مطمئنی از شاتل لند محدود نمیکنن ؟ من 10 گیگ دانلود کردم سرعتم 500 کیلوبایت اوردن پایین :|
Printable View
مطمئنی از شاتل لند محدود نمیکنن ؟ من 10 گیگ دانلود کردم سرعتم 500 کیلوبایت اوردن پایین :|
محدود نمیشیدنقل قول:
احتمالا بخاطر شلوغی ، سرعت برخی لینک ها پایین اومده . منم همین مشکل رو داشتم و رفتم بازی های دیگه رو دانلود کردم که سرعتش مثل قبل بالا بود .( 1.5 مگ )
لینک هایی که سرعتش پایینه رو بزارید بعدا دانلود کنید
منم اکو 128 دارم از شاتل لند دانلود بزنم از حجمم کم نمیکنه؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستانی که شاتل دارند از 10 چند میدین بهش ؟
من مخابراتم می خوام عوض کنم بین شاتل و آسیا تک موندم
من 4 میدم شاتل خیلی اذیتم کرده من تو عمر اینترنتیم این isp هارو تجربه کردم ( مخابرات, صبانت, اسیاتک, فن اوا ) هیچ کدومشون اندازه شاتل اذیت نشدم! همین ماه اس ام اس هاش هست 3 بار پیامک دادن که 4 ساعت قطع میشه! مخصوصا تو ارتقا سرویس مسخره بازیه محضه! مثلا میخوای از ارت 1 بری به ارت 2 اول باید فرم پر کنی بعد فرمارو ارسال کنی تازه پول رو هم باید حتما کارت به کارت کنی از طریق درگاه نمیشه پرداخت کرد! بعد تازه باید 1 ساعت تو صف 32018 صبر کنی تا درخواستت انجام بشه. همین کار تو فن اوا فقط کاره یک تماسه قشنگ فاکتور هزینه مابه التفاوت رو بهت میدن پرداخت میکنی سرویست ارتقا میشه.نقل قول:
مسخره ترین مشکلم با شاتل اینه که نمیتونم از طریق بریج مود به اینترنت وصل شم حتما باید از PPPOE وصل شم که واقعا مضحکه! و اینکه از ساعت 1 تا 3 صبح سرعتم محدود میشه رو 30 ! ( فقط سرور خارج)
خلاصه اینکه دلم پر بود اینارو گفتم. ولی یک چیز جالبی که داره خالی از لطف نیست بگم فقط تو سرویس های ارت اینطوریه, وقتی محدودت میکنن فقط سرور خارج محدود میشی ولی از سرور داخل عین بنز میتونی دانلود کنی :n02:
سلام
دوستان شهر ما میگه فقط باید 6 ماهه بگیری
همه جا اینجوریه؟
چیکار میشه کرد؟
به عنوان کسی که 9 ساله شاتل دارم از 10 به شاتل 10 میدم:نقل قول:
محتوای مخفی: My SHATEL
از چه نظر؟نقل قول:
از همه نظرنقل قول:
شما در سایت 195 یه شکایت بکن مبنی بر فروش اجباری ؛ اوکی میشه...نقل قول: