سرعت در مودم روی چند بسته شده؟نقل قول:
Printable View
سرعت در مودم روی چند بسته شده؟نقل قول:
آره من 2مگ داشتم رو 1مگ بسته شده بودنقل قول:
آلان هم که 1 مگ دارم باز 1مگ بستن :n02:
از بس که عوضی ان:n02: دوست دارن بقیه کاربرا سرعتشون در شب افت نکنه از 2مگ مایه میزارننقل قول:
حداقل رو 1.5 مگ محدود میکردن تا نه سیخ بسوزه نه کباب!
الان سرعت روزانت رو چند بسته شده؟(اگر میتونی یه تست از اسپید تست بزار)
به نماینده شهرمون موضوع رو گفتم در جوابم گفت طبیعتا سرعتت باید بیشتر باشه
گفت تا بعد از انتخا * بات صبر کن...............
سلام
دوستان من هم امروز با واحد شکایات شرکت تماس گرفتم ... گفتن ما کمبود پهنای باند نداریم اگر داشتیم درخواست لینک جدید می دادیم ... گفت سرویس شبانه یک آفر از شرکت ما حساب میشه و هیچ تضمینی روی سرعتی که می گیرید نیست و سرعت پایدار و مشخصی وجود نداره ... من خودم سرویس کیمیای دو مگ دارم و برای استفاده شبانه این سرویس رو گرفتم ... بهشون میگم چه فرقی بین سرویس 2 مگ و 1 مگ توی این ساعات وجود داره میگه بستگی به مرکزتون داره خیلی جاها راضی هستند ... دوستان در کل گفتش سرعت سرویس شبانه رو ما محدود نمی کنیم اوج مصرف باعث میشه اینجوری به نظر بیاد حالا هرچی میگم سرویس ها راس ساعت 1 بامداد محدود میشن توی پنل کاربری کاملا مشخصه میگه اون فقط یک برنامه هستش که مصرف شما رو محاسبه نمیکنه و تاثیری روی سرعت نداره ... در نهایت هم یک گزارش برای بخش فنی تهیه کرد تا برای افت سرعت شبانه تماس بگیرن ...
اصلا هم به اینکه این وضعیت موقتی باشه و امکان داره حل بشه اشاره نکرد و طوری صحبت میکرد که ما داریم از ساعت 1 تا 8 به شما صدقه میدیم و هرچی سرعت دارید ار سرتونم زیاده و اگر تا قبل از این روی سرویس دومگ شبانه حداقل 200K سرعت داشتید خوش شانس بودید فقط همین ...
متاسفانه شرکت حتی مشکل رو قبول هم نداره چه برسه بخوان برای حل اون اقدامی انجام بدن ...
موفق و موید باشید
سلام
من 10 روزه اومدم سمت آسیاتک هیچی دانلود نکردم تموم شده! حجم دانلودم خیلی بالاس میخوام از 2مگ 10 گیگم برم سمت نامحدود بنطرتون باتوجه به شرایط 512 طلایی بگیرم یا 1مگ برنزی؟کسایی که داشتن این دوتا سرویسو بهم بگن سرعت دانلودش چقدره هم توی هدیه 512 اون 28 گیگش هم بعد اینکه هدیش تموم شد.من تهرانم مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی منطقه 14 تهران.بعد اینکه میخوام بعدش یک ساله بگیرم که تخفیف بخوره 2 ماهش تقریبا رایگان میشه اونو چی بگیرم.
ممنون
من 512 نامحدود داشتم بدون گیگ هدیهنقل قول:
میانگین همون 64 تا میده
البته اگر نت مشکل نداشته باشه
دقیقا همین حرفا رو به من هم زدن!!نقل قول:
هر دفه یه چیزی میگن
میگن اینا افر های شرکته و دست شرکته هر کاری بکنه
یه بار میگن شبانه رو محدود کردیم دفه بعدی میگه محدود نکردیم!!
هر چی به این نفهما میگم با این وضعیتی که درست کردید فرق سرویس 1مگ و دومگ چیه که شبانشون باهم برابره؟(من حتی 1مگ روزانه رو با سرعت 6 مگ میتونم بگیرم!)
در جوابم میگه اگر فرقی نداشت دو مگ نمیدادیم......:n21:
فعلا سراغ 1مگ و 2مگ نیانقل قول:
بهم وره
همون 512 رو بگیری بهتره چون سرعتش در طول شبانه روز ثابته!
اگر بطور مثال الان 2مگ بگیری شاید سرعت روزات 200 250 باشه(که نیست) ولی شبا رو 1مگ مخدود میشی.
وضعیت خطت جالب نیست.(snr پایینه)نقل قول:
ولی منی که 2مگ دارم سرعتم رو 6بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این ها بستگی به شرایط منطقه مخابراتی و وضعیت خطت ربط داره تا چه سرعتی بهت بدن
نمیدونم این احمق ها کی میخوان بفهمن که دارن پول همون دانلود شبانه رو از حلق ما میکشن بیرون و این دانلود شبانه صدقه نیست بلکه وظیفشونه و جزو خدماتشون حساب میاد
کی میخوان بفهمن که با این کارشون باعث میشن که نه تنها مشتری جدیدی براشون نیاد بلکه همین مشتری هایی رو هم که دارن از دست میدن
همه شرکت ها فرقشون با اسیا تر اینه که روزانه تو سرعت برابرند و شبانه اونی که 2 مگ داره بیشتر از 1 مگ هستش تا یک فرقی بین کسی که بیشتر هزینه کرده باشه اما اینجا نمیدونم چرا اینطوریه!
حدودا یه ماه طول کشید تا خط من رو رانژه کنند هر روز میرفتم دفترشون هر دفعه میگفت 100 درصد فردا وصله دوباره فردا هیچ فرقی نمیکرد اخرش 3 4 ساعت نشستم همونجا تا پیگیر بشه وصلش کنه یا پولم رو بده برم:n02:
بعدم که وصل شد کلی مشکل دیگه داشتم که یه هفته طول کشید اونها رو درست کنند این یه هفته هم قرار بود بهم اضافه کنند که هر دفعه زنگ میزدم میگفت الان واحد فروش نیستش بعدا زنگ بزن:n29:
یه ماهی وضعیت خوب بود و شب ها 5 6 گیگ میگرفتیم و بعدش شبانه رو نصف کردند:n27:
این همه رفت و امد و صبر کردن فقط برای یه ماه خوب بود و الان هیچ فرقی با isp قبلیم نداره به غیر از اینکه گرون تره و مجبوری سرویس 10 گیگ بخری تا شبانه رایگان داشته باشی
به نظر من اگه تا اخر این ماه این وضعیت شبانه رو درست نکردند بیاید دسته جمعی بریم شعبه مرکزیشون:n24::n25:
ببینیم رو در رو هم بازم جرات دارند بگند افر شرکته هرکاری کردیم نباید صداتون دربیاد:n09:
همین حرفا رو به واحد شکایت زدم اما مگه یاسین به گوش خر....نقل قول:
شما سرویستون چیه؟نقل قول:
حتما اگر دومگ دارید زنگ بزنید بگید چرا دو مگا رو محدود کردن؟(در صورتیکه بقیه محدود نیستن!!!)
شاید به یه نتیجه ای برسیم
من سه ماه 1مگ 10گیگ گرفته بودم این ماه آخری سرعتم رو تغییر دادم به 2مگ ببینم چطوریه تغییر چندانی نکرده بنظر برای تمدید همون 1مگ بگریرم بهتره!؟:n03:نقل قول:
سرویس من دو مگهنقل قول:
من چند بار به همین نمایندگی اصفهان که ازش گرفتم زنگ زدم یکیشون همیشه میگه شماره بدید بررسی میکنم تا فردا ظهر درست میشه که من معمولا صدا اینو میشنوم قطعش میکنم دیگه:n08:
یکی دیگه هم هست که فکر میکنه خیلی حالیشه اخرش که کم میاره میگه همینه که هست نمیخای سرویستو جمع کن
یه چند بارم زنگ زدم تهران با پشتیبانی و یه نفر که مسول نمایندگی هاست حرف زدم اونم جواب درست بهم نداد:n27:
با این تماس ها هیچی تغییر نکرد فقط فکر کنم اندازه یه سرویس یه ماهه پول تلفن دادم!!!
پینگ داخل برای من اینه
از خارج چه انتظاری می شه داشت؟
فعلا که فرقی بین این دو سریویس نیست!پس 1مگ بگیرنقل قول:
فقط داری پول بیشتر برای 2مگ میدی
امیدوارم تا بعد از 24 خرداد درستش کنن
من بس که به واحد شکایات شکایت فرستادم راهی به جایی نبردنقل قول:
ولی شاید اگر تعداد شاکیانی که 2مگ دارن بیشتر بشه شاید صدامون به باعث و بانیه این مسخره بازیا برسه
دوست گلم به هر کی که زنگ می زنه همینو می گن .نقل قول:
مثل اینکه دارن صدقه می دن حروم خورا . من که به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم . شما هم پیش نهاد می کنم این کار رو بکنید . چون یه دست صدا نداره .
تا وقتی بازار adsl و اینترنت پر سرعت رقابتی نباشه همینه دیگه . هر جور دلشون بخواد به مردم قالب می کنن . آخر سر هم می گن همینی که هست . :n04:
دوست گلم تقصیر من و شماست . خیلی به اینا رو دادیم . فک می کنن هر طور که بخوان با ما می تونن رفتار کنن و مام ناچاریم باهاشون تا کنیم .
خیلی جالبه اینا معتقدن که اینی که ما شبانه دانلود می کنیم و بهمون حجم رایگان می دن به ضرر شرکته . در حالی که دوستای گلم می دونن که شرکت فقط پهنای باند می خره نه حجم . و با کلی سود به اسم حجم به ما می فروشه .
من خودم مشکلم این بود که از تغییر ساعات رایگان خبر نداشتم و حجمم زود تموم می شد . حدود 4 گیگ سر این قضیه حجم خریدم . یعنی می شه 20 هزار تومن . به پشتیبانی که زنگیدم انقد اراجیف گفت و به حساب خودش دلیل آورد که اره اینا افر شرکته و تو قرار دادتون اومده که هر زمان شرکت بخواد می تونه برداره و از شما پولشو بگیره . :n04:
بعد از کلی بحث آخر حرفم بم گفت نه بت حجمتو بر نمی گردونم . فقط ببینین پر رویی تا چه حد . می گه : " حتما می خوای 4 گیگ که خریدی و بت برگردونم ؟ " بم گفت : " من خودم تا حالا با 15 نفر که این مشکلو داشتن صحبت کردم . پس نتیجه می گیریم که تعدادتون کمه و البته من به اونا حجمشون رو برگردوندم ولی به تو بر نمی گردونم ":n04:
می گه : " حتما می خوای حجم یه دورتو از من بگیری ؟ !! :n04:
بش می گم شما هر خبری می شد از طریق پیامک اطلاع رسانی می کردین ولی همچین خبر مهمی رو اطلاع رسانی نکردین .:n21:
می گه ما 200 هزار تا مشترک داریم نمی تونیم که از طریق پیامک اطلاع رسانی کنیم .:n21:
هر چی براش توضیح دادم مثل یاسین می مونه به گوش ...
خلاصه دوستان مدارا نکنین به خدا ضرر می کنید . اگه مشکلی دارید محکم برید جلو . لازم شد شکایت کنید .
من همون طور که گفتم شکایت کردم به سازمان تنظیم مقررات .
من خوام شکایت کنم
ولی اصلا نمی دونم چجوری و به چه نحو و به کجا
راستی تاثیر داره؟
اینکارم کردم گفت اگر قرارداد شما با شرکت ذکر شده که دانلود شبانه سرعتش باید انقدر باشه میتونی شکایت کنینقل قول:
ولی وقتی دانلود شبانه دست شرکته و هرکاری میتونه روش انجام بده از دسترس سازمان تنظیم مقررات هم کاری ساخته نیست!!
حالا شما اگر تو قرار داد میبینی اسیاتک گفته سرعت دانلود شبانه انقدر باید باشه لینکشو بده برم شکایت
ولی وقتی مدرکی نیست چکار باید بکنیم؟؟!!
الان کسانی که یک مگ دارند،شبی چه قدر دانلود میکنند؟؟کسانی که دو مگ دارند هم مثل یک مگ هست؟؟؟؟؟:n04: خیلی زور داره که..
بچه ها این خوبه؟
با سلام
به دلیل بالا بودن پینگ تایم با سرور های داخل و خارج اصلا از شرکت شما رضایت ندارم.
چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم در تماس اول می گفتن پینگ بالا ناشی از نویز خط است و نویز خط با کابل جدید تلفن
رفع شد ولی همچنان پینگ تایم بسیار بالا است
چند مرتبه دیگر هم تماس گرفتم ولی یا می گفتن مشکل تا چند هفته آپنده حل می شود
و یا می گفتن مشکل سراسری است و همه شامل می شوند در صورتی که این طور نبود.
تا 10دقیقه دیگه می فرستم اگه نطری دارین بگین ادیت کنم :n02:
الان این رو به کی میخوای بفرستی؟نقل قول:
واحد شکایت اگر منظورته میگه پینگه زیر 500 طبیعیه
سلام
من مخابرات بعثت دارم
الان تستم اینه
اگه اسیاتک نا محدود ۲مگ بگیرم میارزه ؟
۲مگ برنزی بهتره یا یک مگ طلایی ؟
مشهد هستم
این چطوره؟2مگه حجمی
نامحدود میخوام.آخر من یک مگ برنزی بگیرم یا 512 طلایی؟ارزش 15 تومن هزینه اضافی رو داره 512 طلایی؟من حجم دانلودم بالاس!!!
دوستان چند بار بگم الان وضع 1مگ و 2مگ خرابه؟!
هرکس گرفته گفته 2مگ 120 میده
1مگ هم هم 80 90 در طول شبانه روز میده
فقط 512 میگن خوبه..........
اگه رو ۱۲۰ هست پس چرا تست ایشون ۳ مگ بسته شده ؟ حدودا باید ۳۰۰ کیلوبایت سرعت داشته باشه !
۵۱۲ سرعتش رو ۶۰ هست ؟
داش اگه می شه از لندن یا اروپا پینگ بگیر یا آمریکا فرقی ندارهنقل قول:
به نظر من اگه برای دانلود می خوای بیا بگیر
در غیر این صورت نگیر
اون دوستمون نوشته حجمی یا همون محدود.
محدودها سرعتشون بالا هست ولی شبانه چون رایگان میشه پایین میاد.
اون 512 نامحدود هست.کلا نامحدود ها سرعتش پایین هست و محدود ها سرعتشون بالا
مگه 512 رو چنده؟نقل قول:
من برنزی داشتم میانگین اگر وضعیت خوب بود 64-65نقل قول:
منظورم سرویس های نامحدود بود. اشتباه منظورم رو رسوندم شرمندهنقل قول:
من الان دومگ محدود دارم سرعتم 500 تا 650 هست
حذف شد..........
من یکم گیج شدم :n02: در حال نوشتن چیزی بودمنقل قول:
حجمی سرعت روزانش خوبه اما دو مگ محدود, شبانش به 1مگ محدود میشه
512 فقط خوبه که سرعتش ثابته
الان منم گیج شدم
یکی از دوستامون گفت که 2 مگ حجمی تست سرعتشو گذاشت
Khashayar1Jan این دوستمون حجمیشو ندید فقط اون 2 مگ رو متوجه شد.
شما هم که پایین سرعتای نامحدود رو نوشتی حالا دوستمو این حرف رو زد که منم بهش گفتم تو همین صفحه هس.
منم حواسم نبود این جمله رو نوشتم:n02:
پس پیشنهاد میدید یک مگ برنزی نگیرمو 15 تومن بذارم رو 512طلایی بگیرم؟ مطمینید؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اره ولی باز بیشتر تحقیق کن.نقل قول:
512 اکثرا راضی بودن
از نماینده شهرتون هم مشورت بگیر وضعیت سرویس ها چطوره
نماینده شهر ما که میگه فعلا 1مگ و 2مگ نگیر!باز با خودت
من تو مشهدم ماه قبل 1 مگ برنزی داشتم بطور ثابت تو 24 ساعت با IDM سرعت به 90 میرسید . نهایتش 100 بود . ولی بیشتر مواقع همون 80 تا 90 میرفت . آخر ماه 100 گیگ دانلود کرده بودم:n02: ولی سرعت وبگردی و WIFI این سرویس خیلی بد بود:n22: به خاطر همین این ماه 2 مگ 10 گیگی گرفتم . ولی از شانس کچلم افتادم تو همین افتضاحی که بچه ها میگن:n30: یعنی شب از 120 بیشتر نمیشه روز هم که حجم دزدی آسیاتر شروع میشه:n14: حیف که نامحدود مخابرات مشهد رو جمع کردن :n28: وگرنه اصلا سراغ آسیاتر نمی اومدم . حالا تنها راه شکایته:n24: وگرنه آسیاتک به غیر از دانلود شبانه خوبیه دیگه ای نداره:n03: تازه پینگش هم که در رکورد شکنی بی نظیره:n04: اینم سرور باکونقل قول: