داستان این هارد اکسترنال چیه؟یعنی واسه ایکس باکس هارد اکسترنال موجود هست؟یا این هاردهای معمولی PC میخوره؟یعنی من یه هارد اکسترنال 1000 گیگ بخرم میتونم به کنسولم وصلش کنم و بازی روش نصب کنم؟
داستان این هارد اکسترنال چیه؟یعنی واسه ایکس باکس هارد اکسترنال موجود هست؟یا این هاردهای معمولی PC میخوره؟یعنی من یه هارد اکسترنال 1000 گیگ بخرم میتونم به کنسولم وصلش کنم و بازی روش نصب کنم؟
بله میتونید ، ولی فقط از ۱۶ گیگش میتونید استفاده کنید . نه همش .نقل قول:
داداش ممنون برای جوابت یه قامیل دیگه تو کانادا و یکی هم دبی داریم اونا چی کانادا هم که وضعش مثل اونجاس دبی خوبه؟؟؟نقل قول:
راستی ریجن چیه
در ضمن من فقط میخوام کپی بازی کنم ها تو کپی ریجن ntsc و pal چه فرقی داره تو دبی pal داره کلا یه کمک کن به فامیلمون که تو دبی هست چی بگم بیاره من خودم این لینک رو میخوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش این هم بی جواب نمونهنقل قول:
خیلی ممنون به خاطر جوابات :11::11::11::11::11::11:
از همش میتونی استفاده کنینقل قول:
اگه تصمیم گرفتی بخری بگو
تا بگم چجوریه
تو همین سایت دیدم
خودم هم یه مدت استفاده میکردم
ولی بعدش دست کردیم جیب مبارک و یه هارد اصل خریدیم
آخه یخورده سخت بود یه خورده کوچولو
محتوای مخفی: ...
این دیگه چه صیغه ای هست؟16 گیگ به چه درد میخوره؟ خب میرم یه فلش میخرم دیگه:13: من پیش خودم گفتم 1000 گیگ بازی نصب میکنم حالشو میبرم:19:نقل قول:
اگه واقعا بشه که خیلی عالیه واسم پ.خ کن بی زحمت توضیحاتشو . مرسی:11:نقل قول:
اگر قرار بود از همش استفاده کنید که مایکروسافت نمیتونست هارد های خودش رو با قیمت های فضایی بفروشه جانم :31:نقل قول:
یعنی 1000 گیگ بازی برای ایکس باکس؟!!:18:نقل قول:
آقا من یه هارد 120 گیگ مخصوص کنسول دارم هنوز نتونستم 60 گیگشو پر کنم!1000 گیگ رو میخوای چه کنی؟شما یعنی یه بازی رو تموم کردی تا ابد رو هاردت نگهش میداری؟شما یه کنسول با هارد 250 گیگ بخر تا قیام مهدی فضا داری.:8:
ریجن یه نوع قفل منطقه ای هست مثلا کنسول های آمریکا قفلntscدارن و کنسول های اینجا قفلpalو بازی های اینجا همpalهستند و اونجا همntsc در نتیجه بازی های ایران عموما برای کنسول هایpalهست و کنسولی که از آمریکا بخرید اینجا بازی پیدا کردن براش یکمی سخته.(به زبون ساده گفتم متوجه بشی)نقل قول:
اگه کپی بازی کنی هم قضیه ریجن هست البته اگهjtagکنی که نه ریجن مهم نیست(jtagکار هزینه بریه و خودت بعید میدونم بتونی انجام بدی و به برد و وسایل خاص نیازه و 100-150تومن هم خرج داره)
اگه کنسول از دبی میخرید هم باید دقت کنید که کپی خور بشه هم اینکه ریجن اشpalباشه.
البته بگم برای کپی خور کردن باید از روی شماره که روی قوطی کنسول نوشته اقدام کنید که امکان داره درست به هدف نزنید!!!!
خب آخرین نسخه ABGx هم اومد.اینم توضیحاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]