آسیاتک سرویس گیمینگ یا مشابه اینا نداره؟
من الان چابکـ 20 گیگ در ماه دارم ولی اصلا جالب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخصوص آپلود که واقعا کمه بگم زیاد میکنن؟
Printable View
آسیاتک سرویس گیمینگ یا مشابه اینا نداره؟
من الان چابکـ 20 گیگ در ماه دارم ولی اصلا جالب نیست
بخصوص آپلود که واقعا کمه بگم زیاد میکنن؟
شما امتحان کردی؟نقل قول:
مثلا یه سایت درست حسابی هست که رایگان باشه؟
مورد به درد بخوری نیست. من لنزور رو پیدا کردم سایت اشتراک گذاری عکسه
سلامنقل قول:
مال من از داخل 1.1 مگ دان میکنه
سرور خارجی 250
سلام دوستان اینجا کسی از مرکز پاسداران هست ؟ امروز اکانت من فعال شد اما اصلا خط پایدار نیست و ثبات نداره روی حالت adsl2 که کلا کانکت نمیشه البته لینک میده و ثابت هم میشه اما به اینترنت کانکت نمیشه روی حالت adsl کانکت میشه اما هر 5 دقیقه یکبار لینک میپره و قطع میشه طی چندین تماس که با شرکت داشتم گفتن تو مرکز پاسداران مشکل فنی داریم و در حال رفع هست
snr روی 10-11 و نویز روی 39-42 خط هم تا 7 مگ آپ میشه
حالا خواستم ببینم کسی از مرکز پاسداران هست که همین مشکل رو داشته باشه یا منو دارن دک میکنن
به احتمال زیاد مشکل از نویز خط تلفنتان است، یک بار مودم را مستقیم به سیم سیاه مخابرات در ورودی منزل وصل کنید ببینید چقدر فرق میکند، اگر فرق زیاد بود، مشکل از سیم کشی داخلی است، اگر فرق کم بود مشکل از مخابرات یا آسیاتک است، اگر نتوانستید نویز را کم کنید، زنگ بزنید بگویید خطتان را روی 6 مگ ببندند تا قطع و وصل کمتر شود، بهترین مود برای خط نوبزدار ADSL2+ANNEX-A است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت اشتراگ گذاری فایلنقل قول:
دو روزه که اکثر شرکتا مشکل پکت لاست و پینگ بالا دارن ولی هر وقت زنگ میزنی پشتیبانی همون حرفای همیشگی رو میشنوی
خطط نویز داره!! از تو کوچه تست کن!! سیما مشکل داره!!
معلوم هم نیست کوسه کابلارو خورده یا چی شده دقیقا :|
والا میگم نویز داره میگه نه مشکل از مرکز داریم اینجام باکس تلفنش اصلا در هم بر هم مشخص نیست چی به چیه مود هم روی همین که گفتین قرار داره
پروفایل گیم که مشابهش رو تو پارس یا شاتل می بینید نیازمند اینه که ISP سرور مخصوص پینگ داشته باشه.نقل قول:
من از اپراتور پرسیدم گفت هیئت مدیره با درخواست ما برای خرید مخالفت کرده و احتمال خرید همچین سروری منتفی هست.
نمی دونم با این همه پول که از ما می گیرن دقیقا چه غلطی می کنن.
تجربه شخصی من تو 2 سال گیمینگ آنلاین با آسیاتک ---> افتضاح
آسیاتک یکی از بدترین ISP ها برای گیم آنلاین هست.