مرسی یعنی بعد از20 گیگ سرعت روی 40 کیلو نمیاد میشه 20 کیلو :n04:نقل قول:
Printable View
مرسی یعنی بعد از20 گیگ سرعت روی 40 کیلو نمیاد میشه 20 کیلو :n04:نقل قول:
من هنوز اشتراک اسیا رو ندارم اما با بحث کردن دوستان متوجه شدم نظرها متفاوت هست مخصوصا تو محدود بودن حجم
همراه با بی کیفیت ترین نت جهان بر شما تبریک باد :n09:نقل قول:
filimo.com بیا برو یکم حجم بده بخورن گناه دارن بنده خدا آقای یوسفی زاده چهرش هم مهربانه آخه آدم میخاد آدرس دیوار مهربانی هم بده بهشوننقل قول:
هیچ کوفتی نیست آشغال آشغاله فیلمای 100 سال پیشو برمیداره سرو تهشو قیچی میکنه میزاره با پول خدا تومن بریم ببینیم دانلودم نمیشه :n36:
فقط یه چیز بگم اینا همش برای حجم خوریه تمااااااااااااااااااااااا ااااااااام :n35:
مرسی الان تو سایت اپارات دیدم لینکشو مزخرف بودنقل قول:
نقل قول:
20 کیلو و 40 کیلو که فرقی ندارن زیادن . هردوشون رو اعصابن . من یادمه سرعتم تا 7 کیلو هم پایین می اومد .
خودشم اینطوری نیست که شما بشینید 20 گیگ رو مثلا در عرض 10 روز تموم کنین بعدش که محدود شدین سرویس رو عوض کنین . بلکه هر روز فقط 650 مگ با سرعت بین 150 تا 250 میتونین بگیرین و بعدش میشه 40 یکم بعدش 20 و بعدش هم 7 تا 15 :| تا آخر شب که دوباره پهنای باندتون ریست بشه .
کلا به درد نمیخوره . نامحدود شاتل بهتره یا حتی پارس آنلاین .
اینا اون دنیا و این دنیا حالیشون نیست که .نقل قول:
یکم مسئولیت پذیری ندارن . به مردم به دید کیسه پول نگاه میکنن متاسفانه .
من که دنبال یه شرکت خوبم تا از آسیاتک برم . متاسفانه ساعت 10 به بعد هم کلا نت میپوکه تا ساعت 2 شب . ماشالله همیشه هم مشکل یا از سیم کشی خونس یا مخابرات ... آسیاتک همیشه درسته و نشده تا حالا یه چیزی رو قبول کنن .
خرداد سال پیش که ثبت نام کردم عالی بود ... عالی ... الان ولی
بیخیال اعصابمون رو زیاد خرد نکنیم :n06:
من تا دیروز آسیاتک داشتم ، یعنی میتونم بگم در یه کلام ، مزخرف ترین شرکت ISP در ایران.
نه پشتیبانی درست و حسابی دارن و نه هیچ دیگه ! فقط به فکر پول ن.
باور کنید واسه این تخلیه یک هفته و نیم ما رو گذاشتن سرکار .. اخرش با جور کردن هزار تا آشنا در مرکز مخابراتی تا تخلیه شده ..
چقدر مزخرف شده
برای یکی از دوستام خریدم افتضاحه
ابروم جلوش رفت
:n27:
نقل قول:
دیروز خط عالی کیفیت عالی snr بالای 22 خط روی 10 مگابیت بسته شده اما بازی کلش رو مرتب قطع میکرد و دیتا قطع میشد. ولی با سیم کارت ایرانسل بسیار عالی بود!!
یعنی خدا adsl با خط 10مگا بیت و کیفیت عالی باید مشکل داشته باشه روی بازی های انلاین اما سیم کارت ایرانسل با اون وضعیت کند نتی که روی سیم کارت هست جوابگو باشه!!
اینها همش بخاطر اینه که کمبود پهنای باند بین المللی دارن و حاضرم نیستن پولایی که از ملت میگیرن رو خرج خرید پهنای باند بین المللی کنن ارزان ترین لینک هم که برای عمان هست که اسیاتک روی همون لینک اینترنت میده به ملت شریف!!
منم مجبور شدم یه بسته 12 گیگ یکساله از ایرانسل بگیرم برای مواقعی که آسیافاــ رو اعصاب ما را میره باور کن هر وقت هر سایتی که با آسیا نتونستم باز کنم بلافاصله با ایرانسل باز کردم واقعا کیفیتش خیلی بهتر از آسیاتکه یدونه سایت با هر دو باز کنین میبینین :n05:نقل قول:
من سرویس صبحانه دارم امروز صبح تو ساعات رایگان سرعت دانلود 1 مگ بود روزای قبل 250 کیلو بود می خواستم ببینم فقط واسه من این جوری سرعت دانلود رایگانش زیاد شده یا واسه همه این طوریه.
در ضمن فیلیمو هم رفتم بعد از فعالسازی پلاس و روشن خاموش کردن مودم حجم کم نکرد.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk