اگه میتونید هزینه کنید برید سمت تام فورد بقدری نت هاش ظریفه و پیچیدگی داره که حالا حالاها تو دنیاش غرق میشید.نقل قول:
Printable View
اگه میتونید هزینه کنید برید سمت تام فورد بقدری نت هاش ظریفه و پیچیدگی داره که حالا حالاها تو دنیاش غرق میشید.نقل قول:
ممنون.. ولی از یه عزیزی قراره بگیرم که تام فورد نداره کلا.. بین عطر هایی که نوشتم به نظرتون کدوم بیشتر با سلیقه م جور در میاد؟نقل قول:
یه کاری کنید برید سایت عطر افشان نت های اون عطرها رو در بیارید به نظرم بهتر کمک میکنه ولی من میگم گوچی بای گوچی یا دیور هوم اینتنس.نقل قول:
از میان انتخاب های خودتون بنده آیتم های ذیل رو پیشنهاد می کنم:نقل قول:
آزارو کروم؛
آکوا دی جیو؛
آرمانی کد اسپرت؛
بلو شنل؛
ایسی میاکی بلو.
عطرفروش ها، حلّال را اصطلاحاً فیکاستور می نامند که غلط مصطلح است. چرا که فیکساتور به معنی ماندگارکننده است، ولی محلول های رایج به عنوان فیکساتور، خاصیّتی برعکس دارند.نقل قول:
فیکساتور، علی القاعده می بایست حاوی اتانول باشد لکن بدلیل ارزان تر و بوی کمتر متانول و علی رغم سمّی بودن آن، متأسّفانه از متانول نیز بعنوان فیکساتور استفاده می شود.
خیر.نقل قول:
ممکنه بطری یک ادکلن اصیل (آریجینال) که حاوی بچ کد هست و خالی شده رو از سر اون پر کرده باشن و بعنوان تستر بفروشند. لذا داشتن بچ کد نشانه ی اصیل بودن اون عطر نیست.
راهی برای خلاص شدن از شر پارافین ترکیب شده با عطر وجود ندارد. راه تشخیص غیرقطعی پارافین، چرب شدن عطر و کاهش قدرت و ماندگاری آن است.نقل قول:
سلام دوستان
طبق تحقیقی که من کردم با توجه به اینکه پخش بو و واندگاری بسیار بالا واسم مهمه باید از سری پرفیوم استفاده کنم درسته ؟ حال یک پرفیوم به من معرفی کنید که شدیدا پخش بوش و ماندگاریش بالا باشه و از بین نره قیمتش هم اگه زیر 400 باشه بهتره ولی اگه با این امکاناتی که من میخوام بیشتر بود سعی میکنم هزینه افزایش بدم میخوام عطر یجوری باشه که مثلا 8 ساعت بوش کاملا بپیچه چه بیرون چه داخل منزل:n16:
تاحالا خیلی عطر تست کردمو پول خرج کردم ولی چیزی که میخواستم رو هنوز نتونستم پیدا کنم :n35:
سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم محصولات پرفیومز دومارلی رو یه تستی بکنید.نقل قول:
ممنون طبق تحقیقی که انجام دادم بخش بو و ماندگاری زیاد بالا نیست و اکثرا راضی نبودن از این موضوع شما مطمعینید که اون چیزیه که من میخوام چون نمیتونم باز هزینه الکی کنم و اوکی نباشهنقل قول:
خواهش می کنم :) ببینید از نظر ماندگاری فکر نکنم پایین باشه ولی خب میزان ماندگاری هر عطری علاوه بر خود عطر به پوست فرد و مدل استفاده و ... هم بستگی داره. از طرفی دیگه نه من و نه هیچ شخص دیگه ای نمی تونه اون چیزی که شما می خواید رو به شما بگه :) فقط خودتون می دونید. از طرفی دیگه پیشنهاد می کنم ادکلن رو بر اساس رایحه و گروه بویایی و ... اینها انتخاب کنید تا ساعت ماندگاری و پخش ;)نقل قول:
پوست من چرب و مرطوب هستش و فکر میکنم این یه خاصیته والا از بس این موضوع برام مهمه حاظرم عطر مشهدی بزنم که 10 روز ماندگاری داره :n08:ولی عطر های کم ماندگار رو نزنم ! ولی خوب بوش داهاتیه دیگه کلا اگه 20 % رو به بو بدم 80% پخش و ماندگاری برام مهمه و مطمعینن هستند کسانی که تست کرده باشند و بتونند معرفی کنند :n26:نقل قول:
عطرهایی با ماندگاری و قدرت زیاد، ممکن است رایحه ی مورد علاقه ای برای شما نداشته باشد. مثل سیلور سینت از بوگارت یا بلک ارکید از تام فورد. شما باید نوت مورد علاقه ی استفاده کننده، فصل استفاده (فصل گرم یا سرد)، جنسیت استفاده کننده، نوع پوشش استفاده کننده (رسمی یا اسپرت)، نوع استفاده (در جلسات رسمی، بصورت روزمره یا در میهمانی شب) را مشخص بفرمایید تا دوستان با توجه به این معیارها بتوانند پیشنهاد مناسبی برای شما داشته باشند.نقل قول:
سلامنقل قول:
من سعی میکنم با رایحه عطر کنار بیام اگه دوامش مورد قبولم باشه من 25 سال دارم یه عطر چهار فصل میخوام 50% دوستانه 50 % رسمی ( برای محیط کار ) اگه 4 فصل موجود نیست با توجه به مواردی که عرض کردم دو مورد معرفی کنید هم واسه روزهای گرم هم سرد
تکرار بود. اصلاح گردید.
من جواب دادم شما دوباره پست کردید ؟نقل قول:
درخواست عطری با این مشخصات، مثل درخواست لباسیه که هم تابستونه باشه هم زمستونه.نقل قول:
اگه 4 فصل موجود نیست با توجه به مواردی که عرض کردم دو مورد معرفی کنید هم واسه روزهای گرم هم سردنقل قول:
دوست عزیز مورد بالا رو عرض کردم ظاهرا شما دقت ندارید پس توقع ندارم در این باره کمک کنید
یا علی
لینک های به قول دوستان تبلیغاتی حذف شد..
سلام بر عزیزان عطرشناس ، آقایان ایا عطری داریم که اصلا در ترکیباتش از الکل استفاده نشده باشد حتی در اصطلاح که میگن فیکستاچور اگر درست نوشته باشم . اخه یه عده میگن در اون هم از الکل استفاده شده . اگر هست نام عطر و محل فروشش را هم اعلام کنید یه دنیا ممنون میشم .
سلام
یکی از دوستان یک ادکلن به نام emper برام فرستاده از چابهار ،خیلی هم خوشبو و عالی هست .
کسی میدونه قیمتش چقدره ؟
با سلام به دوستان عزیز
دنبال یه ادکلن خنک و تلخ واسه بهار و تابستان هستم .با پخش بوی بالا.از عزیزان کسی تجربه دیور و تق رو ندارن؟
از راهنمایی دوستان ممنونم
ایام به کام با د
سلام دوست عزیز هوگو بوس من رو نگاهی بندازید.نقل قول:
چقدر دلگيره...
زماني اينجا فني ترين مسائل عطر مطرح ميشد الان...اسم برند رو بجاي عطر ميگن! تبليغات بي ارزش سايت هاي گمنام...و...از سير نزولي اين تاپيك متاسفم
دوست گرامي تمامي عطرها به حد مشخصي از اتانول نياز دارند حتي برترين عطراي دنيانقل قول:
اين ديدگاه مزحك كه اتانول توي عطر به معني نداشتن كيفيت و تقلبي بودن و...خيلي بي ربط هست
سلام بچه ها
این ادکلن کسی تا حالا داشته؟
کسی میدونه چطوره؟
ادکلن بلک افغان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امپر اسم برند هست...عطراي اين برند بين 50 تا 120 تومنهنقل قول:
بسيار گرم سنگين و با رايحه اي تلخ و تاريك مشابه با ترياك!نقل قول:
بيشتر به خاطر كيفيت متريال به كار رفته مشهور شده و تا دلتون بخواد فيكش در بازار موجوده
سلام همونطور كه قبلا عرض كردم مانسرا از سدرات بويس پيشنهاد فوق العاده با اين مشخصاتهنقل قول:
علاوه بر اون چون به تغ اشاره كرديد...عطر
Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche Hermes for men
كاملا رايحه خنك و فرشي داره كه رايحه غالبش پوست پرتقال تلخ هست
كنزو هوم اسپرت اكستريم هم فوق العادست از ديد من
نقل قول:مانسرا سدرايت بويسنقل قول:
+
ضمنا عطراي برند مارلي جز عطراي خوشبو ولي شديدا با پخش كم شناخته ميشن و جز هيرود و تا حدي پگاسوس از مردونه ها و سافاناد از زنونه ها بقيشون رسما از لحاظ پخش بو تعطيلن!
ممنون Atghia عزیز.
یه سوال دیگه، به نظرتون بهترین و معروفترین ادکل چی هست؟ که تو اینترنت اصلا نباشه ها. از بیرون بخوام بگیرم.
یه دوستی دارم، بهش میگم فلان ادکلن معروفو میخوام بگیرم فوری تو نت سرچ میکنه یه قیمتی چیزی ازش درمیاره بعد میزنه تو زوق ما بر اساس قیمت های بیرون.
ممنون
نقل قول:
guccy by guccy
ch men
belu de chanel
dior homme intense
fahrenhight
dunhill brown
mont blank legend
acqua di gio
d g the one
ليستتون خيلي طولاني هست متاسفانه وگرنه به تفكيك علت رد موارد رو ميگفتم...ولي اينا كه مشخص كردم احتمال خيلي زياد پسندتون ميشه
خيلي دقيق متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
چون به جز يكسري موارد خاص و محدود از توليدات برندهاي ناشناخته در ايران و سري پرايوت برندهايي نظير ديور بقيه عطرها رو سايت هاي اينترنتي دارند
ولي اگر مايليد نظر منو بدونيد در رابطه با عطرهاي خوش رايحه با ارزش خريد بالا
و خيلي خلاصه بخوام دسته بندي كنم:
از عطراي چهارفصل مردونه داياموند از آرماني (كه كم پيدا ميشه چون توليدش از 2007 شروع شده و ايران هم يسري عطرها فاصله ميگيرن از سال توليدشون ديگه كم ياب ميشن و ترجيح مغازه ها در عرضه عطرهاي به روز هست) و وياژ پرفيوم هرمس و هيماليا كريد و مانسرا سدرات بويس
از عطراي گرم مردونه پيور هاوانا از تري ماگلر ميتونم اسم ببرم و عوود وود تام فورد
از خنك ها هم الور هوم اسپرت
كلا انتخاب خيلي زياده بايد ديد چه مواردي مورد علاقه شماست...
استامينو بلو در مردونه هانقل قول:
هالووين بلو دراپ از زنونه ها
هرمس جاردين مديترانه منتهي از لحاظ پخش و ماندگاري براي شما راضي كننده نخواهد بود اما رايحه ي بينظيري داره كه توصيه به تست ميكنمنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم طبق فرمایش شما مانسرا رو تست کردم ولی خیلی باهاش ارتباط برقرار نکردم.پیشنهاد دوم شما خریداری شد
ممنونم از راهنمایی شما
ایام به کام باد
دوست عزیز تبلیغات بی ارزش از سایت های گمنام نیست که شما دلگیر شدید. موردی که خودم استفاده می کنم رو گفتم. در ضمن وقتی نام برند رو گفتم و بعدش لینک دادم یعنی برو بقیه اطلاعات رو ببین وگرنه که نوشتن هوگو بوس من کاری نداره.حالا سورس اطلاعاتم از این سایته دلیل نمیشه تبلیغات می کنم. در هر صورت متأسفم از اینکه شما دلگیر شدید و ممنونم از اینکه به تمامی سوالات در صفحات بعدی پاسخ دادید. شاد و سرزنده باشید همیشهنقل قول:
سری قبلی که اومده بودید خواستم پی ام بدم تشکر کنم و خواهش کنم بیشتر به ما سر بزنید ، ولی پیغام دادن بهتون بسته بودنقل قول:
اینجا کسی فعلاً واردتر از شما نیست ، به همین دلیل همه فقط میپرسن ، یا گاهی بعضی افراد ناشی ای مثل من جواب میدن
ازتون خواهش میکنم بیشتر به اینجا سر بزنید. مرسی
ضمنا برادر بالایی ، فکر نکنید که بحث بک لینک گرفتن رایگان و تبلیغ غیرمستقیم تو انجمنها رو شما فقط میدونی. به شعور دیگران احترام بزارید.
به دلیل پرت نشدن موضوع و احترام به چشمان کاربران محترم از ادامه بحث خودداری می کنم.در هر صورت سعی کرده ام به شعور کسی توهینی نکنم اگر کردم پوزش! (حداقل با فونت بزرگ این رو می نویسم :) ) . ازین پس تنها به عنوان بیننده از این گفتگو لذت می برم . موفق، پیروز و سلامت باشید همگی :n39:نقل قول:
atghia عزیزنقل قول:
مورد اول رو نتونستم پیدا کنم اسمشو به انگلیسی میفرمایید ؟
نظرتون با پخش دیور هم پرفیوم چیه ؟