نقل قول:
سلام بابت پاسخ دهی ممنون ولی ایشونم انتنش خوب نبوده بعدم تو تست دانلود با idm خودشو نشون میده امار و ارقام speed test تو 4جی درست نیست .
Printable View
نقل قول:
سلام بابت پاسخ دهی ممنون ولی ایشونم انتنش خوب نبوده بعدم تو تست دانلود با idm خودشو نشون میده امار و ارقام speed test تو 4جی درست نیست .
سلام . با IDM تست گرفته شده . لطفا کل 3 صفحه مبحث رو با دقت مطالعه کنید ...نقل قول:
سلام امروز مودم هواوی B2338-1681 که از شرکت های وب خریدم که فقط روی سیم کارت های وب کار می کرد خواستم آنرا آنلاک کنم برای ایرانسل کد82604608را دادم.چندتا کد دیگه یعنی 34962479 و57063991 را دادمحالا مودم برای همه لاک شد یعنی برای خود سیم کارت های وب نیز که قبلا آزاد بود ومختص آن بود قفل شد حالا هیچ سیمکارتی را قبول نمی کند .مشخصات مودم هست IMD 863867027133675 وسریال هست 17090007169 خواهشمند است به هر طریقی که با شد مرا راهنمایی فرمایید .منتظرم . با تشکر
دوستان یه مودم D- Link 910 خریدم با یک کابل یو اس بی سه متری وقتی به کابل وصل میکنم درست کار نمیکنه ویخوام از پشت کیس فاصلش بدم بزارم جای دیگه که انتن بهتر بده چه کابلی باید بگیرم
سلام دوستان تورو خدایه راه حلی برای آنالاک مودم DT-350 ایرانسل هم بگید من تا قله قاف رفتم ولی راهی پیدا نکردم لطفا کمک کنین...
ممنون
5186-61a موجوده میخوام بخرم به نظرتون بخرمش یا بدرد نمیخوره چون به نظرم یه باند فرکانسی بیشتر فرق نداره با b525
مذل 61 نه ایرانسل رو تجمیع می کنه نه همراه اول.. خیالت راحتنقل قول:
نقل قول:
سلام داداش مگه همراهه اول باند 3 و باند 7 نیست ؟ یعنی 1800 و 2600 ؟ جفتشو داره که ؟ نظرت درباره نت گیر mr1100 کت 16 چیه ؟ به نظرت باهاش بشه 2 تا باند 4 جی و 2 تا باند 3 جی رو ادغام کرد ؟ چند روز دیگه میاد ایران
نقل قول:
دوست عزیز اینو در نظر بگیرید مترازززز میره بالا ولتاز میاد پایین واسه همین مودمت کار نمیکنه اگه میخوای انتن دهیشو ببری بالا برو مودم مارت انتنشو بخر بستگی به خونت و نزدیکی به دکل و بودجت از 40 دی بی 100 تومنی هست تا 24 دی بی فضای باز 285 تومنی ولی اخرین متراژ کابلت 20 متره تو هر کدوم بیشتر از این ضعیفه
داره اما به عنوان تک باند استفاده می کنه نه تجمیع این دو تا.. این رو به شکل قطعی میگمنقل قول:
اون مدل نت گیر رو هم تا به حال ندیدم.. لینک مشخصاتشو بدید
کت 16 دیگه باید تا یک گیگابیت سرعت بده .. احتمالا چهار تا کریر و چندین مایمو .. مثل مودم اس 8 پلاس سامسونگ