ارهنقل قول:
خيلي حال ميده
خب بقيه هم نظرشونو بگن ديگه در ضمن علي رضا جون چشم ديگه هرگز تكرار نميشه:20:
Printable View
ارهنقل قول:
خيلي حال ميده
خب بقيه هم نظرشونو بگن ديگه در ضمن علي رضا جون چشم ديگه هرگز تكرار نميشه:20:
دوستان تو يه مرحله گير كردم . با اسموك وارد يه ساختمان ميشيم و بعد از خروج يه انيميشن نشون ميده كه اسموك موتور ميرونه و cj پشت سرشه . بعد هم موتور منفجر ميشه و ماموريت شكست ميخوره . اينجا بايد چكار كنم ؟
خوب شما نبايد بزاري موتو منفجر بشه :18:نقل قول:
بايد نزاري دشمن زياد بهت زير بزنه تا موتور منفجر نشه:10:
منم اولش از اون خوشم ميومد مخصوصا اونجاهايي كه بهمون تيكه مينداخت ميزد توي سرمون!:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما اونجايي كه زود ما رو انداخت دور:2:...........
تازه روشم كم كرديم با مسابقه ي ماشين:21:
اما ديگه رفت كه رفت:18:
خيلي پرو بود اينهمه براش حمالي كرديما:19:
من خودم از اون يارو چينيه خوشم ميومد:27:
من كه بازيو نرفته بودم و خوشحال شدم كه داستانشو شنيدم ولي از جايي كه اون زندگي ميكرد و حالاتش خيلي خوشم مياد دينقل قول:
يعني شما نرفتيش:18:نقل قول:
پس از كجا ميشناسي اونو؟
من که چیزی از حرفای شما دستگیرم نشد.
من خودم از کاتالینا خوشم میاد. خیلی به نظر قوی میاد و لاته. منظور شما همین بود؟ آها ببخشید انگار منظورتون کاتالیناست. آره مسابقه ی ماشین حالشو گرفت. بدبخت.چه ضدحالی خورد با این کارل بی احساس و یخ و نچسب. کارل مثل تفلون میمونه. همش ضدحال میزنه.
بابا حالا مگه چي شده... هرگز تكرار نميشه چيه ؟ ما يه حرفي زديم ... جدي نگيريد !!:11:نقل قول:
من هم از كاتالينا خوشم مياد !!
همه ي حرف ها رو شما زديد ولي من بگم كه آخر همه ي اين حرفها ، كاتالينا باز هم كارل رو دوست داشت !
ميگي نه ...؟
بله درسته . ولي گفتم انيميشن . اين قسمت رو به صورت انيميشن نشون ميده و cj در كنترل من نيست .نقل قول:
درست میگن تو پشت موتوری باید با اسلحه به بقیه شلیک کنی و نزاری زیاد بهتون نزدیک شن برای من که اینطوری بود.