درود عزیزان
ورژن 9.0.318 رو دارم ! با استفاده از یه لایسنس، تا 9/1/2016 فعاله ولی امروز همش اخطار میده اکتیو نیست
و آپدیت صورت نمیگیره !!! درصورتیکه توی خود برنامه تا تاریخی که گفتم، نوشته "اکتیو"
لایسنس کسی سراغ داره !؟ پیشاپیش سپاس
Printable View
درود عزیزان
ورژن 9.0.318 رو دارم ! با استفاده از یه لایسنس، تا 9/1/2016 فعاله ولی امروز همش اخطار میده اکتیو نیست
و آپدیت صورت نمیگیره !!! درصورتیکه توی خود برنامه تا تاریخی که گفتم، نوشته "اکتیو"
لایسنس کسی سراغ داره !؟ پیشاپیش سپاس
اکانت یک ساله مجانی به صورت کاملا قانونی برای internet security / nod 32 9
تو این سایت روی get your free 1 year eset security کلیک کنید و شماره ی تلفن استرالیا را وارد کنید با کد 04 یا 0061
زودتر تا تموم نشده اقدام کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود :نقل قول:
آی پی استرالیا میخواد منم که هر کاری میکنم ارور میده یا با آی پی چن جر باز نمیشه...شما خودت سریال گرفتی ازش؟؟
من با safervpn با آی پی استرالیا بازش کردم فرم رو هم که پر میکنم همین جوری تو همون صفحه میمونه و یه گردونه همون وسط هی میپچرخه و میچرخه و سریال هم ارسال نمیشه
به محض اینکه استپ میکنی و دوباره هم میزنی میگه این ای میل تکراری است. اگه کسی تونست بگیره به ما هم بگه و گرنه فکر کنم سرکاری باشه
خیر سر کاری نیست برای من ایمیل اومد و برای یکسال اکتیو شد
البته الان دوباره رفتم با یه ایمیل دیگه امتحان کنم و خطای زیر را داد
برای من که همیشه تو این صفحه میمونه
چرا آنتی ویروس رو فعال کردید مگه سریالش برای اینترنت سکیوریتی نیست؟ برای عوض کردن آی پی از چه نرم افزاری استفاده کردید؟
چون سریال اینترنت سکوریتی بود ولی من از nod و comodo firewall استفاده میکنم فایروال eset کلا تعطیله
آی پی را عوض نکردم
با تعداد فراوانی تلاش بالاخره موفق شدیم
بدون تغییر آی پی سریال رو داد هر چند که بارها و بارها هم بدون تغییر شرایط ارور میداد
بعد از ارسال کد ازتون میخواد در سایت ایست اقدام به ثبت سریال بکنید و یوزر و پسورد رو به ایمیلتون میفرسته
یوزر نیم و پسور فرم TRIAL داره و تاریخ اکسپایرش هم 1 سال از لحظه ثبت سریال هست.
اینکه میشه سریال رو نگهذاشت و بعدها ثبتش کرد مشخص نیست اما در میل اولی تاکید داره که الان ثبت نام شود
درود :نقل قول:
اگه تاریخ اکسپایر داده پس نمیتونین نگهش دارین و از لحظه ثبت کنتورش شروع شده و سر اون تاریخ اکسپایر میشه حالا چه استفاده کنید چه نکنید
نقل قول:
دوستان کسی نبود به داد من برسه ؟! :n03:
الان چهار پنج روز میشه ازم میخواد آپدیت کنم !!!
و با این لایسنس آپدیت نمیکنه !!!