ممنون داداشنقل قول:
من این کارو کردم Attenuation از 49 رفت روی 44،الان یعنی نویز کم شده؟:n13:
Printable View
ممنون داداشنقل قول:
من این کارو کردم Attenuation از 49 رفت روی 44،الان یعنی نویز کم شده؟:n13:
آره بهتر شده snr تغییر نکرده؟ پهنای باندت چطور؟نقل قول:
مال من کمتر شده از 700 مگ رسیده به شبی 600 مگ:n29:نقل قول:
SNR یکی دوتا رفته بالا ، پهنای باید کدومه؟؟ همون Rateـه؟نقل قول:
خوب خوبه این نشون می ده که بهبود داشته rate چند بود الان چند شده؟نقل قول:
ریتم قبل 8064 بود حالا شده 6592 kbps ،اگه نتم توی شبانه قطع و وصل نشه با همین ریت هم خوبه بنظرمنقل قول:
راستی اون مدولاسیون رو که گفتید بزارم روی G.DMT چنتا Type هم داره که الان روی ANNEX_A هست،اون چیه؟؟
فکر می کنم بهتر شده باشهنقل قول:
واقعا ارزش داره اینترنت با ثبات تر داشته باشید و سرعتش کم تر باشه
اینا هر کدوم یک جور استاندارد هستن برای ADSL که توی فرکانس و سرعت و ... تفاوت دارن به عنوان مثال ماکزیمم سرعت g.dmt حدود 8 مگ هست
آره واقعا اگه ثبات داشته باشه خیلی بهتره که هی سرعت بره بالا بیاد پاییننقل قول:
بهتر نیست اون Type رو هم عوض کنم ببینم چه طور میشه؟بهترین حالت اینه که ریت و SNR برن بالا اون Attunation بیاد پایین دیگه؟
آقا ممنون خیلی زحمت کشیدی :n01:
بقیه type ها یا سرعتشون خیلی بالاست مثل adsl2+ و adsl2+m و ... یا خیلی پایینه ولی اگر دوست داری می تونی تست کنی بقیه رو هم ببینی کدوم به دردت بیشتر می خورهنقل قول:
این annex a رو تغییر نده..نقل قول:
annex m برای اپلود مناسبتره و ریت اپلود بالاتر از 1مگ میتونه بسته بشه.ولی از اونطرف snr downstram افت میکنه و باعث قطعی خطت میشه!
مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!نقل قول:
می دونی بعد از یک مدتی یه جور اعتیاد می شه یعنی دیگه مهم نیست چی دانلود می کنی فقط مهم اینه که دانلود کنی :n15: من هم از همه بدتر معتادم به این اعتیاد :n08:نقل قول:
دقیقا موافقم ، دانلود کردن تبدیل به یک جنون میشه ، من خیلی از چیزایی که دان میکنمو صبحش که نگاه میکنم ، مستقیم پاک میکنم !نقل قول:
کسی میدونه چطور میشه این بیماری رو درمان کرد؟!
قرص های ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ :n19:نقل قول:
هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره... اخه چرا باید همش دانلود کرد وقتی فایلی لازم نداریم.؟ همین فرهنگ استفاده غلط باعث میشه شرکتها بیان محدود کنن سرعت رو... والا من خودم همینجوریم.....نقل قول:
منم همین بیماری دانلود داشتم چیزهای الکی دانلود میکردمنقل قول:
برای دیگران دانلود میکردم
بیماری عجیبیه فقط باعث هدر رفت وقت و پول می شه
نقل قول:
چیزایی که هدر میره:
هزینه برق کمر شکن - اصطلاک سیستم - هزینه بیشتر اینترنت پرسرعت - نیاز مرتب به هارد و الببته زمان .
مشکل هم اینه که ما ایرانی ها از بس نداشتیم حریص شدیم . هیچ تعهدی هم نیست که این سرعت همیشگی باشه . بنابراین خیلی ها غنیمت میدونن . اگر فرهنگ سازی بشه ضمن اینکه روز به روز سرعت ها بهتر بشه این جماعت هم دست از این کار برمیدارن.
هر چیزی که نیاز داشته باشن دانلود میکنن . نیاز نداشته باشن هم بیخود تو خرج نمیندازن.
بنده خودم رو میگم الان حسرت این رو دارم که یه فیلم 50 گیگابایتی روز دنیا رو دانلود کنم بندازم توی یه TV 42 اینچ بشینم با تمام کیفیت نگاه کنم. دیگه چیز دیگه ای نمیخوام و فایل اضافه ای هم نمیگیرم بی جهت.
ماهی شاید 3 - 4 تا فیلم بخوام ببینم. سرجمع میشه 200 گیگ . توی 7-8 روز دانلود کنم و باقی شب ها سیستم خاموش باشه.
رفیق خدایی حرفات متینه... منتها یجوری میگی 200 گیگ انگار میگی 20 گیگ! پیر شده استفاده کن حقتم هست... منتها اسم این فرهنگ سازی نیست...نقل قول:
می دونید بدتر از همش چیه؟ نه پول برقه نه اصحلاک. این حرصیه که می خوریم سر دانلود کردن و خط درست کردن و ... اینقدر عصبی می شه آدم وگرنه پولش هیچوقت مساله ای نبوده و قابل جبرانه ولی مشکلات عصبی که از این قضیه به وجود میاد جبران پذیر نیست
من اگر شبی یکدونه فیلم نزارم برای دانلود خوابم نمیبره...... بعضی شب ها کلی می گردم که یکدونه فیلم پیدا کنم .... بعضی وقت ها هم فیلم رو سریع پاک می کنم چون اصلا ارزش دانلود کردن نداشته...... از خواب میندازه آدم رونقل قول:
دوستان بیاین همه با هم ترک کنیم این مریضی و دیگه زیاد دانلود نکنیم ! ( آخ جان بقیه دانلود نمیکنن ، سرعت من بشتر میشه :n02: )
ولی شخصا حالا درسته دانلود زیاد میکنم ولی هیچوقت حرص نخوردم که چرا امشب مثلا سرعت کم بود یا زیاد ، یه مدت بازی آنلاین میکردم با این تغغیرات لحظه ای اینترنت ایران کلا اعصابم داغون بود و 5 سال فک کنم توی اون یکسالی که بازی میکردم پیر شدم ، کلا همش زنگ میزدم پشتیبانی که اونام منو میشناختن دیگه ، یارو آخر گفت بابا توی از جون ما چی میخوای....!:n02:
خلاصه بازی رو گذاشتم کنارو راحت ، الان دیگه برام مهم نیست پینگ چند باشه ، تایم اوت بده ، نده ... فقط این مهمه که فایرفاکسو که باز میکنم گوگل سریع بیاد بالا ، که میاد خوشبختانه ! خلاصه واسه دانلود کردن دیگه حرص نخورین دوستان!!
نقل قول:
وژدانی الان فیلم 2 گیگ ترانسفورمرز رو میندازم روی تلویزیون 42 اینچ از بس شبکه شبکه میشه دلم رو میزنه . :n28:
باید حجم بالا گرفت بدبختانه . ولی میدونم چی میگی قبول دارم . من 2 ساله شب چیزی دانلود نمیکنم. فقط گفتم اگه داشته باشم فقط چند روز در ماه دانلود میکنم نه هرشب.
کار درستی نیست هرشب دانلود کردن.
دانلود کردن و خون دل خوردنش یه طرف وقتی هارد دچار مشکل بشه پیر میشی . :n28: نمیدونم تجربه داشتی یا نه !
نه داداش منظورم 2 گیگی نبود ولی بخدا فرق این 18 گیگی ها خیلی هم نیست با 50 گیگی.. اخه 50 گیگی ها کلی از حجمشون بخاطر زبان ها و کلی اظافات دیگه هست .... من خودم فیلمای بلک باستر رو 18 گیگی میگیرم بقیشونو که میدونم بعد از دیدن پاک میکنم از adit 6 گیگی ...نقل قول:
قربون دستت داش.من منتظرم.در ضمن آقا شما واسه اینکه بیخیال ما بشی اصلا ما میگیم اشتباه کردیم شبی نیم گیک با سرویس 6 مگ بیشتر دانلود نمیکنم اصلا خیلی شبا نیم مگ هم نمیشه.حالا دیگه بی خیال ما شدی داداش :n02::n09: گفتم دیگه کم کم داداش زیادی داری حساس میشی.یه جورایی که انگار میخواهی دزد بگیری خدایی نکرده بلانسبت جمع :n01: فدای سر من و شما و بقیه دوستان که هرکی با هر سرویسی که داره هرچقدر تونست دان کنه دمش گرم.شاید رییس صبانت پسرخالشه(وای اعتراف کردم :n02:).ولیکن بازم مثل همیشه میگم عیبی نداره بده اون لینکاتم اونا رو هم واست بتستم.5 تا بده 6 تا بده چه میدونم خودت که سرعتاشون رو میدونی اندازهای بده که سرعتم به 1.1 یا 1.2 مگ برسه.قربون داش.اگه خواستی تشریف بیارید با خانواده مشهد بیاین اصلا خودتون پای سیستم ما داداش قدمتون رو چشم :n02:نقل قول:
نه داداش ما باهم پدرکشتگی که نداریم فقط شما یک بحثی رو باز کردید که قانون شبکه رو برده زیر سوال و من هم چون رشته تحصیلیم کامپیوتر هست خوب نمی تونید توقع داشته باشید که تست نشده چیزی رو قبول کنم براتون لینک رو می فرستم پیام خصوصی اگر امکانش هست همین الان تست بگیرید و نتیجش رو نشون بدید ضمنا سرورتون تایم اوت می ده.نقل قول:
حقیقت خودم تا حالا مقایسه عملی نکردم بین 50 گیگ و نسخه 16 گیگی . اگه 16 گیگی بخوام بگیرم برفرض با اینترنت دوستان . میشه نهایت سه شب دانلود برای 4 تا فیلم.نقل قول:
الباقی خاموش میکنم وژدانی . میخوام چیکار .
الان هارد 4 ترابایتی رو نگاه کردم زده قیمت 600 هزار تومن . جدا با این وضعیت دلار و مملکت اشتباهه دانلود تو این ابعاد .
میخوای پاک کنی واسه چی پس میگیری . میخوای نگه داری داری 600 هزار تومن بابت هارد بدی ؟
الان با این شرایط دوستامون دارن هر شش ماه 4 ترابایت میگیرن. یعنی هر 6 ماه 600 هزارتومن هارد .
نمیدونم بعضی ها حتما خوش نشینن ما که نداریم وژدانی از این پولا. درامد ما ماهی 300 هزار تومن بیشتر نیست .:n28::n28::n28:
داداش امشب احتمالا نتونم چون شدیدا گیجم و میرم بخوابم اما شما حتما بفرست لینکا رو واست در اولین فرصت بتستم.اون لینکم داداش تا یکشنبه تایم اوت میده چون سرورش down شده متاسفانه تا اون موقع نمیتونی تست کنی.دیشب آخرین فرصت بود.ولی باز ایشالله دوشنبه شب میاد بالا اونموقع بتست.بعدشم تو اینترنت ایران از هیچی تعجب نکن :n02:نقل قول:
کار 5 دقیقست همین الان هم آنلاین هستی اگر واقعا می خوای ثابت کنی حرفتو وقتشه بسم الله :n02:نقل قول:
شرمنده داداش فردا می ثابتم قربون تو :n16:این سیستم من احتمالا آنلاین بمونه چون یکی دیگه میاد پشتش از من خوره تره به خدا :n02: ولی عقلش اندازه گنجشکه :n02:صدق الله العلی و العظیم
Log دانلودت افتاده تو سرور :n08: چی شد پس :n08:
عکس بذار دیگه؟:n08:
دوستان عزیز ایشون زده دانلود بعد می گه خوابم میاد می خوام برم بخوابم :n08:اصلا دلیل اینکه گفتم از سرور من باشه حتما همین بود که بفهمم کی دانلود می کنی و با چه آیپی آره داداش ما خودمون این کاره ایم :n06:
لطفا شما هم دیگه نیا تز بده که نرید 12 مگ بگیرید و این حرفا
خیلی بده که آدم حسادت کنه چشم نداشتی ببینی 4 نفر دیگه دارن با سرعت بالا دانلود می کنن؟
آره مشکل ما آدمایی امثال شما هستن. الان هم که دارم این پست رو می ذارم هنوز آنلاین هستی ولی می گی می خوام برم بخوابم.:n08:
من دیگه صحبتی ندارم ضمنا کسی شک داشت لوگ کامل IIS سرور رو با آیپی می ذارم اینجا
به درخواست آقای david-ebi حذف شد
نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی فقط بگم که ایشون دو تا خط تلفن دارند و یک سرویس از صبا ویک سرویس از آسیاتک دارندنقل قول:
دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا) :n09:نقل قول:
واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .نقل قول:
اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .
بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت . :n18:
اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشیدنقل قول:
یعنی خدایی عاشق مرام این شیرازی ها هستم تا مو رو از ماست نکشن بیرون اروم نمیشن... از اون طرف هم مطمعنم این وسط بعضی ها زورشون میاد بقیه هم استفاده کنن و فقط میخوان خودشون داشته باشن هر چی بیشتر بهتر... نه داداش همین افکار کل زندگی ما رو مختل کرده... همه بفکر خودشونن..نقل قول:
داداش اینم در نظر بگیر که مثلا سیستم رفیقمون ضعیفه و لحظه اول سرعت رو برای چند ثانیه بالا نشون میده و ایشون همونو اعلام کردن!!! رشته کامپیوتر بودن نمیخواد هر کسی که با دانلود و اینترنت سرو کار داشته باشه میدونه وضعیت بیت و بایت و ... چحوریاست...کد:اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
واقعا علت رو باید جویا شد . چون واقعا ایشون من رو هم وسوسه کرد که دوباره برگردم به صبانت . :n21:نقل قول:
شما هم اینقد دانلود نکن دیگه پهنای باند کشورو به اف دادی . :n09: واقعا چی دانلود میکنی شبا ؟! آخه 20 گیگ ؟!!! کجا جا میدی این حجمو ؟!!! :n28: فک کنم یه 20 ترا هارد برا آرشیو دارید ؟! :n18:
می دونی دلیل این که این کارو کردم چی بود؟ چون یک آدم بی سوادی مثل این که فرق بین مگابیت و مگابایت رو هنوز نمی دونه میاد و کل مطالب یک تاپیک رو به انحراف می کشه و بعد هم ادعایی می کنه واسه این که جلو بقیه رو بگیره که از اینترنت خوب استفاده نکنننقل قول:
من آرزومه که تک تک اعضای این تاپیک بیشترین سرعت رو داشته باشن خدا خودش شاهده بعضی وقتا خودم به بعضی از دوستان پی ام دادم خواستم کمکشون کنم هیچ منتی هم نیست وظیفه بوده و آرزوی قلبیم:n12:
یه مدت زیادی بازی ps3 دانلود می کردم هارد هم الان 2 تا 2 دارم و یک 1 و یک 500 :n02:نقل قول:
بابا مسیر تایپک رو تاپیک رو عوض نکنید.
4 تا چیز بگید یه چیزی یاد بگیریم. الان من با این سرعت لاکپشتی چی میتونم بگیرم آخه. به هر میگیم 2 مگ دارم میگه به به من 256 دارم من 512 ئدارم. خبر نداره با این سرعت ... مسخره هیچی نمیشه دانلود کرد.
باز زنگ زدم میگم خانوم محترم سرعت شبا میاد پایین میگه گفتم که نویز دارین مودمو بردم کنار ورودی تلفن خونه. سرعت هیچ تغییری نکرد.
میگه باید خططونو بفرستیم مخابرات . یکی باهاتون زنگ بزنه بهتون بگه چه کنید تا 48 ساعت آینده زنگ میزنه.
هیشکی زنگ نزده تاحالا. یه هفتس الکی پاسکاری میکنن به شیفت شب و روز.
میگن کیفیت خط من بده . آره آشغاله. شبا نویزدار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم اگه تا فردا جواب درستی ندن زنگ میزنم شکایت میکنم. خر که نیستم. خداروشکر اوسکول نیستم . بچه هم نیستم. با چهار تا سرچ میشه فهمید که این کمی سرعت برای من بدبخت نیست این سردووندنا برای من هم نیست.
این چرت و پرتا هم که میگن شبانه رو لطف میکنن میدیم . نخیر لطف نیست خدماته. اجباری نیست بدن . ولی وقتی موقع خرید شما میبیند که شبانه داره راغب میشی که بخری . وگرنه 10 ها شرکت دیگه هم هست. پس وقتی میگن سرویس فلان با شبانه رایگان باید شبانه رایگان بدن.
همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین؟ ضریب اشتراکی رو بیارین پایین. سرعت رو شبا روی بالاتر ببندین. چرا باید مشتری ضرر بده؟