بله میشه اتفاقا قاب های خیلی قشنگی هم برای تعویض هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میشه اتفاقا قاب های خیلی قشنگی هم برای تعویض هستنقل قول:
به نظره من ليبل هاي بازي خيلي قشنگترشون ميكنه
راستي فرقشون چيه با اين قابا؟؟
720 رو فعلا بی خیال شو چون 360 حالا حالا ها جا داره (دوستان میگن 2015 < X)نقل قول:
در ضمن اون مدلی هم که میگی به صورت limited editon یا انحصاری و محدود برای بازی COD MW 2 ساخته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
همان طور که دوستمون گفت هست ولی خیلی کم پیدا میشهنقل قول:
در مورده xbox 720 که شما میگید و قطعا از یه سری که متاسفانه فقط دوست دارن شایعه پراکنی کنن شنیدید باید بگم که اصلا نامی که برای این کنسول مجازی به کار میبرن مسخره هست 360+ 360 =720):31: یعنی اصلا این اشخاص نمیدونن دلیل این که اسم دومین کنسول ماکروسافت XBOX 360 هست چیه اونوقت دارن در مورد کنسول بعدی این شرکت پیشگویی میکنن.:31:نقل قول:
فرقش اینه که اون قابه و این برچسب ، تعویض قاب گارانتی رو میپرونه ولی این چسب ها نه .نقل قول:
به جاش این چسب ها قاب فابریک رو به گند میکشه ولی تعوض قاب نه .
دوستان من یه xbox 360 دارم که دیشب اشتباهی به xbox live وصل شدم و دستگام بن شد
من ایران هم نیستم که بتونم دستگاه رو ببرم جایی تعمیر کنم
میخواستم ببینم باید چه کار کنم؟؟؟ اگه هارد دستگاه رو عوض کنم مشکل حل میشه؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم......
خدمت شما :نقل قول:نظر سنجیش میتونید چند گزینه رو انتخاب کنید :46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
nextgen چی اگه از سایت بهش سفارش کنم معتبر هست یا نه چتوریه؟
گفتم یه تفریح کوچولو هم بکنیم :31:
سونی دسته Ps4 را پرده برداری کرد :
:27:
البته بنده خودم طرفدار Playstation هستم ولی خوب بعضی وقتها شوخی با این چیز ها ایرادی نداره :46:
دلیل فرستادن در تاپیک 360 : اگر توی تاپیک Ps3 میفرستادم همشون داغ میکردند :31:
بله این فروشگاه هم معتبره ولی من باشم از همون فتحی میخرمنقل قول:
دوستانی که میخوان قاب xbox خود رو عوض کنن میتونن به آموزش بازکردن xbox به اینجا مراجعه کنن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=343995
این خدای شایعه کی بوده که اینو گفته !؟نقل قول:
XBOX720 جریان نداره یعنی وجود خارجی نداره و نخواهد داشت . اصلا یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
Elite 250G با 2 دسته بی سیم وجود داره ولی همون XBOX360 هست نه XBOX...........
( شوخی با دوستای عجولمون )
با این تفاسیر میشه پیش بینی کرد که 20 سال دیگه بعد از XBOX720 کنسول بعدی 100% اسمش XBOX1080 خواهد بود و همینطور هم به مدل قبلی 360 تا اضافه میشه و مدل جدیدی ساخته میشه .
منتهی ما معنی 360 رو میدونیم . حتی میدونیم تو ریاضی و این صحبتا 360 درجه یعنی چی . ولی 720 یعنی چی ؟ منظور چیه ؟ مثلا 720 چیکار میکنه ؟ پرواز میکنه ؟
من یه بار گفتم بازم میگم . طرف داره هنوز با PS2ش حال میکنه . به قول خودمون زندگزه براش . حالا بعضی از دوستان اصرار دارن بدونن که نسل بعدی کنسول کی میاد و اگر بیاد 360 چی سرش میاد . بابا بیخیال می خواد بیاد میخواد نیاد . فردا بیاد یا 10 سال دیگه . شما الانو بچسب . به قولی حالتو کن . 2010 اینجوری که پیش بینی شده بهترین سال برای بازی خورهاست . بخر و ببر زود دیر میشه ها !!!!!!!!!!!
چطور شهاب جان ؟نقل قول:
همانطور که پدرام جان گفتن و توضیح دادن نمیشه ولی شما دعا کنید که MS دست از این مسخره بازی هاش بر داره و یکنقل قول:
داشبوردی رو عرضه کنه که ما رو از این محدودیت رها کنه.
خب بنده خدا حتما یه مشکلی داره , چون آدمه بپیچونی نیست.نقل قول:
احترام خودتو نگه دار...نقل قول:
تاپیک رو هم به ... نده خواهشا.
سلام آقا نیما ممنون از پستتوننقل قول:
فقط دوستان تا فردا صبر کنن که فایل تو خوده P30world آپلود بشه.
آره واقعا !!نقل قول:
من هنوز خیلی هارو میبینم که هنوز PS2 میخرن .
والا این گزینه اگه باشه زمان رایت حدودا دو برابر میشه چون یک بار هم بعد از رایت اصلی میاد و رایت را چک میکنه که به نظره من یه چیزه بیخودی هست و نیازی نیست که اینکار انجام بشهنقل قول:
آره عزیزم اونو که میدونم , فکر کردم مشکلی پیش میاره !نقل قول:
ولی به قول خودت واقعا دیگه فکر نمیکنم با این Writer های جدید و دیسک های مرغوب دیگه نیازی به این گزینه باشه.
خوب من از طرف رابترهای قدیمی و دیسکهای نامرغوب از شما عذر خواهی میکنم!:31:نقل قول:
با اجازه ی دوستان : دوست عزیز اون چیزی که واسه شما سوال هست واسه ی من هم بود و حتی میخواتم از خرید این کنسول منصرف بشم ولی بعد از کلی پرسیدن به این جواب ها رسیدم :نقل قول:
سلام يه سوال دشتم ميدونم كه تكراريه ولي به بزرگيه خودتون ببخشيد
جريان اين XBOX720 چيه يا اين XBOX كه ميگن 2 تا دسته ي بيسيم داره با يه هارد 250GB
آيا حقيقت داره منبعي هست كه اين 2 چيزي كه گفتم رو تاييد كرده باشه
خوده ماكروسافت چيزي در اين باره نگفته
يعني اگه XBOX720 بياد ديگه بازي براي XBOX360 نميزنن
به نظره شما تا چند سال ديگه بازي براي XBOX 360 ميزنن
ببخشيد اگه سوالهام تكراري بود ولي اگه يه توضيح بدين ممنون ميشم
کنسول بعدی حد اقل تا سال 2014 نمیاد و اگر اون هم بیاد دلیل بر تولید نشدن بازی برای ایکس باکس نیست
خود ماکروسافت اعلان کرده این کنسول حتی به نیمه ی راه هم نرسیده است به طوری که بالاترین بازی ها تنها 60 درصد سخت افزار این کنسول مورد استفاده قرار دادند و حالا حالا ها این کنسول پا بر جاست
صحبتهایی در مورد پروژه ی ناتال هست که بعضی ها اون رو به پایان رسیدن ایکس باکس میدونن باید بگم این پروژه نه تنها دلیل بر پایان دوره ی 360 نیست بلکه دلیل بر استقامت ان نیز هست چون این پرژه روی 360 سوار خواهد شد و این نشون میده که ماکروسافت حالا حالا ها با این کنسول کار داره و اگه اینطور نبود روی ناتال کار نمیکرد که بخواهد به زودی کنسول جدید وارد کنه
پس کاملا خیالت راهت باشه
سلام
یه سوالی برام پیش اومده اگه امکانش باشه راهنماییم کنید
من رو فلش یه چندتایی فایل ویدیو ریختم و خواستم از XBOX360 نگاه کنم
بعضی از فرمت ها رو نشناخت ولی اونایی رو هم که شناخت مثل .mkv یا avi رو هم پخش نکرد و پیغام میده که بایت آپدیت کنم
داشبورد من آخرین آپدیت رو داره 2.0.8955.0
الان چیکار باید بکنم ؟
سلام به همه ي دوستان مرسي از اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتيد ممنون از همتون دست گلتون درد نكنه
پسر خالم هم ميخواد XBOX 360 بگيره امروز با هم رفتيم قيمت ها رو پرسيديم
اليت با برد جاسپر از 390 داشت تا 435 تومن
آركدبا برد جاسپر هم از 290 تا 310
ميخواستم بدونم قيمت ها گرون نيست؟
نزديكهاي عيد قيمت ها ميره بالا يا مياد پايين؟
اصلا تغيري ميكنه؟
سلام ببخشيد ميشه لطفا خواهشا يكي جواب اين سوالمو بده ممنون ميشم
ميدونم سوالم تكراريه ولي اگه امكانش براتون هست لطفا جواب بدين
من يه مانيتور قديمي دارم FLATRON مدل LG F700P تقريبا مال 6 سال پيش ميخواستم بدونم ميشه XBOX360 بهش وصل كنم؟
آخه شنيدم مانيتور بايد ورودي HDMI داشته باشه راهي هست كه بتونم XBOX 360 را بهش وصل كنم ؟
اگه بشه انجام داد نياز به چه كابلي داره؟
فقط تورو خدا نگين LCD يا LED بگير
اگه راهي هست لطفا راهنماييم كنيد
لطفا اگه براتون ممكنه يه منتي رو سر ما بزارين جواب سوالمو بي زحمت بدين ممنون ميشم
آخه شبها ميخوام تا دير وقت بازي كنم روي TV نميتونم
يعني اميدي هست كه بشه؟
برای اون کار شما باید وصل بشید به لایو که اگر LT نداشته باشید بن میشید .نقل قول:
دوست عزیز نیازی به خرید lcd یا led نیست :46:نقل قول:
شما فقط به یه کابل vga نیاز داری بایه تبدیل :10:
اینم عکس کابل:31:
سلام مانیتور من قدیمیه lg e700b تصاویر رو تیره نشون میده
سوال: روی ایکس باکس تنظیمات برایتنس Brighness وجود داره که بشه این تیرگی رو درست کرد
اگه مانیتورتون HDMI میخورد این کار امکان پذیر بودنقل قول:
مگه خود مانیتورتون این تنظیماتو نداره؟
اگه مال شهرستان هایی به غیر از تهران هستید و پرسیدید معمولیهنقل قول:
وگرنه گرونه
در تنظیمات خود کنسول یه گزینه هست که غلظلت رنگ سیاه را کم و زیاد میکنه ولی چیزی به نام Brightness برای تنظیم روشنایی در تنظیمات کنسول وجود ندارهنقل قول:
این کابل دوتا چیزه دیگه هم همراهش میخواد یکی دوسر مادگی vga و یکی هم مادگی jack 3.5 mmنقل قول:
البته شما اگه نوع اسپیکر هاتونو بگید بهتر راهنماییتون میکنیم
همیشه نزدیک تعطیلات قیمت کنسولها بالا میرهنقل قول:
توی قسمت رزلوشن دستگاهتون اینقدر رزلوشن رو بیارین پیایین که ماکسیمم رزولوشن مانیتورتون ساپورتش کنه. منم همین مشکلو داشتم با یه درجه اوردن پایین رزلوشن درست شد.نقل قول:
توی تنظیمات دستگاه راحت پیداش میکنی
سلام به همه ي دوستان عزيز
باز ممنون كه اطلاعاتتون رو در اختيارم گذاشتيد مرسي حالا ميتونم با خيال راحت تا صبح بازي كنم
آره در مورد قيمت ها هم بگم كه تو شيراز پرسيدم
بازم ممنون
مدل اسپيكرم هم MICROLAP:M-560E البته بگم اسپيكرم هم قديميه تقريبا مال همون 6 سال پيش
حالا اگه زحمتي نباشه يه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم
به اين ميگن يه انجمن حرفه اي دست همه ي دوستان درد نكنه
خوب شما با توجه به اسپیکرهاتون برای داشتن صدا باید یک تبدیل دو سر مادگی jack 3.5 mm بخریدنقل قول:
سلام مرسي خيلي زحمت كشيدين ممنون حالا خيالم راحت راحت شد
راستي ديروز كه داشتم قيمت ها رو ميپرسيدم فروشنده گفت ديگه اكس باكس پرميوم ديگه توليد نميشه خود شركت توليدشو متوقف كرده گفت خيلي كم شده اگر باشه با برد فالكون
ميخواستم بپرسم حقيقت داره؟
بعد اگه حقيقت داشته داشته باشه چرا توليدشو متوقف كردن مگه مشكلي داره؟
مرسي كه اين قدر به سوال ها سريع پاسخ ميدين
واقعا اين انجمن تكه دست همه درد نكنه
بله تولیدش متوقف شده و دلیلش هم این بود که تا زمانی که Premium بود مدل elite این کنسول خوب فروش نمیرفت و ماکروسافت داشت بدجور ضرر میکرد برای همین تولید Premium را متوقث کرد و سپس قیمت elite را کاهش دادنقل قول:
اما Premium تولیدش زمانی متوقف شد که ماکروسافت تا چند ماه قبلش داشت از مادربوردهای jasper بر روی این مدل هم استفاده میکرد پس اگه باشه هم احتمال اینکه مادربوردش jasper باشه بیشتر ازfalcon هست
دوستان الان الیت قیمتش چنده؟(میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی به بزرگواری خودتون ببخشید)
یکی از بجه ها امروز از فتحی با تخفیف 340 خریده بودنقل قول:
امروز دوباره به فتحی زنگ زدم گفت چهار شنبه میگم مسخره کرده.
فکر کنم هی میندازه عقب که گرون شه که بخواد گرون غالب کنه نه؟
دوستان که میگن خریدن ازشنقل قول:
به شما چه جوری میگه 4 شنبه ؟
خواهشا یکی جواب بدهنقل قول:
امروز باز Staples حراج کرده : 360 آرکید + میکروفون + یه دسته اضافی + بازی بیتل ها + بتمن لگو 160 یورو .
توی ایران چند تموم میشه اینها ؟
این xbox که خریده فول پک هستش یا نه؟نقل قول:
این فول پک که میگید چی هست؟نقل قول:
اینی که خریده همون نوع new pack هست
مگه فتحی چی داره همه میخوان از اون xbox بخرن...؟؟؟؟:13: