سلام من k550 دارم میخواستم بازش کنم صفحه کلیدشو تمیز کنم اما نمیدونم چطوری بازش کنم لطفا کمک کنید!
ممنون.
سلام من k550 دارم میخواستم بازش کنم صفحه کلیدشو تمیز کنم اما نمیدونم چطوری بازش کنم لطفا کمک کنید!
ممنون.
نه با گرفتن دکمه مربع برای چند ثانیه میتونید زبوونتونو عوض کنیدنقل قول:
مثل اب خوردن می تونی هر زبانی قبلا براش خود تعیین میکنی چی باشه رو انتخاب کنی و کافی فقط چند ثانیه دکمه ی # رو نگه داری تا لیستو بهت نشوننقل قول:
برای افزایش ظرفیت اس ام اس ها چکار کنم
ممنون
بچه ها پدر من گوشی K750 دارن و جدیداً وقتی کسی باهاشوون تماس می گیره بعد از زدن answer پیغام خطای زیر رو با یه آیکن هشدار نشوون میده :
ciphering not provided by operator transmisson insecure
به نظرتوون گوشی ویروسی شده؟
این رو هم بگم که این پیغام هیچ مشکلی ایجاد نکرده یعنی می توونی به راحتی با گوشی صحبت کنی و یا کار های همیشگی ات رو انجام بدی فقط برای مدت 2 ثانیه این پیغام در زمان تماس نمایش داده می شه :13:
خوب چجوری میتونم پچ بریزم؟پچ ها چه کارایی هایی دارن؟منو کامل راهنمایی کنین واسهw810iمیخوام
سلام
آقا این گوشی ما(w580) از همون اول که خریدم(2 هفته میشه) فونت sms و فونت phone status بقیه فونتشاش بزرگتر از بقیه گوشیهای w580 و یا k800و... هستش.. علتش چیه؟ نمیشه کوچیکش کرد؟
بعدشم گوشیم کلیپ ها رو تقریبا یه خورده شطرنجی نشون میده نسبت به سایر گوشیها ووقتی توvideo player اندازشو کوچیک میکنم خوب نشون میده..... تورو خدا راهنماییم کنید...
با سلام خدمت تمام دوستان
من اين سوال رو قبلا پرسيدم ولي كسي جواب قانع كننده به من نداد به همين خاطر يه بار ديگه اين سوال رو مطرح مي كنم شايد كسي پيدا بشه جواب اون رو بده. من يه گوشي سوني اريكسون مدل w580i دارم مي خواستم تقويم اون رو شمسي كنم يكي از اعضاي سايت گفت كه بايد الف روش بگذاري بهمين خاطر در چند مغازه بردم و گفتم كه بايد اين كار رو انجام بديد ولي متاسفانه اونها گفتند همچين چيزي نشنيدند و چنين كاري ممكن نيست براي همين مي خواستم ببين اين كار اصلا شدني است و اگر شدني واضح تر توضيح بديد كه من بايد چي به مغازه دار بگم كه متوجه ي منظورم بشه؟ و اگر نرم افزار خاصي براي اين كار وجود داره به من معرفي كنيد.
و اگر من اين كار رو انجام بدم ديگه تقويم شمسي در صفحه نمايش گوشيم براي هميشه ظاهر ميشه؟
تاپیکی برای الف داریم، اول سری به این تاپیک بزن. خیلی از موارد در این تاپیک توضیح داده شده.نقل قول:
دوم اینکه فکر نکنم تو مغازه ها بتونن کاری برات انجام بدن. چون همونطور که گفتی بیشتر مغازه دارها اصلا نمیدونن الف چی هست که بخوان اون رو برات راه اندازی کنند. به نظر من خودت شروع کنی به یادگیری در این مورد خیلی بهتره. در مورد الف در تاپیک خودش سوال بپرسی خیلی از دوستان هستن که میتونن کمکت کنن.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=238455
کلوپ پتچ!نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854[/HTML]