پس چرا میریم تو پنل و درخواست خرید سرویس میزنیم چیز دیگه میبینیم؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
پارتی دارین؟:n15:
Printable View
پس چرا میریم تو پنل و درخواست خرید سرویس میزنیم چیز دیگه میبینیم؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
پارتی دارین؟:n15:
روی قبضی که اومده قیمتها کاهش داشته عکس هم که گذاشتمنقل قول:
شما تهران نیستی عزیز فعلا تهران کاهش داده این تاپیک برای تهرانه نه کرج و نه ....نقل قول:
بله دوباره گند زدن ، بالاخره باید تعفن خودشون رو در همه جا پخش کنن دیگهنقل قول:
بدبخت گیمرا هم سر این قضیه کل عید کوفتشون شد ! هی تو تاپیکای گیم دارن شکایت میکنن نمیدونن قضیه از اینجا آب میخوره !
دوستان میشه دقیق تر بگید چی شده؟نقل قول:
پینگش رو که من گرفتم نابوده اصلاً بالای 300نقل قول:
امشب نت داغوونه .همین الان یه ده باری قطع شد و وصل شد. من که وایمکس داشتم قبلا این چیزا واسم جدیده .:n02:
فک کنم باید عادت کنم
دوستان یکی ار رفقای من میخاوم ایمنترنت حجمی مخابرات رو بگیره و مودم رایگان huawei hg532e رو بهش میدن.این مودم خوبی هست؟ وای فایش مشکل نداره؟ چون وای فایش براش مهمه؟
انتن نداره دیگه . با دیوار فکر کنم 10 متر جواب بده بدون دیوارم تا 50 متر اینانقل قول:
عزیز خیلی از این اختلالات به دلیل دستکاری و انگولک های آغایون هست .نقل قول:
اینا برداشتن پورت کریو رو بستن ، غافل از اینکه راحت میشه پورتشو عوض کرد و طبیعتا قهوه ای شدن .
برای همین اومدن به کل پروتکل udp رو مختل کردن ، همون کاری که قبلا هم دو سه بار انجام داده بودن . به این شکل که شما به هر سروری که متصل بشی ، میزان انتقال دیتا از یه حدی که بیشتر بشه ارتباط شما قطع میشه و تا مدتی دیگه نمیتونی به اون سرور وصل بشی .
خب بازی های آنلاین و خیلی برنامه های دیگه هم با این پروتکل کار میکنن واسه همین مشکل دارن .
فکر کردی برای چی اجازه نمیدن شرکت های خصوصی خودشون پهنای باندشون رو از خارج تامین کنن ؟ واسه همین کارهاست دیگه ، که شیر فلکه دستشون باشه و هر وقت خواستن خرابکاری کنن .
من خیلی با کریو آشنایی ندارم... ولی میتونم بگم که 100 درصد کریو از پروتکل UDP استفاده نمیکنه و از TCP استفاده میکنه....نقل قول:
شاید پکت لاس سرویستون خیلی زیاد شده... پروتکل UDP با پکت لاس زیاد مختل میشه ولی این برای TCP تا حدودی کمتر هستش...
کریو udp هست البته جایگزین خوبی هم داره خلاف قوانین نبود رایگان قرار می دادم .نقل قول:
جداً؟ چه جالب :n02:نقل قول:
البته الان که بیشتر فکر کردم میبینم که UDP اصلاً منطقی تر هم هست...:n02: ای کاش به جا 100 درصد میگفتم 99 درصد :n08:
آره TCP اکثرا با مشکل سرعت مواجه میشه و به پای سرعت UDP نمیرسه مگراینکه رو HTTP باشهنقل قول:
کلا نمیتونن مدت زمان زیادی شرایط اینجوری نگه دارن . دارن روش کار میکنن بدون تداخل کی..رو از کار بندازن تا الان موفق نبودن این کار بکنن تا حالا چند بار خواستن نتونستن
اگه اینکار بکنن اولین اقدامشون میشه در زمینه کنترل ترافیک Data اگه موفق بشن در آینده هم این کار ادامه میدن هی چیزشکنا از کار میندازن
کلاً وی.پی.ان بهتره روی یه پروتکل سبک باشه بخاطر این که قراره روی اون دوباره پروتکل های دیگه سوار بشن و اینجوری دوباره کاری کمتری انجام میشه...نقل قول:
در ضمن HTTP روی TCP سوار میشه نه TCP روی HTTP...:n02:
---------
پ.ن : اینا رو دیگه جون خودم مطمئنم... دوباره گندش در نمیاد...:n09:
کریو روی مخابرات که کلا سند و رسیو نداره ! ولی روی های وب داره اما با حجم محدود از اون حجم که بگذره ارتباط یا همون پورت udp مورد نظر قطع میشه
برگشت به دوران افتضاحش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا کار ما از این حرفا گذشته دیگه! سا..کس و بعدش همین چیزپی ان ها که درش گل گرفتن ساده ترین هاش بودش از این به بعد پیچ در پیچه دیگه !:n02:نقل قول:
آره منظورم همون بود دیگه که اگه میخواد روی TCP باشه بر مبنای http باشه مشکل سرعت نداره(فعلا برنامه هایی که اینجوری کار میکنن همشون با دانلود فایل حجیم مشکل دارن البته یکیشون خوبه پولیه ولی)
نه من اهل ایراد بنی اسراییلی گرفتن نیستم گیر نمیدم ! مگر انکه سوتیش کلفت باشد:n02:
ولی اگه کمیته ی فیلترینگ بخواد به اسم جلوگیری از روش های دور زدن فیلترینگ کل پروتکل UDP رو مختل بکنه... کار خیلی غلطی هستش (البته من نمیدونم که آیا واقعاً این کار انجام شده یا نه).... به نظر من حتی اگه کاربرها نسبت به این مسئله اعتراض کنن و پیگیر باشن میشه جلوش رو گرفت...
الان همین کار کردن اومدن کلا همه چیز بهم ریختن که کر..یو و این 8 تا چیزشکنی که گفتن هم تحت تاثیر قرار بدن . آره تجربه نشون دادن نمیتونن شرایط اینجور نگه دارن در بلند مدت
اولین باری که این کار کردن همین پارسال بود مرم خیلی شلوغ کردن بهشون فشار اومد تاپیک زدن نامه به فلانی و .. که اون تاپیک فی...لتر کردن . الان دیگه سِر شدن همه عادی شد
اینا اومدن سا..کس بستن بدون تداخل(البته نه بدون تداخل چند وقتی دهن همه رو صاف کردن ولی الان دیگه مشکلی نداره) بعد اومدن چیزپیان بستن (این یکی رمزنگاری اطلاعات داشت و بستنش سخت تر بودش ولی خب بدون بستن پورت و اختلال خاصی ترافیکش رو بستن) حالا کر..یو یه دریچه تازست که اطلاعات رمزنگاری میکنه اما مثل چیزپی ان شناخته شده و همه گیر نیست تو تمام دنیا که راحت دانش بستنش رو بدست بیارن و کار سخت تره (باید دست به دامن روسیه بشن اون شاید بتونه کمک:n08: کنه ) اگر بستنش دیگه تازه راه میفته دستشون تو این زمینه :n02:
دوستانی که نسبت به این موضوع اعتراضی دارن توی فروم همسایه تاپیکی درست شده که توش تمام افرادی که این مشکل رو مخصوصا تو حوزه گیم دارن امدن و مشکلشون رو اعلام کردن و طی ارتباطات و نامه نگاری ها قرار هست اون تاپیک با تمام پست هاش و تعداد افراد ناراضی به رویت مسئولین مربوطه برسه خواهش میکنم در صورت امکان عضو بشد و اونجا در رابطه با این مشکل اقدام کنید وقتی هم نمیگیره یه قالب مشخص داره شما زحمت تایپ مشخصات سرویستون رو میکشید فقط
انگار اسم تاپیک فیلتر هست توی p30 هر کس پایه هست بگه لینک رو براش pm میکنم
سلام
آقا من سمت تهرانپارسم میخواستم ببینم چوریه این نت مخابرات
ارزش 40 تومن پول دادن داره؟
چند روزه وصل میشه؟
این لینکی هست که دوستمون صفحه قبل گفت :
محتوای مخفی: لینک
فقط فاصله بین bazi و center رو بردارید........
تو محلتون ببینید کسی از مخابرات اینترنت داره یا نه.......نقل قول:
سلام
آقا من سمت تهرانپارسم میخواستم ببینم چوریه این نت مخابرات
ارزش 40 تومن پول دادن داره؟
چند روزه وصل میشه؟
چون کیفیت اینترنت مخابرات به مرکز مخابراتی بستگی داره،ولی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت باشه آره خوبه،محدودیت دانلود و ..... هم نداره.
1 روزه وصل میکنن.
ممنون از اطلاع رسانیتون ولی از اونجایی که جزو قوانین سایت هست که این چنین لینکها یا درون اسپم قرار بگیرن یا pm بشن( به همین دلیل اسمش فیلتر هست توی P30) منم لینک رو ندادم بهتر هست شمام بذارید توی اسپم چون ممکنه که پستتون رو پاک کنن :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رفقا من می خوام سرعت رو از 256 به 512 ارتقا بدم حالا دو تا سوال دارم
1-قیمت 2 ماه 512 چقدر رو قبض میاد؟ من الان 256 دارم 25 تومن میدم..این لیست قیمت های جدید رو از کجا میشه آورد؟
2- این شماره نامه موافقت با پهناي باند چه کوفتیه دیگه؟از مخابرات باید بگیریم؟
ممنون میشم جواب بدین!:n12:
من خالی گذاشتم :)نقل قول:
آقا برای شما همون روز سرعت خطتت رو ارتقاء دادن؟نقل قول:
مخابرات اینترنت 1 یا 2 مگ هم برای خونه میده؟
روش گرفتنش چجوریه؟
سرعت دانلودش خوبه؟ من جوابهای ضد و نقیض زیاد گرفتم یکی میگه عالیه یکی میگه افتضاحه!
یکی درست حسابی بیاد توضیح بده ببینیم چجوریه آخه!
من دلیل عوض کردنم هم بیشتر به خاطر پینگ و بازی هست!
بلهنقل قول:
باید برید مرکز مخابراتیتون ثبت نام کنید و طی 24 تا 48 ساعت وصل میشه گر هم مشترک هستید می تونید از سایت tct.ir ارتقاء سرعت بدید.
بستگی زیادی به مرکز مخابراتیتون داره,ولی من که 6مماهه به شخصه دارم استفاده می کنم 2مگش رو سرعتش با اینکه دانلودم بالاست روی 250Kb/s ثابت هست.
ولی اگر بخاطر پینگ لازم داری خط رو پینگ مخابرات معمولاً بالای 300هست,بیشتر برای دانلود با حجم بالا مناسبه
من الان عصر تلکام دارم 1 مگ 20-30 گیگ در ماه! (کلا نمیدونم چجوریه این عصر تلکام حجم زیاد مصرف میکنه)نقل قول:
ماهی 70-80 تومن
2 مگ هم امتحان کردم فرقی نداشت!
از ساعت 3 تا 7 رایگان سرعت رو 30-50 بعضی وقتها پایین تر هم میاد
بعد پینگ 4.2.2.4 90 درصد مواقع رو 250 که برای گیم به درد نمیخوره (مثلا من دوستام پینگشون تو بازی 160 مال من 260 )
شما درباره منطقه یزدان پناه اطلاعات دارین؟ من کسی رو اینجا نمیشناسم که adsl میگیره!
من طرف شیخ بهایی هستم عزیز,این ping هم که شما میخوای 4.2.2.4 هست دیگه درسته؟ من الان دارم این \ینگو میگیرم 132میلی به من میدهنقل قول:
دوستان احیانه کسی خبر داره مرکز مخابراتی سلمان فارسی ( سعادت آباد - کوی فراز ) برا گرفتن ADSL پورت خالی دارد یا خیر ؟
راهی داره، که کسی برای اینکه موضوع مطلع بشه پا نشه تا مرکز مخابراتی بره ؟ :n02:
شماره مرکز مخابراتی رو از سایت مخابرات بگیر و بهشون زنگ بزن :دینقل قول:
راهی داره، که کسی برای اینکه موضوع مطلع بشه پا نشه تا مرکز مخابراتی بره ؟ :n02:
سلام . من اگه بخوام یه سرویس محدود با سرعت حداکثر 1 مگ رو برای یک سال بگیرم و در ساعت ترافیک رایگان شبانه دانلود داشته باشم چه ISP رو پیشنهاد میدید در تهران منطقه 5
سلام به همه
اینجا کسی از مرکز مخابرات دکتر حسابی-ملارد(مارلیک) تهران اینترنت داره؟
اگر داره وضعیت سرعتهای 1 مگ و 2 مگ چه جوریه؟
با تشکر فراوان
دوستان سوال من هم چند صفحه پیش همین بود ممنون میشم اگر تجربه این مورد رو دارید پاسخ بدید.نقل قول:
(شماره نامه نمی خواهد)
با تشکر
نقل قول:من هم قبض خودم و هم داییمو چک کردم کم نشده اصلا!نقل قول:
الان برای شما چه مبلغی میاد؟نقل قول:
فکر می کنم تعرفه قدیم رو تغییر ندن فقط تعرفه جدید رو که چند ماه پیش اعلام کردن برگردونن به قبل(یعنی 25هزار تومان بشه همون 20 هزار تومان سابق)
من برای داییم بهمن گرفتم و همون تعرفه قدیم بود اصلا ظاهرا تعرفه جدید تو تهران اجرا نشده.نقل قول:
الان برای داییم بابت ۱ماه و ۲۹ روز 256 و ۱روز 512 اومده 257574ریال و برای من بابت ۱ماه و ۱۶روز ۱مگ و ۱۳روز ۲مگ اومده 910666ریال
دوستان امکان بازگشت به سرعت قبلی هم هست؟؟باز با قیمت قدیم محاسبه میشه؟؟