لئو مسی؛ به زمین آمد، گل زد
بازیکن آرژانتینی که حضورش در ابتدا رد شده بود، آنفولانزا را کنار زد و با آمدنش به بازی طی مدت 35 دقیقه توانست دو گل به ثمر برساند. علی رغم نتیجه مطلوب به دست آمده تیم این جام را تمام شده نمی پندارد.
بارسلونا با نتیجه 4-0 که در برابر اوساسونا به دست آورد توانست به طور تقریبی اجازه حضور در دور بعدی را کسب کند. سسک و مسی هر کدام دو گل را به ثمر رسانیدند. اگرچه ساعاتی قبل از بازی اینطور به نظر می رسید که لئو مسی به دلیل آنفولانزا قادر به بازی نیست اما اسم او در میان لیست نوشته شد و بازی را از روی نیمکت شروع کرد.این اولین باری بود که مسی در اولین بازی سال برای بارسا به میدان می رفت و در مدت 35 دقیقه حضورش 2 گل را وارد دروازه حریف کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 10 بارسا اظهار داشت با وجود احساس ناراحتی در صبح بازی اما به موقع توانست آن را پشت سر بگذارد: «من فقط دل درد بودم و اثری از حالت تهوع وجود نداشت، تبم نیز قطع شده بود و بادیدن تمرینات نسبتا سبک تیم، ترجیح دادم تمرین نکنم».
در باب مسابقه, مسی معتقد بود 4-0 نتیجه قطعی نیست و تیم این دور را تمام شده محسوب نمی کند. «این اندوخته خوبی برای رفتن به پامپلوناست چون ما از قدرت آنها در خانه و سختی بازی برگشت آگاهیم.بازی برگشت نیز به همین سختی است، به همین دلیل بود که ماباید عملکرد بسیار خوبی را در نیوکمپ داشتیم».
پدرو رودریگز
«نتیجه خوبی در خانه کسب کردیم اما 90 دقیقه دیگر باقی مانده و آنها در خانه بسیار قوی هستند. به نظر می رسید که مسی قادر به بازی نباشد اما به هر صورت او با آمدنش بسیار خوب کار کرد. این را می خواست و توانست دوگلش را نیز بزند. بسیار خوشحالیم که او در فرم ایده آلش قرار دارد چون این به نفع همه ماست. من سعی کردم بازی خوبی داشته باشم و خودم را با موقعیت تطبیق دهم . برایم بسیار دشوار بود ولی سعی کردم به تیم کمک کنم و بیشترین تلاشم را در زمین به کار گرفتم».
خاویر ماسکرانو
« معتقدم سرعت خوبی در بازی داشتیم. زمانی که توپ در اختیار ما نبود فشار بسیار زیادی به حریف وارد می کردیم. بعد از تعطیلات 15 روزه ممکن است تیم در بهترین حالت خود نباشد اما روشی که به کار گرفته شد مناسب بود. این برد مزیت خوبی است اما نمیتوان جام را پایان یافته تصور کرد؛ ممکن است در پامپلونا به شرایط سختی برخورد کنیم.این جام پایان نیافته است، ما سال پیش هم در سویا به بتیس بازی را واگذار کردیم این نشان می دهد هیچ چیز آسان نیست».
دنی آلوز
«در این بازی ما باید تمام تلاش خود را به کار می گرفتیم تا نتیجه مطلوبی حاصل شود.در کل بازی خوبی انجام دادیم و گام بلندی را برای صعود به دور بعد برداشتیم. مسابقه یکشنبه آینده بازی دشواری است؛ این مسابقه دربی است و چنین بازی هایی همیشه سخت و پیچیده بوده اند. ما با انگیزه خاصی پا به میدان خواهیم گذاشت و اگر در سطح بالایی بازی کنیم شرایط سختی را برای آنها رقم خواهیم زد».
واکنش بازیکنان به برد 4-0 مقابل اوساسونا
شب گذشته٬ شماری از بازیکنان بارسا در مقابل خبرنگاران برای مصاحبه حاضر شدند. بازیکنان از عملکرد خود راضی بودند؛ با این حال از سختی بازی برگشت در ال سادار غافل نیستند.
از نظر پدرو: «برای یک بازی خانگی نتیجه قابل قبولی ست؛ اما باید به یاد داشته باشیم که 90 دقیقه دیگر هم باقی مانده است و آنها در خانه قویترند».
وقتی از پدرو درباره حضور غافلگیرانه مسی در بازی شب قبل پرسیده شد٬ او پاسخ داد: «با اینکه به نظر می رسید او نمی تواند بازی کند٬ اما هر موقع به زمین می آید عملکرد خوبی دارد. او می خواهد که بازی کند٬ انگیزه قوی دارد؛ مانند امروز که دو گل به ثمر رساند. ما از این که او آماده است خوشحالیم٬ چرا که آمادگی او به معنی نفع برای همه ی ماست». «سعی می کنم که به پستم عادت کنم. برایم کمی سخت است اما تلاش دارم که به تیم کمک کنم و از لحظات حضورم در زمین نهایت استفاده را ببرم».
مسی تمامی شبهات درباره سلامتی اش را رفع کرد: «صبح دل درد داشتم اما با تب و حالت تهوع همراه نبود. با توجه به این که تمریناتی که روز بازی داریم٬ سبک است٬ دیدم بهترین کار تمرین نکردن است و تا بازی بهبود پیدا کردم».
زننده دو گل٬ درباره بازی گفت: «نتیجه خوبی بود؛ چرا که بازی برگشت در پامپلوناست و آنها در خانه قویترند و بردن را برای تیم مهمان سخت می کنند٬ به همین دلیل بود که می بایست در خانه خود نتیجه خوبی می گرفتیم که موفق به اینکار شدیم».
خاویر ماسکرانو به تلاش تیم با توجه به این که تازه از تعطیلات بازگشته بودند٬ اشاره کرد: «به نظرم در کل سرعت قابل قبولی داشتیم. وقتی توپ را از دست می دادیم تحت فشار زیادی قرار میگرفتیم. بعد از 15 روز این بهترین عملکردی نبود که می توانستیم داشته باشیم٬ اما بازی تیمی بی عیب و نقص بود».
همانند دیگر هم تیمی هایش٬ ماسکرانو بر این عقیده است که در بازی برگشت هم می تواند تعیین کننده باشد: «از این بازی خیلی سود کردیم اما نمی توانیم به طور قطع بگوییم که دیگر کاری نمانده است. اگر اینگونه با قضیه برخورد کنیم٬ ممکن است پامپلونا را با دست خالی ترک کنیم. می دانیم که هنوز چیزی مشخص نیست٬ به عنوان مثال پارسال در سویل به بتیس باختیم٬ اگر کار را تمام شده فرض می کردیم نمی توانستیم صعود کنیم».
عقیده ای که دنی آلوز نیز با آن موافق است: «بازی به گونه ای بود که می بایست تلاش خود را برای کسب نتیجه ای خوب به کار می گرفتیم. به طور کل٬ بازی کاملی بود و قدم بزرگی برای صعود به مرحله بعد برداشتیم».
درباره بازی یک شنبه آینده٬ ال دربی بارسلونی٬ دنی آلوز گفت: «بازی یک شنبه آینده٬ بازی سختی ست. دربی ست و یکی از بازیهاییست که همیشه پیچیده اند. ما با اشتیاق و روحیه به زمین خواهیم رفت و اگر بازیمان در سطح بالایی باشد٬ آن ها سختی زیادی متحمل خواهند شد. الان٬ تنها 3 یا 4 روز برای آماده شدن برای رویارویی با اسپانیول فرصت داریم».
گواردیولا: «ما در مرحله حذفی یک گام مثبت و رو به جلو برداشته ایم»
مربی بارسا اذعان می کند که نتیجه 4-0 در بازی رفت از دور یک شانزدهم نهایی جام حذفی، نتیجه بسیار خوبی است، اما هشدار داد که هنوز رقابت در این این دور تمام نشده است و «ما باید به پامپلونا برویم و در آنجا بازی کنیم».
گواردیولا همچنین دلیل قرار دادن نام مسی در ترکیب دیشب و علت عدم تعویض چمن زمین ورزشگاه را توضیح داد.
جوزپ گواردیولا عملکرد تیمش را در اولین بازی سال جدید، که در آن بارسا توانست با 4 گل اوساسونا را در هم بکوبد، مثبت ارزیابی کرد. سرمربی بارسا با اذعان به اینکه این نتیجه در بازی رفت در دور یک شانزدهم نهایی جام پادشاهی یک گام خوب و رو به جلو است، هشدار داد: «ما باید در پامپلونا نیز به میدان برویم». وی افزود: «بطور کلی ما یک بازی عالی را به نمایش گذاشتیم و گامی مثبت و رو به جلو را در مرحله حذفی برداشته ایم. اما هنوز کار ما به پایان نرسیده است، چرا که باید یک بازی دیگر را در پامپلونا برگزار کنیم. هنوز خاطره پیروزی 5-0 در برابر بتیس در دور رفت و به دنبال آن به سختی افتادن در دور برگشت، در ذهنهای ما تازه است. صعود ما زمانی قطعی می شود که 90 دقیقه دیگر بازی کنیم».
بهبودی مسی
با وجود اینکه نام مسی به دلیل ابتلا به آنفولانزا در ترکیب ابتدایی بازی دیشب قرار نداشت، حال او بهتر شد و توانست در بازی شرکت کند. مسی که نیم ساعت پایانی نیمه دوم در زمین حضور داشت، عملکردی فوق العاده را به نمایش گذاشت و دو گل نیز به ثمر رساند. «امروز صبح او معده درد داشت، درد می کشید، سرما خورده بود و کمی هم تب داشت. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که او در خانه بماند. پس از آن، او زنگ زد و گفت که احساس می کند بهتر است. امروز صبح می خواستیم اعلام کنیم که او تمرین نمی کند و اینکه بازی نخواهد کرد. با وجود این، من او را روی نیمکت نشاندم، ما هنوز بازی را به پایان نرسانده بودیم؛ بنابراین تصمیم گرفتم به مدت نیم ساعت او را به میدان بفرستم. می دانیم که با حضور مسی ما کمی بهتر شدیم».
گواردیولا همچنین در خصوص تصمیم نهایی در مورد عدم تعویض چمن زمین ورزشگاه صحبت کرد: «زمین از ابتدای فصل در شرایط بدی بوده است، و وضعیت آن ما را به دردسر می انداخت و باید با آن مقابله می کردیم. به همین دلیل ما از اوساسونا درخواست تغییر در زمان برگزاری بازی را داشتیم و این کار برای این تصمیم گیری کافی بود. با این حال، در این چند روز زمین بهبود یافته است. شما می توانید این را از روی رنگ ، عدم وجود تکه ها و لایه برداری و چگونگی رشد چمن آن متوجه شوید. امیدوارم وضعیت آن بیشتر از این بهبود پیدا کند. ما تا به حال به هیچ وجه قصد آزار حریفان خود، به ویژه اوساسونا را نداشته ایم. اگر امروز زمین وحشتناک شده بود، در عوض ماشین آلات در حال حاضر در آن مشغول به کار هستند».
تحسین پینتو
در نهایت، سرمربی بارسا پینتو را ستود: «من حتی یک بازی را به خاطر نمی آورم که او در آن آماده نباشد. در گذشته، بازی با پای او خیلی درخشان نبود اما او با پشتکار، خودش را به سطح مناسبی رسانده است. او بازی بی نقصی را انجام داد، بازی با پای او فوق العاده بود، همچنین صبور و آرام بود. او از نقش خود در تیم آگاه است و هرگز از هیچ کمکی دریغ ندارد. به همین خاطر ما قراردادش را به مدت یک سال دیگر تمدید کردیم، چرا که او سزاوار این است».
بازی «حیاتی» یکشنبه این هفته
گواردیولا با تمرکز بر روی بازی این یکشنبه در لالیگا دربرابر اسپانیول، گفت که دربی همیشه «پیچیده و دشوار» است. وی افزود: «آنها در این دو سال گذشته واقعا خوب عمل کرده اند ، آنها یک مربی عالی و مهاجمانی جوان دارند، فوتبال بازی می کنند و صاحب سبک هستند. ما باید به دنبال تجدید قوا باشیم، چرا که این بازی برای ما یک بازی حیاتی و سرنوشت ساز در آینده لیگ خواهد بود».