سلام خدمت دوستان
آقا دنباله یه جواب بودم که مجبور شدم کلی از پست هایه دوستان رو بخونم و واقعا چیزایی دیدم که واقعا از ما بعیده
دوستان هر کسی یه کم اطلاعات درباره کامپیوتر داره دیگه خودشو خدای کامپیوتر میدونه و بحث هایه الکی که فقط باعث ناراحتی هست
اقا هر کسی از رویه اینکه من خدای کامپیوتر و اینترنت هستم میخواد حرفه خودشو به کرسی بنشونه
و باعث دادن اطلاعات اشتباه میشه
حدود 7 ماه هست که اینترنت وایمکس ایرانسل رو دارم
و واقعا ازش راضی هستم نه قطعی داره نه مشکلی نه بدبختا بد جواب میدن نه چیزی
ایرانسل ماله بابام نیست که بخوام ازش تعریف کنم و واقعا تو ایران اینترنت گرونه و مشکلات داره
پس اینقد الکی نگید ایرانسل پولمو خورد و فان
ما اشتباهمون اینه موقع امضا کردن و خرید اینترنت یا هر چیزی قرار داد رو نمیخونیم و فقط امضا میکنیم
من 7 ماه اینترنت 128 دارم و با سرعت بین 14 تا 16 کیلوبایت دانلود کردم
و هر ماه 30 گیگ دانلود داشتم
اما یه ماهه که واسه دیدن شبکه های خارجی و بازی انلاین و این چیزا اینترنت 1 مگابایت درخواست دادم و یک هفتس فعال شده
دیشب برام همون sms معروف اومد که خط مشی استفاده منصفانه رو رعایت نکردید و منم اومدم
تو این تاپیک و گشتم و جز کل کل هیچ نتیه ای نگرفتم و امرو با شماره
09377070000
تماس گرفتم و نه بدبختا جواب سر بالا دادن نه چیزی
در مورد اینترنت یک مگابایت و 2 مگابایت این موضوع هست و
شما با یک مگابایت که همیشهسرعت دانلود من تو هر حالتی بینه 120 کیلوبایت تا کم کمش 115 میومد
میتونید 40 گیگ دانلود داشته باشید و بعد از اون ضریب اشتراک به 1 به 10 تغییر میکنه و تا پایان دوره این ضریب اشتراک میمونه
یعنی تا پایان ماه و سپس به قبل بر میگرده یعنی ضریب اشتراک به 1 به 8 و در
اینترنت نامحدود 2 مگابایت هم بعد از حجم 80 گیگ این طور میشه
اما اینترنت نامحدود ماهیانه حجم های
128
256
512
شامل این قانون نمیشن و هر چقدر دانلود داشته باشید مشکلی نیست
من از وایمکس در سردار جنگل اریا شهر و فردیس کرج و کردان و سعادت آباد استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته
نمیدونم و خیلی عجیبه که دوستان تو این پست ها این چیزارو نوشتن که سرعتاشون اینجوریه
من خودم خوره دانلود هستم و 24 ساعته لپ تاپم روشنه و یا tv میبینم یا بازی انلاین میکنم و یا دانلود الان 10 ساله این روند رو دارم ادامه
میدم و نه لپ تاپم شارژرش سوخته نه به مشکلی خوردم
خلاصه
دوستان من اینترنت وایمکس ایرانسل و اصلا واسه همین که همش اینور انورم گرفتم و خداییش تو این چند ماه اصلا قطعی نداشتم
هر وقت با پشتیبانی تماس گرفتم 1 ثانیه بعد اپراتور واقعا با صبر و شکیبایی و احترام جواب دادن و
در کردان مثلا من 43 درصد انتن داشتم مودم هم w300 هست
از این usb ها که یه سامانه تقویت داره و اصلا با این انتن کم نه قطعی داشته نه سرعت افت کرده
در هر حال مشکل اینترنت فقط به اپراتور ربط نداره و باید بگم
به هاست شلوغی هاست اکانت دانلود و ip و هزار تا چیزایه دیگه بستگی داره که دوستان فقط
به اپراتور هر چی دلشون میخواد میگم
راستی وقتی ضریب اشتراکم 1 به 10 شد سرعتم بینه 90 تا 100 شد و
از ماهه دیگه دوباره به 1 به 8 و سرعت 120 بر میگرده و امتیاز اینترنت نامحدود از بین نمیره و دوباره نامحدود دارید تا به 40 گیگ که رسید دوباره
اشتراک 1 به 10 میشه و این روند ادامه داره
برای گرفتن اینترنت پر سرعت هم من یه برگه شرکت مون نوشتم و ایمیل کردم به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد روز بعد به همون شماره که گذاشتم تماس گرفتم و گفت چه تعرفه ای میخواید و از سره ماهم فعالشد
و این چیزایی که دوستان نوشتم نمیدونم واقعا داستانشون چیه
پیروز و موفق باشید .