من اکستریم رو تست کردم.به نظرم کاری نبود که ارزشه این مقدار قیمت رو داشته باشه.ولی خب بوش تلخ بود ونقل قول:
موندگاری رو کاغذش 3 روز بود.
Printable View
من اکستریم رو تست کردم.به نظرم کاری نبود که ارزشه این مقدار قیمت رو داشته باشه.ولی خب بوش تلخ بود ونقل قول:
موندگاری رو کاغذش 3 روز بود.
با ck1 موافقم منم تاثیرشو روی جنس مونث دیدم خیلی خوششون اومد :دینقل قول:
بعضی از سایتا از وان جنتلمن هم خیلی تعریف میکنن در مورد عطری که واسه خانوما جذابه :دی نظر شماها چیه بچه ها ؟
چی هست ای کی گفتی؟:31:نقل قول:
الان فهمیدم چی گفتی.the one gentelman
میگن اونم آره .ولی خب من معمولیش رو بیشتر دوست دارم.در کل هر کدوم از یه چیزی خوششون میاد.مهم اینه از
خودت خوششون بیاد یا نه؟:27:
این لالیک مشکی نظرمو جلب نکرد....
ادکلنی به نام تری دیمنشن وجود خارجی داره؟
نقل قول:آره ولی بعضی چیزا باعث میشه که بیشتر افراد جذبت بشن ( به قول معروف عطر پرستیژو کلاسو میبره بالا معمولا هم خانوما از افراد با شخصیت و با کلاس خششون میاد ) :ینقل قول:
متاسفم سلیقه من با شما خیلی متفاوته من که عاشق لالیکم بعضی از خانوم ها از بوش خیلی خوششون میاد بعضی ها هم برعکس خیلی بدشون میاد ولی تعداد اونایی که خششون اومد بیشتر بود (تجربه خودم)نقل قول:
the one gentelman چنده الان؟!رایحه اش چه جوریاس؟
سلام. به نظر من گری وتیور بهتر از اکستریم هستش. اگه از اکستریم خوشتون اومده بهتره بلک ارکید رو بخرید که بوش خیلی قویتر و ماندگارتر هست با شباهت زیاد به اکستریم، آخه پرفیومهنقل قول:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
بله تری دیمنشن عطر مشابه تق هرمس هست از محصولات ریو کالکشن. شباهت فوق العاده ای به تق داره و ماندگاریش هم خوبه به نظرم. یکی از بهترین کارهای مشابه به حساب میاد.نقل قول:
دوستان من تو کلکسیون داییم یه عطر دیدم اسمش tommy sport بود و یکی از دوستاش از انگلیس واسش آورده بود آیا هنوز هم هست ؟
نوشتش هم با رنگ قرمز بود شیشش هم بی رنگ بودش.
بوش یجورایی کلاسیک و شور مزست:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
احتماله زیاد باید باشه.ولی خب خیلی وقته تو بازار از کارهایه تامی ندیدم.ولی اسپری اش رو شاید راحت تر پیدا کنی.نقل قول: