احسنت، من هم میگم هر چی میخاین خب تو روز دانلود کنید:n02:نقل قول:
Printable View
احسنت، من هم میگم هر چی میخاین خب تو روز دانلود کنید:n02:نقل قول:
یه فایل داری 5گیگ حجمشه تعوری شما چیه؟نقل قول:
روزی 5گیگ میشه 20تومن من روزی 20تومن پول بدم؟
برم سرعت 2مگ نامحدود بگیرم 400هزارتومن؟
لطفام نگید فایل 5گیگت چیه و برو سدیشو بخر و بلا بلا بلا
پس یه مقدار وسیعتر فکر کنین و فقط کاربری خودتون رو در نظر ندلشته باشید
وگرنه منم میتونم بگم خب پینگ پایین به چه درد میخوره یا سرعت تک کانکشن اصلا چیه خب با 20تا کانکشن داره فلان سرعت میده
برای هرکس با توجه به نوع کاربریش باید سرویس مطلوبش وجود داشته باشه
شما پینگ و تک کانکشن حتی با سرعت 128 براتون مهمه و سرعت بیشتر فرقی براتون نداره
من پینگ و تک کانکشن برام بی معنی و سرعت دانلود برام مهمه
در ضمن دانلود توی شب که شما خواب هستین من نمیفهمم چه زبطی داره که سرور نابود بشه؟؟؟
سرور هر اندازه کشش داشته باشه خدمات میده وگرنه ما پمپ نمیزاریم چیزی اضافه بکشیم که سرچشمه خشک بشه!!!
نقل قول:
شبها به علت دانلود زیاد کاربران، سرور ها هم مشکل پیدا میکنن
رپیدباز ،
و ... توی ساعت های رایگان نمیتونن لینک تبدیل بکنن
گوشی ویندوز فونی من هم برای دانلود از استور مایکروسافت کلا تو ساعت های رایگان تعطیله، یک کیلو بایت هم نمی تونم استفاده کنم
سرویسم یک مگه، در حالی که شبا بین ۴ تا ۱۲ گیگ با لپ تاپ می تونم دانلود داشته باشم (سرویسم کلا جزو سرویس های خوب هست)
یکی از دلایل اصلی همین فشار بر روی سرور ها و همچنین ترافیک بالای پهنای باند کشور، مخصوصا روی سرورهای خارج کشور هست
Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
اولاً من با دانلود شبانه هیچ مشکلی ندارم... نمیدونم چرا شماها اینطوری برداشت کردین....نقل قول:
اصولاً دانلود شبانه به دلیل ترافیک کمتر و .... تا حدودی توی تمام دنیا مرسومه....
مشکل من اینه که میگم چرا شما روز از اینترنتت استفاده نمی کنی؟؟؟ چرا وقتی خود ISP ها میان به زور! مجانی! به شما حجم میدن، همتون صداتون در می آد که آی چرا به ما حجم دادین ... چرا ارزون نکردین و به قول خودت بلا بلا بلا....
این چیزی که شما اسمشو گذاشتین اینترنت در واقع اصلاً اینترنت نیست... صرفاً یه ابزار دریافت فایل های غیر قانونیه! (البته من خودمم کلی از این فایلا میگیرم همیشه... خیلیم حال میده :n02:)
من قراردادم 23 اسفند تموم میشه . به علت سرعت کم میزارم بعد عید سرویس میگیرم . واقعا عید بد موقعی هست . سرعت در حد dial up میشه .:n27:
:n08:خداییش دست گذاشتی رو نقطه حساس :n08::n08::n08:نقل قول:
ایشون که گفتن هر کسی بنا به استفاده ای که از اینترنت داره سرویس خودشو انتخاب میکنه . این طور نیست که کسی روز از اینترنتش استفاده نکنه و فقط شب بره نت گردی و دانلود . اکثرا نت گردی و کارهای عادی رو روز انجام میدن و فقط شب یه سری لینک که در طول روز گرفتن رو میزارن واسه دانلودنقل قول:
اینی که بعضی ها ترجیح میدن به جای حجم اضافه همون سرویس های قبلی رو با قیمت کمتر داشته باشن هم دوبار برمیگرده به نوع کاربریشون ، که خب به نظر میرسه کاهش قیمت واسه ISP ها صرفه ی اقتصادی نداره
دوستان
:n19::n19:
بالاخره برای این یک گیگ هدیه اطلاعیه زد که هدیه عید بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش ما نفهمیدیم این 1 گیگ که به ما دادن هدیه بوده یا دولت ارزون کرده و مجبور شدن 1 گیگ بدن. خدا هیچ کس رو گیج نکنه...... آمین:n02:نقل قول:
با این تورم چرا یه گیگ عیدی ؟نقل قول:
گیگ واسه کاربرایی که گرونتر خریدن نمیدن ؟ :n24: