دوستان من الان از یه شرکت دیگه سرویس دارم اول اینو جمع آوری کنم بعد از سایت سفارش بدم؟یا از الان سفارش بدم مشکلی پیش نمیاد؟
بعد از ارسال سفارش از سایت هزینه رو چطور پرداخت میکنیم؟
شرمنده سوالام خیلی ابتدایی هستن
Printable View
دوستان من الان از یه شرکت دیگه سرویس دارم اول اینو جمع آوری کنم بعد از سایت سفارش بدم؟یا از الان سفارش بدم مشکلی پیش نمیاد؟
بعد از ارسال سفارش از سایت هزینه رو چطور پرداخت میکنیم؟
شرمنده سوالام خیلی ابتدایی هستن
یعنی تو فکر میکنی اینا اینقدر کارشون حساب کتاب داره که بفهمن کی چه موقع تمدید کرده؟ :n09: شانس بیاری بعداً ازت کمش نکنن... :n02:نقل قول:
ببینید اینا مال تاپیک شاتله:
نقل قول:یعنی شماها فکر میکنید پارس آنلاین اینقدر بی سر و صدا همینجوری بهتون 1 گیگ هدیه میده؟؟ :n08: اینا هر دفعه هدیه میدن خبرش رو صد جا میزنن.. الان تو سایت در این مورد هیچی نیست!نقل قول:
من یه بار چنین موردی رو داشتم رو این حساب میتونم بگم تخلیه خط 3 روز طول کشید و رانژه تقریبا 7- 8 روز و خب حدود دو هفته اینترنت نداشتمنقل قول:
به نظر میرسه بهتر بود که اول میرفتم شرکت جدید ثبت نام و بعد شرکت قبلی واسه تخلیه
ولی مرکز مخابراتی های مختلف با هم فرق میکنه . شما بهتره دو مورد رو با هم انجام بدین و دعا کنید که سر موقع قطع و وصل بشه که وگرنه مثه من میشید:n14:
دوستان ببینید کی میگم اگه این پارس انلاین یک گیگ رو به بهانه ای ازتون کم نکرد .... :n27:
البته خدایی قیمت ها یه خرده ارزون تر شد
مثلا من 512 10 گیگ ماهی 36-37 میشد الان شده 30 تومن
----------------------------------------
باز امروز چه گندی زدن ؟ نصف سایت ها برام باز نمیشه ! ک ر ی و هم وصل نمیشه !
اصن میخوام الان یه چی بگم کل بچه های این فورم بریزن رو سرم..... :n10:نقل قول:
به نظر من خیلی هم کار خوبی کردن که قیمتا رو کم نکردن و به جاش حجم رو زیاد کردن!! :n07:
پاشید برید یه ذره تو اینترنت بچرخید صفا کنید بابا! (البته اگه سرعت تک کانکشن خوب بود :n09:)
هی یه مشت اشغال میزارید نصف شب دانلود بشه بعد هی فرداش میاین میگین نمیدونم 50 مگ دانلود کردم 100 مگ دانلود کردم... دیشب سرعت بد بود...خوب بود....قطع شد... وصل شد....:n08:
این که شما دارید اینترنت نیس که... شبترنته!!
P.S.: من نمیدونم چرا ایرانیا تو همه چی اسراف میکنن... آب، برق، گاز، بنزین... توی 25 سال اخیر کل محیط زیست ایران رو به *** دادن! ولی وقتی نوبت به حجم اینترنت میرسه همه خدای صرفه جویی و مصرف بهینه میشن.... یارو میره اینترنت میخره یکسال 10 گیگ!!!!
موافقم با ایشون چی آخه شبی +7 گیگ دانلود میکنین اونم هر شب 2-7 که میشه کلا سرورا نابود میشه :n02:نقل قول:
سرعت از 512 بردم رو 1مگ بلکه تک کتنکشن یکم بهتر شه هیــــچ اثری نداشت ! :(
من که قبلاً بهتون گفته بودم: :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوش ندادین:n02:
فکر کردی پس واسه چی ما با اون 128 نامحدود قدیمی اونقدر حال میکردیم؟؟؟ :n08:
ولی گذشته از شوخی ... من جداً فکر میکنم این مشکل سرعت تک کانکشن پارس بخاطر اشکالات سیستم مدیریت ترافیکشونه یا شایدم بخاطر اشکالات فیلترینگ... :n13: ربطی به پهنای باند نداره در هر صورت.....