من بازي BLOOD & GLORY v1.0.5 رو با data دانلود كردم. بازي باز هم نياز به دانلود داره.
وقتي ميخواد دانلود كنه ميره تو ماركت . چطور ميشه از ماركت دانلود كرد؟
من بازي BLOOD & GLORY v1.0.5 رو با data دانلود كردم. بازي باز هم نياز به دانلود داره.
وقتي ميخواد دانلود كنه ميره تو ماركت . چطور ميشه از ماركت دانلود كرد؟
وقتی میری تو بازی میپرسه که باید دیتا رو دانلود کنه و شما با اتصال به وای فای یا gprs دانلود میکنی دیگه .نقل قول:
فایل دیتا که قبلا" دانلود کردی رو تو مموری کارت و پوشه دیتا باید کپی کنی .
كپي كردم ولي باز مي خواد دانلود كنه. كه ميره تو ماركت . وقتي ماركت و باز مي كنم چيزي واسه دانلود نيست.نقل قول:
فكر كنم فايل ديتا به گوشيم نمي خوره. اگر ليمكش و دارين بزارين .
ممنون.
خوب بالاخره ما هم با کلی تحقیق و با کمک اقا هادی عزیز این گوشی رو خریدیم.وااای مگه پیدا میشد!!؟؟ اول میخواستم پلاس بگیرمو هیچ جا پیدا نشد.نه اصفهان نه تهران..حتی تا بندر عباس تماس گرفتم ولی نبود..تا اینکه دیفای معمولی رو گیر اوردم و خریدم.البته گرون خریدم.560 تومن.رام 2.2 هست و واسه امارات زدن زبان عربی داره و سرعتش عااااالیه!!خیلی راضی هستم.
باز هم ممنون از اقا هادی(fire159) عزیز که کمکم کردن!!:46:
درود.نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز:40:
تازه اینو هم بدونین ساپورت دولپورها از دیفای خیلی بیشتر از دیفای پلاس هست!:20:
چطوری و با چه برنامه ای میتونم از رام اصلی گوشی بکاپ بگیرم.من فقط گوشی را روت کردم
درود.نقل قول:
با نرم افزار تیتانیوم بکاپ میتونین اینکارو انجام بدید
ممنون دوست عزیز.من نصب کردم ولی کدام قسمتش میشه از رام گوشی بکاپ بگیرم؟نقل قول:
سلام
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که خریدم و چند تا سوال دارم . ممنون میشم از دوستانی که میتونند کمکم کنند جوابم رو بدن با توجه به این که این گوشی اولین گوشی اسمارت من هست.
اول اینکه هند فیری hands free این گوشی چطور کار میکنه ؟ نیاز به برنامه خاصی داره ؟ چون من وقتی کسی باهام تماس میگیره و دکمه روی هندز فری رو میزنم تماس برقرار نمیشه
مورد دوم که باز مربوط به هندز فری میشه اینه که چون من چند روزی هست که هنذز فیریمو گم کردم میخوام بدونم قیمتش چنده ؟ و آیا از برند های دیگر هندز فیری هم میتونم استفاده کنم ؟ اگر بله چی رو پیشنهاد میکنین ؟
مورد آخر هم اینه که این طور که من دیدم هر برنامه ای که نصب میکنم از مموری داخلی برای نصب استفاده میکنه و باتوجه به اینکه رام گوشیم 2.1 update one هست با برنامه هم نمیشه تغییرش بدم و باید رام دیگری روش بریزم
حالا میخوام بدونم مراحل کار چطوری هست یعنی اول بلاید چیکار کنم و دوم و سوم و...
ممنوم از همه
درود.نقل قول:
این مشکل هندزفری توی اکثر رام ها هست.(فکر کنم تنها باهاش بتونین موزیک رو play\pause کنین)
هندزفری فابریک خودش که فکر نکنم گیرتون بیاد.البته چون فیش هدفون 3.5 هستش میتونین از هر هدفونی که 3.5 باشه استفاده کنین.(این بستگی به بودجتون داره ولی خب برندهای سونی-فیلیپس و کریتیو کیفیت خوبی دارن معمولا)
شما واسه اینکه بتونین برنامه هاتونو روی مموری داشته باشین اول باید گوشیتونو روت کنید.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
راستش من خودمم هرکاری کردم نتونستم با این نرم افزار کاری کنم!:31::19:نقل قول: