شما پين نگهدارنده درام رو دربياريد و تميزش كنيد. در ضمن اگه ميتونيد از بازار گريس هادي برق تهيه كنيد و به اين پين بماليد. به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.نقل قول:
شاد باشيد :40:
Printable View
شما پين نگهدارنده درام رو دربياريد و تميزش كنيد. در ضمن اگه ميتونيد از بازار گريس هادي برق تهيه كنيد و به اين پين بماليد. به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.نقل قول:
شاد باشيد :40:
بیشتر کاربردم متن ساده هست ...کاربرد رنگیم هم در حد یه عکس خیلی با کیفیت نیست !!! خیلی معمولی.نقل قول:
فرق هزینه ای که برای هر صفحه بین جوهر افشان و لیزری رنگی هست رو هم بگید!
جونم برات بگه كه معمولا پرينتر ليزري رنگي اينجوره كه حدودا 1000 برگه برات مي زنه و بعد از تموم شدن كارتريج ها كلي هزينه داري براي شارژ. چون علاوه بر پودر و هزينه شارژ چيپ هم مي خواهند.نقل قول:
فرض كن در ايده آل ترين شرايط بعد از تموم شدن رنگ ها نخواي كارتريج هاي رو بخري كه اگه بخواي بخري 300 هزار تومن بايد بدي براي خريدشون. شارژشون هم خيلي خوب نيست چون خيلي حالت يكبار مصرف رو دارند!
مي گفتم كه بيش 100 تومن (قيمت دقيق اونجا رو نمي دونم ما حدود 150 براي شارژ مي گيريم ) براي شارژ بايد هزينه كني.
پس از 300 تومن كه بخريش يا كمترين حالت كه شارژ كني برگه اي 300 تا 100 تومن برات مي افته.
رنگشم كه تموم شد بايد دوباره فكر پول باشي!
پس گيريم ليزري رنگي : 100-300 تومن.
جوهر افشان بخواي بگيري با فرض اينكه hp بگيري و با 5000 تومن شارژ كني(خودت شارژ كني)
مي توني 100-150 برگه متن بزني باهاش.
يعني متوسط برگه اي 50 تومن.
حالا بدي بيرون هم اگه 10 تومن شارژ كنن برات ميشه 100 تومن.
ولي همه جوهر افشان ها اين طور نيست اپسون بگيري 4 كارتريج كه بخوره يه 100 تا بزني و تموم بشه بايد 20 هزار تومن كارتريج بخري براش چون شارژ هم نميشن.
دوباره بهت سه كاره hp جوهر افشان رو پيشنهاد مي كنم كه از 50-60 هزار تومن به بالا دارند.
رنگي ليزري بايد باهاش كار كني 1000 تا بزنه برات برگه اي 1000 بفروشي يه تومن كاسب بشي بعد اصلا چاپگر 200 تومني رو بندازي بره يكي ديگه بخري!
سلام
من یه t50 دارم که یکی دوروز میشه به مشکل خورده توی پرینت رنگها خراب میشه و مثلا رنگ قرمز عکسو متمایل به زرد پرینت میگیره head cleaning هم چندین بار انجام دادم اما به صورت تصادفی بعد از عمل هد کلین درست میشه و بلافاصله بعد از چند پرینت دوباره خراب میشه nozzle chek هم که میزنم همه رنگها درسته به جز magneta . یعنی به اینصورته که اصلا magnata روی کاغذ nozzle chek نمی زنه و جاش سفید هست فقط گاهی اوقات به صورت خراب رنگ magneta هم چاپ میشه بقیه رنگها به صورت کامل زده میشه بدون هیچ مشکلی فقط با این رنگ مشکل داره با هد کلین هم درست نشد.
دوستان لطفا اگه اطلاعی دارید کمک کنید
ممنون
با سلام و خسته نباشید من پرینتر t50 دارم موقعی که نازل چک میکنم تمام رنگهامو میزنه ولی رنگ آبی رو اون خطهایی که روی کاغذ میزنه بعضی هاشو جابجا یا روی همدیگه میوفته یا کمرنگ, یعنی نازلام گرفته نیست چون خالی نمیزاره ولی یک جورائی خطهارو اونجوری که باید میزون نمیزنه.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
خب حدس خودتون درسته رنگ قرمز رو خوب نمي زنه. بايد هد كلين بزني تا نتيجه نازل چك مثل قبل بشه.نقل قول:
اول از همه به نظرم كارتريج قرمز بگير براش بعد دوباره چند تا كلين انجام بده ببين درست ميشه يا نه.
اگه از كارتريج نباشه و هد خشك شده باشه بايد بري تو كار محلول و باز كردن هد!
اميدوارم مشكلت با هد كلين حل بشه فقط متاسفانه سطح رنگ ها مدام مياد پايين.
---------- Post added 27-11-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 26-11-2010 at 11:59 PM ----------
احتمالا كمي رنگ روي هد قرار گرفته و موقع چاپ روي برگه مثل سايه ميندازه. يه چند تا باهاش چاپ كن و head clean هم بزن احتمالا درست ميشه.نقل قول:
اگه مشكل چاپ كج رو داشته باشي هم مي توني از پرينت هد الايمنت استفاده كني(كه ظاهرا نداري!)
منون از راهنماییتون دوست عزیز
من بیش از 7-8 بار پشت سر هم هد کلین میکنم ولی باز مشکل پابرجاست در ضمن از تانک استفاده میکنم . تقریبا روزی 100 تا پرینت کاور میگیرم یعنی امکانش هست که هد خشک شده باشه؟ مثلاهمین دیروز بیش از 50 تا پرینت گرفتم.استفاده از محلول و باز کردن هد به چه صورته؟ مشکله؟ لینک آموزشی وجود داره برای اینکار؟
ببخشید سوالام زیاد شدن
یه مسئله هم کهوجود داره توی اکثر نازل چکها که میگیرم رنگ magneta رو جاش خالی میزنه یعنی نازل گرفته؟ چیکار باید بکنم؟
ممنون
سلام
دوستان یه چاپگرِ خوب از این 3 یا 4 کاره ها با قیمت حداکثر 200 ت معرفی می کنید ؟
HP Officejet 6500 چطوره ؟
کلا" این چندکاره ها بدرد بخور هستن یا نه ؟
ممنون.
هد کلین کردم چند بار ولی درست نشد البته یک بار 2 3 بار بعلت بسته بودن درب خروج کاغذ کاغذ توی پرینتر مچاله شد میتونه مشکل از اون باشه در ضمن هد پرینتر رو اگه بخوام بصورت دستی تمیز کنم به چه صورت میشه این کارو کرد؟اصلا روش باز کردن هد پرینتر t50 به چه صورت است؟ ممنوننقل قول: