید و حذف سرویس خاص یا تغییر قیمت و تعیین سرعت سرویس ها همه از اکانتینگ که دست خوده مخابراته تعیین میشه
ببین توضیحی رو که بهت میدم قبلش ذهنت رو از مخابرات خوزستان دور کن. برو سمت شرکت های معتبر. توضیحات زیر از سایت شرکت های وب هست. حالا قضیه چیه:نقل قول:
۱- سرویس غیرحجمی چیست؟
در مصوبه ۲۳۷ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نوعی از سرویس با نام «سرویس غیرحجمی» تعریف شده است که ماهیتی حدودا مشابه سرویسهای نامحدود دارد. این سرویسها که در چهار سرعت مختلف ارائه میشوند، حجم ماهانهی بالاتری از سرویسهای حجمی معمول دارند و سرعتشان در طول مدت ارائهی سرویس، تغییری ندارد.
سرعت ثابته/این نوع سرویس ها شبانه رایگان ندارند/ ترافیک مازادشون ارزونه 1500 تومن که البته معمولا بصورت بسته 5 گیگی فروش میره.
۲- تفاوت سرویس حجمی و غیرحجمی در چیست؟
تفاوت اول این دو سرویس در نحوهی تقسیمبندی سرعت است. سرویسهای حجمی درحالحاضر در دو گروه سرعتی ویژه (از ۲ مگابیتبرثانیه تا ۱۶ مگابیتبرثانیه) و پایه (از ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه تا ۱ مگابیتبرثانیه) ارائه میشوند. ( در اکثر شرکت های معتبر مثل شاتل و پارس انلاین و های وب و .. حداقل سرعت مثلا 1 مگ 128 و حداکثر سرعت بنا بر کشش خط و ترافیک ممکنه تا 16 مگابیت هم سرعت بدن/ هر چند خوزستان دان استریم خطوط رو اکثرا رو 2مگ بسته و 16 مگ رو باید در خواب ببینیم.) درحالیکه سرویسهای غیرحجمی چهار دسته سرعت ثابت (۱، ۲، ۴ و ۸ مگابیتبرثانیه) دارند. حداکثر سرعت:
128kbps = 16KBps
256kbps = 32KBps
512kbps = 64KBps
1Mbps = 128KBps
2Mbps = 256KBps
3Mbps = 384KBps
4Mbps = 512KBps
5Mbps = 640KBps
6Mbps = 768KBps
تفاوت دوم این سرویسها درمقدار ترافیک ماهانه آنهاست که سرویسهای غیرحجمی ترافیک ماهانهی بیشتری دارند.
تفاوت سوم، در هزینهی ترافیک اضافهی قابل خرید درصورت اتمام حجم است. درصورتی که ترافیک سرویس حجمی تمام شود، بایستی ترافیک اضافه مطابق تب ترافیک عادی خریداری شود(هرگیگ 3000 تومن)، درحالیکه ترافیک اضافهی سرویسهای غیرحجمی بهقرار هر گیگابایت ۱۵۰۰ تومان محاسبه میشود.
بنابراین سرویس های حجمی در خوزستان شبانه ندارن و سرعتشون هم پایینتر از حجمی هاست.
دوستان اگه فوتون 5 روزه بگیریم و ترافیکش رو یک روزه تموم کنیم میتونیم دوباره ترافیک بخریم یا باید صبر کنیم تا 5 روزش تموم بشه ؟
توی شهاب که نمیشد و باید زمانش طی میشد.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر ایرانسل, نسل 3 یا 4 برات آنتن داره.... بسته هفته ای 5 گیگ, 2 هزارتومنی بخر از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر (البته بعد از 11:30 دیگه هی قطع و وصل داره!)
هفته ای چند بسته میخرم!!
ارزش نداره حرص دانلود شبانه و ترافیک اضافه مخابرات رو بخوری
موفق باشید
[QUOTE=o935;8876069]ببین توضیحی رو که بهت میدم قبلش ذهنت رو از مخابرات خوزستان دور کن. برو سمت شرکت های معتبر. توضیحات زیر از سایت شرکت های وب هست. حالا قضیه چیه:
/QUOTE]
سلام
سپاس از پاسخ شما
البته پرسشم رو اشتباه برداشت کردید... احتمالن تفاوتشون در نسبت حجم سرور داخلی به سرور خارجی هست
خب من اگر سرعت 1 مگ با 17 گیگ حجم رو بخرم... چند گیگ از این 17 تا برای سرور های داخل هست؟
البته من همینجوری هم کلی سایت های با سرور داخل رو میرم
موفق باشید