سلام
سرعت 512 نامحدود 1 ماهه سرعتش چقدره؟
خوبه؟یا بمونم 1مگ نامحدود؟
ممنون
Printable View
سلام
سرعت 512 نامحدود 1 ماهه سرعتش چقدره؟
خوبه؟یا بمونم 1مگ نامحدود؟
ممنون
50 هست.بین 512 و 1 مگ همین 512 بهتر هستنقل قول:
بازم همون 512 نامحدود خودمونو باید داشته باشیم :n02:
دوستان
سرعت دانلود در ترافیک شبانه رایگان حجمی مخابرات
سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت چند کیلوبایت است؟
اشتب شد ببخشید.
سرویس 1 مگ سرعت 220نقل قول:
2 مگ سرعت 280تا300
دادش منظورم شبانه رایگان مخابرات بود که از ساعت 1 تا7 صبح است؟نقل قول:
همین مقدار بالا است دیگه؟
فقط شش ماهه و یک ساله شبانه داره که همین سرعت رو چه روز چه شب بهتون میده!نقل قول:
باورم نمیشه!نقل قول:
هر طور فکر میکنم مگه میشه شبانه رایگان سرعتش عین روز باشه:n04:
اره.بعد محدودیت شبانه رو کاری نداشتن.نقل قول:
عنوان خبر: اختلال در سیستم شماره: 297 تاریخ: ۱۳۹۲/۱۲/۷ شرح خبر:
کاربران گرامی با عرض پوزشاحتمال بروز اختلال در سیستم درچند ساعت آینده وجود دارداز صبوری شما متشکریم
برای من الان 2 روز هست که حجم مصرف شده رو نشون نمیده و میزنه صفر ..چه حجم رایگان و چه غیر رایگان
سلام دوست عزیزنقل قول:
احتمالاً این خبر مال چند ماه پیش بوده، امروز اتّفاقی بروز رسانیش کردند
الان نزدیک به 24 ساعته که همراه اول تو شهر آمل (بیش از 80درصد کاربراش) نه تماس ورودی دارند و نه خروجی ، هیچ خبری تو سایت مخابرات مازندران نیست
[سلام دوست عزیز
احتمالاً این خبر مال چند ماه پیش بوده، امروز اتّفاقی بروز رسانیش کردند
الان نزدیک به 24 ساعته که همراه اول تو شهر آمل (بیش از 80درصد کاربراش) نه تماس ورودی دارند و نه خروجی ، هیچ خبری تو سایت مخابرات مازندران نیست[/QUOTE]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/.............................اشتب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]نقل قول:
ساعت پست من رو ببینید دقیقا همون لحظه این اطلاعیه بوده
ساعت پست من رو ببینید دقیقا همون لحظه این اطلاعیه بوده[/QUOTE]نقل قول:
بنده عرض نکردم که نبود یا نیست، عرض کردم بروز رسانی هاشون معلوم نیست برای چه زمانی هست
شما که آملی هستید بهتر می تونید درک کنید، دقیقا بعد 24 ساعت تلفن همراه اوّل تو شهر آمل وصل شد
ولی تو سایت مخابرات مازندران هیچ خبر و اطلاع رسانی نبود
سلام به دوستان یک سوال امروز من سرویس 1 mg محدود که ماهیانه 18 تومانه رو خریداری کردم این سرویس ساعت شبانه رایگان داره ؟
اگه هست چه ساعتی رایگانه ؟ ممنون می شم جواب بدین
6 ماه و یکساله ها شبانه رایگان دارن.از ساعت 1 تا7نقل قول:
از دوستان کسی سرعت دانلودش از سرورهای uploadbaz و uptobox کم نشده؟
من سرویس 2 مگ نامحدود دارم سرعت دانلودم نسبت به قبل نصف شده!
دوستان در حال حاضر سرعت دانلود 1مگ و 2مگ نامحدود چقدر شده هرکددوم ؟
این سرعت 50 کیلوبایت 512 من دیگه بدجوری رفته رو اعصابم !
1مگ حدودا 60 تا 70نقل قول:
2مگ حدودا 120تا130
من 1 مگ شبانه رایگان دارم.دو شبه از همین سایت هایی که شما گفتین و همینطور mul.ir دانلود می کنم سرعتم به شدت کم شده.از نصف هم کمتر .اما روزانه خوبه. پینگ گرفتم حدودا time = 450 بود .کسی می دونه به این خاطره که سرعت افت می کنه؟ مثلا الان تایم حدودا 330 هست و سرعت دانلودم ماکزیممنقل قول:
من هم از آملم .این چند روز مخابرات حسن زاده خیلی قطعی داشت.شما هم از این مرکزین؟
دوستان من ساری هستم میخوام adsl بگیرم مخابرات خوبه؟؟؟ قطو وصل نداره؟؟ مبین نت دارم دانلود شبانشو محدود کرده
- :n30:
راستی پینگش چجوریاس؟؟
دانلود شبانه تمام سرویس ها مثل سرعت روزانه هست.البته یکساله و شش ماهه شبانه دارن.نقل قول:
256=80
512=140
1024=220
2048=280&300
پینگ بالا +تایم اوت شدید
پینگ پایین تو مخابرت نیست ولی پینگ 200 از نظر کارابرای مخابرات پایینه
قطعی قبلا داشت ولی الا نه.
اگه برای دانلود میخوای بیا ولی برای پینگ میخوای نه
نه از این مرکز نیستم. مال من قطعی نداره فقط سرعت خیلی پایینه!نقل قول:
اینم تست من واسه بچه هایی که دلشون تنگ شده بود :n10:
آقای روزبه خان خسته نمیشی اینقدر این سرعتای گرون رو میزاری ؟؟؟نقل قول:
الان شاهکار میکنن این شرکتا که با اینترنت حجمی همچین سرعت بالایی رو میدن که حجم کاربر بلعیده بشه و کاربر مجبور بشه حجم اضافه و پول اضافه بده ؟؟؟
یک چهارم این سرعت رو نامحدود بدون محدود کردن سرعت با قیمت معقول بدین بیاین این قدر تبلیغ کنین....
این کار شرکتا که حجمی میدن سرعت رو اینقدر بالا میبندن تا حجم رو تموم کنن و پول اضافه بگیرن یه جور دزدی محترمانه ی مدرن هستش...
میشه لینک زیر رو امتحان کنید و سرعتش رو به بگید؟
حرف شما کاملا" اشتباه است آقای Y_H،،شماها بودید که با دانلود کردن بی رویه باعث شدید مخابرات سرویسای نامحدودشو که سرعت 400 داشت رو 20-30-40 محدود کنه،وگرنه کسی حداکثر ماهی 30 گیگ استفاده مفیدش است،بهتره ابتدا طرز استفاده صحیح از اینترنت و یاد بگیرید و بعد کار ما رو به تبلیغ کردن نسبت بدی :n16:نقل قول:
دوستان من با کارمند مخابرات تلفنی صحبت کردم(چون خودم الان شمال نیستم). درباره سرویس نامحدود 2 مگ ازش پرسیدم گفت شرکت گفته که هیچ تضمینی درباره سرعت و ثبات سرعت سرویس های نامحدود وجود نداره و نوسان و افت سرعتش خیلی زیاده و خلاصه گفتش که نامحدود نگیرم بهتره. حالا نظر شما دوستان چیه؟ داره خالی بندی میکنه و میخواد منو بترسونه یا اینکه واقعا اینطوریه؟
والا تو این مملکت که همش گرونی و افزایش قیمتها داره ذهن و جسم مردم رو آزار میده مخصوصا زمانیکه حس میکنی شعورت رو یه عده به ظاهر مسوول زیر سوال میبرن با اعمال و حرفاشون،تا یه چیزی داره به ملت حال میده(حالا به غلط یا درست)،یه عده بیمار سریع در مقابلش موضع میگیرن و پز روشنفکرانه و ناسیونالیستی میدن و شعار میدن: آیا این رفتار از یک ایرانی با تاریخ و فرهنگ چندهزارساله کار درستی است؟ :n29: آخه بوووووووووووووووق جان،همین حرفای شما به اصطلاح باتمدنها باعث میشه یه عده مسوول روشنفکر،بیان بزنن همین اندک دلخوشی رو هم بگیرن!بعد اینوسط یه عده فرصت طلب هم بیان تبلیغات محصولات خودشونو بکنن و ادعای کیفیت هم بکنن! خاک تو سر اون مسوولی که اینارو میبینه و به اصطلاح خودش میگه : فعلا چاره ای نداریم و در شرایط تحریم و کمبود هستیم! :n29:روزبه جان به خودت نگیریها،ولی این قضایایی که اخیرا داره برای اکثر فیل-ترشکنها میوفته هم از همین ماجراهاست! باز یکی یه چیزی گفته،فلان مسوول سوئدی یه ماستی خورده،فلان وزیر دولت تو فیس-بوکش یه مذخرفی نوشته،شده اینکه میبینی!والا :n08:اینا مردم رو گاگول فرض کردن! من بیشتر از این ناراحتم که با یه زنگ زدن به 2020 میفهمم مخابرات چه خبره توش،ولی اینا شعور منو امثال منو با حرفاشون زیر سوال میبرن!:n29:نقل قول:
در مورد دانلود بی رویه هم که گفتی،باید بگم همه اونایی که مخابرات رو میشناسن میدونن که فقط و فقط درآمدزایی براش مهمه و اصلا براش مهم نیست قبلا ملت داشتن شبی 20 تا 30 گیگ دانلود میکردن یا الان شبی 2 گیگ! همین الانش که سرعتها محدود شده و افتضاح،دلیلشون چیه؟ کمبود پهنای باند دیگه! خب چرا بازم فروش دارن؟ ها؟ چرا خلاف قانون بازم مخابرات طرح ویژه میفروشه و اصلا این قانون که اینا ازش دم میزنن چیه؟ ضمانت اجراش با کیه؟
روزبه جان ،به من فحش بده ولی این حرفتو دیگه تکرار نکن توروخدا! دمت گرم!
دوست عزیز سراغ نامحدود نیا! اگه دانلودر هستی و وبگردی هم میخوای،بهترین گزینه ها یک مگ و دو مگ محدود هستن اونم 6 یا یکساله! شک نکن!:n02:خالی بندی نمیکنه! چون بودجه مخابرات از سال پیش کمتر شده،درآمدش هم معلوم نیست کجا صرف میشه!چون تا الان خبری از تصفیه بدهی هاش نشده ! شرکت زیرساخت هم که کلا مسوولاش یه شبه قانون مدار شدن و حالا حالاها به مخابرات باج نمیدن! قطعا تا پهنای باند مخابرات افزایش پیدا نکنه هیچ تغییری در سرعت نخواهیم داشت! خلااااااااااااااااااص:n02:نقل قول:
ارور زیر رو میده برام :نقل قول:
404 - File or directory not found.
خب حالا که شما میگی نامحدود اینطوریه، سرعت دانلود سرویس ۲ مگ محدود تو ساعت های رایگان حدودا چنده؟نقل قول:
شبو روز نداره یکیه، بین 220 تا 300 ! :n02:نقل قول:
داداش شما کلا نت گرفتی که فقط و فقط باهاش تست سرعت بگیری؟؟؟نقل قول:
ما مخابراتی ها که راضی هستیم یه پیچو باز کنه که میکنه و شبانه هم داشته باشه که میشه شبی 4 گیگ دان کرد دیگه چی میخوایم؟خ
خودم به شخصه دیگه هاردم پره وگرنه هر شب دانلود میکردم و به حدی فیلم دان کردم که واسه سه ماه هیچی دانلود نکنم
دیگه حرفی ندارم :P
کلا تعریف خوب یا بد بودن برا هر کس به نحوه استفاده ای که می کنه فرق داره مخابرات فقط به درد دانلودر ها می خوره و بس برا کسانی که مصرف پایین دارن و فقط برا وب گردی و استریم انلاین فیلم و ... از وب استفاده می کنن بهتره از شرکت های دیگه سرویس بگیرن الان خود بنده هر چند شب در میون در کمال ارامش 4 گیگ دانلود می کنم و در اون لحظه از سرویسی که دارم نهایت رضایت دارم اما وقتی با همین سرویس می خوام با vps کار کنم هفت جدم میان جلو چشمم اولین اولویتم برا روز بعدش تخلیه مخابرات هست
در کل پیشنهاد من اینه اگه امکانش رو دارید یه سرویس 6 ماهه 1 مگ 12 گیگ 80 تومنی بخرید برا دانلود شبانه و در کنارش یه سرویس از یه شرکت خصوصی که دانلود شبانه نداشته باشه و ارزون تر باشه برا وب گردی و کارهای دیگتون بگیرید
دوستان اگه سرویس حجمی سه ماه بگیرم میشه کل حجم در ماه اول تموم کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این لینک رو امتحان کنین