واسه چی؟! من که 1مگ هستم الان فرقی با 128 ندارم!نقل قول:
هدیه هم میدن هنوز
ظاهرا از مهر در بعضی شهرها حذفش کردن!
Printable View
واسه چی؟! من که 1مگ هستم الان فرقی با 128 ندارم!نقل قول:
هدیه هم میدن هنوز
ظاهرا از مهر در بعضی شهرها حذفش کردن!
امروز زنگ زدم شاتل كرمان
گفت از هفته آينده تمام مشكلات حل ميشه
یه تست آموزنده :31:
سرعت دانلود با اتصال VPN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همون لینک بالایی اما بدون VPN :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته سرعت شدیدا متغیر هست و گاهی از دستش درمیره و تا حدود ۲۰ هم میره!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه گیری اخلاقی اینکه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروبچ ، همین الآن VPNــاتون رو آتیش کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان شماهم که با idm دانلود میکنید سرعتتون مثله من همش تغییر میکنه ( واسه من که یک ثانیه مثلا 45 بعد باز میشه 56 بعد .... اینقدر سریع تغییر میکنه که ادم نمی تونه بخونه سرعت رو...)
اتفاقا واسه من با وی پی ان 30 تا 40 درصد سرعتم رو کاهش میده....:31: شما رو نمی دونم...
کارت طلایی الان تو چه شهرایی فعاله دوستان ؟
اون روشی که برای چیز پی ان گفتم از امروز دیگه کار نمیکنه (به دلایل سیاسی فکرکنم)
سلام دوستان یه سوال!
shatel از مودم dlink پشتیبانی میکنه یا نه ؟
من اسلامشهرم و یکی از دوستان از شاتل سرویس داره و میگه خوبه البته اون با dlink وصله!
من از مخابرات سرویس دارم . به خدا پدرم در اومده ! هیچی به هیچی
سلام دوباره: دینقل قول:
میدونم نباید پستم رو تکرار کنم ولی گفتم شاید رفته باشه پیج های قبلی دوستانی که اطلاعی داشته باشن ندیده باشن پست رو (ماشالا هر رفرش 3تا پست میاد توی تاپیک : دی )
ضروری هست اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
+مدت زمان تخلیه ی خط چقدر طول میکشه
شما از شاتل هم بگیری هیچی به هیچی ، ما که خیر سرمون کاربر سرویس art هستیم و ماهی 30 تومن میدیم سرویسمون تعطیل!!!!نقل قول:
شاتل میگه ساپورت نمیکنیم ولی واسه خودش میگه dlink خوبه و سازگاری داره.
نه فقط شاتل بلکه تمام آی اس پی با تمام مودم ها سازگارننقل قول:
مشکلاتی که الان با مخابرات داری رو اینجا چک کن که یه وقت بدتر تشه و به اصطلاح از چاله در بیای و بیوفتی تو چاه
اینطورم نیست که همه مودمها با همه پروایدرها سازگار باشن. من تو فومن (گیلان) از اندیشه سبز خزر سرویس 128 گرفتم که در اونجا با مودم BILLION من سازگار نبود و با اینکه چراغ ADSL ثابت بود ولی به اینترنت وصل نمیشد برای همین رفتم یک دونه از این TP-LINK های 20 تومنی خریدم و در اونجا وصل کردم و کار کرد. در حالی که همون مودم BILLION رو الان دارم در قم با سرویس اینترنت شاتل مورد استفاده قرار میدم.نقل قول: