ما من درست شد.از دیشب مشکل داشت تا اینکه قبض برداخت کردم.سگ خور شد دیگهنقل قول:
Printable View
ما من درست شد.از دیشب مشکل داشت تا اینکه قبض برداخت کردم.سگ خور شد دیگهنقل قول:
برای من دیشب کلا قطع شده فکر کنم داشتن تو سیستم اکانتینگ تغییراتی میدادن چون تنظیمات مودم رو که نگاه میکردم قسمت authorize کردنش گیر بود:n13:نقل قول:
برای من دیشب کلا قطع بود فکر کنم داشتن تو سیستم اکانتینگ تغییراتی میدادن چون تنظیمات مودم رو که نگاه میکردم قسمت authorize کردنش گیر بود:n13:نقل قول:
امروز دوبار اینترنت قطع شد معلوم نیست دارن چیکار میکنن
برای من دیروز از اساس یا وصل نمیشد و یا اگر میشد اینترنت نداشت ولی امروز درست شده.
من طرح طلایی پاییزه دارم 3 ماهه 6 گیگ
الان میخوام تمدید کنم میشه 81 تومن
اگه برم همین حسابو شارژ کنم به مدت 3 ماه و با 6 گیگ حجم میشه 61 تومن !
فرقشون چیه پس !
اینجوری که 20 تومن ارزونتر میشه !
من که فعلا تمدید نکردم شما اگه تمدید کردید بیاین بگید فرقشون چیه؟نقل قول:
سرعت کم میشه یا شبانه حذف میشه؟
من یک بار دیگه این حسابمو تمدید کردم
نه سرعت کم شد نه شبانه حذف شد
الان دفعه دومه و نمیدونم حسابمو تمدید کنم 81 تومن یا حسابمو شارژ کنم با همون تایم و همون مقدار حجم به 61 تومن !
این نت لعنتی باز جون نداره یک پیــج رو باز کنه !
گمونم باز به خاطر اینه که بارون اومده
نقل قول:
آسمون ابری بوده اطلاعات به سختی زیر زمین منتقل میشن!
رایتل که فعلا با بارون مشکل نداره فقط پینگ ۴۰۰ به بالا یکم اذیت میکنه.
این چیه تو تنظیمات اکانت اومده ؟؟
محدود کردن حساب به پورت فیزیکی
آیاتوسرعت شبانه تاثیرداره؟
اگه مودم وایرلسwifiباشه افت سرعت داره؟
آقا قضیه این ثبت شماره ملی و موبایل وقتی که وارد سایت گلدنت میشی چیه؟
خدا میدونه باز برای چی میخوان آمار ملت رو بگیرند!
معنیش اینه که فقط با همین مودم میتونید وارد حساب کاربریتون بشید.نقل قول:
ولی فعلا کسی کاربردشو پیدا نکرده...
امروز من طرح پاییزه طلایی گرفتم قبلا تو روز سرعت 256 بود و مودم رو 3 مگ بیت بسته شده بود الان سرعت 3 مگ بیت شده و خط هم رو همون 3 است زنگ زدم میگم رو 8 مگ ببندین خط رو میگه نه این کارو ما نمیکنیم میگم بقیه 8 مگه میگه نه طرح طلایی 2 مگه:n03:
دوستانی که رو 8 مگ بستس خود به خود 8 مگ شده؟باید به کجا زنگ بزنم؟:n13:
شما فیبر هستید؟نقل قول:
دقیقا نمیدونم .باید از کجا بپرسم؟ ولی مشخصات خط عالیه و تا 20 مگ ساپورت می کنه؟نقل قول:
هر موقع که سیستم رو بعد از چند ساعت روشن میکنم , ( + مودم ) تقریبا بعد از 5 دقیقه بعد تازه چراغ ADSL مودم روشن میشه !
تازه سرعت هم فوق العاده پایینه . سرعت بروزینگ که رو اعصابه .
به نظرم اگر این مشکل واسه همه هستش , همین جا اعلام کنید تا یه روز خودم شخصا پاشم برم پیش ملک سنگ هامون رو باهم وابکنیم و ببینم تا کی میخواد این وضع باشه .
سرعت اینترنت من چند روزه به شکل وحشتناکی اومده پایین واصلا درست بشو هم نیست. از دوستان کسی هست با افت سرعت زیاد مواجه شده باشه یا دلیلشو بدونه؟. باور کنید سرعت دانلودی که داشتم 120 کیلوبایت بر ثانیه بود ولی الان به زیر3 رسیده
نقل قول:
احتمالا پست بالایی ( پست من رو نخوندی ) !
اگر وقت کردی بخون .
کسی میدونه قضیه این ثبت شماره ملی و موبایل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
امیدجان من که مشکلی ندارم ضفحه اصلی مودم snr اینا همه خوبه ؟نقل قول:
مال منم فقط یک روز مشکل داشت اونم چون خط اینترنت من با خونه جداست برای همین متوجه نشده بودم که یک طرفه شده برای همین مشکل داشت.پرداخت کردم و مشکلم حل شد
فقط امروز صبح ساعت 5 پشت سیستم نشستم دیدم که سرعتش روی 1.8 ثابت شده و بالا نمیره.البته حجم دانلودم مثل همیشه بود ولی اون ساعت اینجوری شده بود.قطع و وصل کردم درست شد.
سلام دوستان
چند دقیقه پیش با پشتیبانی صحبت کردم قرار شد پورت رو ریست کنه
اطلاع دارید چند ساعت بعد از تماس احتمال داره پورت رو ریست کنن؟؟و اینکه از کجا باید بفهمیم که پورت رو ریست کردن؟؟
(ضمنا این زحمت کشای بیست بیست خسته نمیشن اینقده حرفای تکراری تحویل کاربرا میدن؟؟)
و اینکه احتمال داره سرعت شبانه با ریست پورت بهتر شه؟؟؟
آخه مسئله اینجاست رفیقم هم پورتش تو همون مرکز مخابراتی هست که بنده هم سرویس داره که من دارم،ولی سرعت 1-7 اون تو این یک هفته که واسه سرویس بنده افتضاح شده واسه اون تغییری نکرده و خوب هست
من یه بار صبانت گفتن پورتمو ریست میکنن دیدم همونجا مودمم از ای دی اس ال قطع شد دوباره بلافاصله وصل شد! فکر نکنم چیز خاص دیگه ای باشه:n13:نقل قول:
برای شما هم بخاطر پرداخت نکردن قبض یک طرفه شده بود؟ چند دوره پرداخت نکرده بودین؟ چون برای ما خیلی عجیب قطع شد یعنی قبلا همچین چیزی ندیده بودم با خودم گفتم شاید پول کم آوردن دارن این گدا بازیا رو در میارن:n09:نقل قول:
از پانزدهم عيد دوباره اينترنتم مثل قبل شده همش قطع و وصل ميشه عملا اينترنت ندارم
زمان طرحم هم به پايان رسيده و بايد طرح جديد انتخاب كنم كه افتضاحه و هيچكدوم شبانه نداره
به جز اينايي كه دو گيگ در ماهه
خب من با دو گيگ چكار كنم؟ بايد با قطره چكون اينترنتم بچكونم ته حلقم
خيلي ناراحتم اصلا افسرده شدم.
خدا لعنتشون كنه هر سال بايد بگي دريغ از پارسال
بچه ها نرم افزار networks ام قاطی کرده.نهایت سرعت دانلودم رو که چک میکنم می بینم 150 کیلو بایته ولی networks میزنه 430 کیلو بایت. شبی 3 گیگ دانلود می کنم ولی networks میزنه 20 گیگ !!!
نکنه -- شده باشه؟
کسی میتونه کمک کنه؟
الا نهایت سرعتم رو 40کیلوبایته
مهرداد باور کن از دیشب میخواســـتم , جوابت رو بدم ولی همش چراغ ADSL ام قطع و وصل میشد .نقل قول:
مثلا چند لحظه تا چراغ ثابت میشد , باز دوباره به حالت چشمک زن درمی اومد و نتم قطع میشد .
کلافه شده بودم .
الان هم صبحـه و مثلا درست شده .
من که از خیر شبانه گذشتم
طرح بعدی که میخوام بگیرم بدون شبانه میخوام باشه
من سه ماه بود که پرداخت نکرده بودم.یادمه قبض آخر(نمی ایرن دمه در)پرداخت کردم.سه ماه بعد دیدم اینجوری شده.دلیلشم ترافیک شبانه ای بود که ازم کسر کردن البته بهم 2 گیگ دادن اما چون من گفته بودم 3 گیگ برای همین نمی خواستم قبض پرداخت کنمنقل قول:
نه مشکل از برنامه هایی که روی سیستم وصل کردی.مثلا می تونه از کانکشن های شبکه باشه.منظورم آدرس Control Panel\Network and Internet\Network Connectionsنقل قول:
در اینجا چندتا آداپتور میبینی؟؟؟
مال من یه 10 تایی هست.وقتی دارم با WMware کار میکنم و ترافیک درون شبکه ای دارم اگر DUmeter روی Ethernet تنها تنظیم نکنم،میاد ترافیک اونارو هم با ترافیک اینترنتم یکسان در نظر میگیره.
احتمالا حجم ارسالت هم خیلی زیاد بوده
اما احتمال میدم که با VPN کانک شدی و این برنامه مانیتورینگ هم اومده سرعت Ethenet با سرعت VPN جمع زده بهت گفته 400 تا.
هفته پیش که اینترنتم به خاطر پرداخت نکردن قبض به مشکل خورده بود تماس گرفتم و چون عادت ندارم حرف های اپراتور هارو گوش کنم،بعد از چند دقیقه گفت که پرت شمارو ریست کردن و مودم سالم هم گذاشتن روی خططتون و تست کردن دیدن مشکلی نداره.منم گفتم چه غاطا.تا دیروز پرت هم ریست نمی کردین چون بلد نبودین حالا میگین مودم هم گذاشتیم؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه اگر مشکل دارید می تونید در خواست بدید که یک مودم سر خدتون بزارن و تست کنند البته تمام این ها در حد یک تئوری برای اپراتور هاست اما یک امتحان کنید.
سلام من یه مشکلی پیدا کردم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون
لپتابم بعضی وقتا بدون اینکه فایلی دانلود کنم توی dumeter نشون میده که داره فایل دانلود میکنه اونم با حداکثر سرعت اینترنتم و ضمنا از حجم اینترنتم هم کم میشه یعنی یه روز 360 مگ دانلود کرده بود و تو این حالتها مجبورم لپتاب رو ریستارت کنم اگه راهی داره بفهمم از چیه والا ویندوز رو عوض کنم
یا ویروس است یا یکی از فایل های مربوط به نرم افزارهاست که داره خودشو آپدیت میکنه یا از چیز شکن چیزی استنقل قول:
تو منو استارت تایپ کنید resource monitor در قسمت network ببینید چه پروسسی داره استفاده میکنه از اینترنت
زمانی که از اینترنت استفاده نمیکنید لن سیستم رو غیرفعال کنید
قضیه نداره دیگهنقل قول:
کد ملی که از همه مشتری ها میگیرن و همه شرکت ها ، شما چون احتمالا قدیمی هستین و قبلا نگرفتن الان میگیرن (برای کارای حسابداری باید طرح معامله شرکت مشخص باشه)
شماره موبایل هم که جدیدا پیامک می فرستن. مثلا شارژ میکنی پیامک می فرسته یا رمزتو عوض می کنی و ...
اینم برای اینکه که فقط با همون مودم بتونی وصل بشی و کس دیگه ای با یوزر و پسورد شما نتونه از اکانتتون استفاده کنه.نقل قول:
البته ظاهرا این امکان فقط در حد اسم هست و من چند بار تست کردم و کار نمی کنه (کلا این روش هم درست نیست ، باید مشترک را روی پورت ببندن مثلا خیلی از شرکت های خصوصی)
سلام به همه ی همشهری های گلم ... دوستان من یه سوال خیلی حیاتی سرعتی امنیتی دارم که دقیقا نمی دونم جاش اینجاست یا نه :n01: به بزرگی خودتون ببخشایید :n02:
من الان تقریبا یه سال و نیمه همینطوری دارم از طرح بعثت استفاده می کنم و مدام دارم شارژ می کنم ، سرعت دانلود روزها روی 110 تا 120 متغیره و شب ها اصلا معلوم نمی کنه ، یه موقع پنجاهه ، یه موقع نوده ، یه موقع هایی هم کابوس بار میاد روی ده :|
الان می خوام طرحمو عوض کنم ، چرا ؟ چون اولا برای گیم که می خوام استفاده کنم کچلم کرده و هی ریپ می زنه :| دوما خب سرعت هم اصلا جالب نیست !
و اما سوال من : دوستان الان بهترین طرح مخابرات مشهد چیه ؟ این لیستی که توی پنل زده احساس می کنم پاییزه طلایی بهتر باشه که شبانه هم داره ، اما از همه ی عزیزانی که تجربه کردن سرعت ها رو ( مخصوصا همین پاییزه طلایی رو ) ممنون می شم یه آماری به من بدید چطوریه سرعت ؟ روزها چطوریه ؟ شب ها چطوریه ؟ از این طرح بهتر داریم ؟ من زنگ زدم مخابرات گفتم این کمپین های تجاری به ماها هم می دین ؟ در کمال تعجب گفت آره مشکلی نداره ! از همینا که 10 مگ و 5 مگ هستن ، آیا کسی از این سرویس ها استفاده کرده ؟
کلا می خوام یه سرویس خوب بگیرم و هزینه هم مطرح نیست ، قلک می شکونیم :دی منتظر راهنمایی بزرگواران هستم :)
سلامنقل قول:
من در مورد طرح پاییزه که چیزی نمی دونم ، دوستان جواب میدن حتما...
ولی خود من طرح کمپین 5مگ گرفتم برا خونه و هیچ مدرکی هم نخواستن ازم.سرعت دانلودش هم 640 تا 650کیلو ثابت هست .(دقیقا همون 5مگه)
من سرویس 5 مگ با حجم 4 گیگ دارم ماهی 25000 تومان که روی قبض میاد و یک مودم وایرلس هم دادن بهم روی طرح (توجه کنید که طرح کمپین ها شبانه رایگان نداره و فقط همون طرح پاییزه شبانه رایگان داره و دوم اینکه قراردادش 3 یا 6 ماهه و یا یکساله هست که در قرارداد یک ساله مودم رایگان میدن)
اگر خواسته باشید بهتون یک روز تستی هم میدن یعنی یک گیگ را در یک روز براتون فعال می کنن که تست کنین و اگر راضی بودین میخرید. فقط یک تجربه که داشتم رو میگم بهتون من قبلا طرح خانواده داشتم سرعت پورتم روی 3 مگ بسته بود و وقتی تست یک روزه گرفتم بازم سرعتم همون 3 مگ بود که خیلی تلاش کردم و تماس گرفتم ولی اخر مشخص شد که اینا نمی تونن سرعت پورتم رو ببرن بالا ، مجبور شدم یک بار درخواست تخلیه سرویسم را دادم و دوباره سفارش دادم و حالا سرعت پورتم شده 10 مگ (شما هم برای احتیاط اگر طرح دیگه ای خواستید ، اول درخواست تخلیه بدید و وقتی رانژه خالی شد دوباره درخواست سرویس جدید کنید)
شما هم به مشکل من خوردی ، من اول طرح خانواده داشتم سرعت پورتم روی 3 مگ بسته بود و وقتی سرویس 10 مگ تستی کمپین را برام فعال کردن دیدم بازم سرعتم همون 3 مگه که خیلی تلاش کردم و تماس گرفتم ولی اخر مشخص شد که اینا نمی تونن سرعت پورتم رو ببرن بالا (یا دانشش رو ندارن یا دسترسیشو و تنها کاری که بلدن اینکه که پورت رو ریست کنن که فایده نداره) ، هیچی دیگه مجبور شدم یک بار درخواست تخلیه سرویسم را دادم و دوباره سفارش دادم و حالا سرعت پورتم شده 10 مگ (البته شانسم گرفت که اول تست یکروزه کمپین 10 مگ رو گرفتم وگرنه اگر سرویس کامل رو میخریدم ، دیگه نمیشد تخلیه کنم)نقل قول:
شما هم قطعا مشکلت همینه
این خط لعنتی من که همش قطع و وصل میشه .