سلام
من واسه لپ تاپم میخوام هارد اکسترنال 1 یا 2 ترابایت بگیرم
کمکم کنی
Printable View
سلام
من واسه لپ تاپم میخوام هارد اکسترنال 1 یا 2 ترابایت بگیرم
کمکم کنی
سلام دوستان
شرمنده نشد که آرشیو رو بخونم، واسه همین اینجا مطرح می کنم هر چند اگه تکراری براتون
یه هارد 1 ترا می خواستم
برای ذخیره اطلاعات اعم از فیلم، موزیک، عکس و...
به خصوص فیلم
قابلیت این رو داشته باشه که مثلا فیلم رو بشه از داخلش دید
برای نصب ویندوز نمی خوام
usb3 رو هم ساپورت کنه
و به خصوص مارک معتبری باشه
پرتابل یا آداپتوریش هم فرقی نمی کنه
در ضمن کمی از مزیت های پرتابل و آداپتوری نسبت به هم توضیح می دید، اطلاعاتی ندارم در این خصوص
اگر که هر کدوم بهتره همون رو پیشنهاد بدید
پیشاپیش ممنون
نقل قول:سلامنقل قول:
سطح توقعات و انتظارات شما خيلي بالا هست حتي اگر هارد ضد گلوله هم ميخواين با 160 هزارتومن چنين هارد رو نميتونيد بخريد حتي فكر كنم كه براي خريد دو ترابايت وسترن معمولي هم كم باشه .
از لحاظ اندازه همه هاردهاي اكسترنال آداپتوري از هاردهاي اينترنال 3.5 اينچي استفاده ميكنن و اندازه استانداردي دارن فقط ميمونه باكس كه در برندهاي مختلف كمي بزرگتر و كمي كوچكتر هستن بنابراين فكر نميكنم به قول شما زياد بزرگ باشن ، اگر با بزرگ بودن مشكل دارين ميتونين از مدلهاي پرتابل رو بخريد . اتفاقا مدلهاي ضد ضربه و ضد آب بيشتر در مدلهاي پرتابل ديده ميشه مثل مدل silicon power armor a80
عزيزم من خودم سه ترابايت اين مدل رو دارم و كيفيت خوبي دارن و نميدونم بر چه اساسي ميگيد كه چرته !!!نقل قول:
ولی میگن مدل Essential خیلی چرته
بعضي از هاردها دكمه بكآپ گيري دارن مثل adata NH03 و بعضي ها هم براي بك آپ گيري بايد بصورت نرم افزاري عمل كرد مثل انواع مدلهاي وسترن و با سيگيت .نقل قول:
راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.:8:
ولي اگر فرمتش كنيد عمرا بتونين مثل اولش ريكاوري كنيد ، دكمه بكآپ رو شنيدم ولي دكمه ريكاوري رو نه شنيدم و نه ديدم !!!
بهترين هارد دنيا رو هم داشته باشيد هيچ تضميني نيست كه امنيت 100 درصدي داشته باشه . هارد كه خدا نيست كه از مشكلات بدور باشه ، ممكنه هاردت ويروسي بشه يا حتي ممكنه بعلت نوسانات برق هاردت نابود بشه فقط كافيه تاپيك تعميرات هارد رو نگاه كنيد تا متوجه اين موضوع بشيد كه انواع برندهاي هارد بالاخره روزي دچار مشكل شده اند .نقل قول:
از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات
ولي براي افزايش امنيت و پايداري اطلاعات چندراه داريد ولي هزينه هاي شما به شدت افزايش پيدا ميكنه
1. چندتا هارد بخريد و چندتا بكآپ داشته باشيد
2. از هاردهاي ssd استفاده كنيد كه قيمت بالايي دارن
3. اگر ميتونين در dvd يا بلوري رايت كنيد و خيلي موارد ديگه
سلامنقل قول:
هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست يعني يه هارد 1 ترابايت 2.5 اينچي قيمتي حدوداً 130 هزارتومن دارد در صورتي كه يه هارد 3.5 اينچي يه ترابايت قيمتي حدود 90 الي 100 هزارتومن دارد .
بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن .
cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .
اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن .
براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .
بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته من فكر ميكنم مدلهاي 3 ترابايتي وسترن 64 مگ كش دارد .
تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
================================
هارد آداپتوردار يا دسكتاپي فقط وسترن مدل My Book Essential كه تا سه ترا هم موجوده و usb3 هم هست .
هاردهاي پرتابل تنوع زيادي در بازار دارن اما من سيگيت و وسترن رو ترجيح ميدم .کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240
براي هارد پرتابل دو انتخاب پيشنهاد ميدم .
My Passport Essential SE كه تا 1 ترا موجوده و usb3 هم هست به كلمه se دقت كنيد چون مدلهاي عادي يكترا ندارد . عيب اين مدل اين هست كه بدنه اش زود خط و خش ميافته كه مجبوريد در نگهداريش دقت كنيد .
انتخاب ديگه FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده و با توجه به نوع كارتريجي كه انتخاب ميكنيد يا usb3 هست يا usb2کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=430
در پست زير توضيحات كاملي درباره انواع هارد سيگيت و كارتريج دادم .کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-hard-drive
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6291013&postcount=2397
ای ولا. خیلی عالی توضیح دادی، بابا من گفتم حول و حوش 160 و نخواستم که همه ی این امکانات یه جا جمع شده باشه. گفتم فقط منظورم رو برسونم که من هادری میخوام که در برابر قیمتش از همه با کیفیت تر و به صرفه تر باشه. من قیمت هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن دیجیتال با ساپورت یو اس بی 3 رو گرفتم 145 بود امروز در تهران. یکی از دوستای من یک ساله از این هادر داره استفده میکنه میگفت که پیرش کرده و سرعت رید خیلی پایینی داره واسه رایت دی وی دی اینا. میگفت اگر بخوای 24 ساعته هم روشن باشه خیلی سر و صدا میکنه و داغ میشه. حالا شاید اونی که ایشون خریده مشکلی داشته اما با توجه به اونکه من تو اینترنت خوندم و دیدم همه خیلی از برند وسترن راضین. مخصوصا مدل My Book Elite که نسبت به Essential خیلی تعریفشو کردن از لحاظ پشتیبانی و نرم افزار ایناش.نقل قول:
حالا به نظرتون من همین اسنشیال رو بگیرم بهتره؟ چون الیت تو بازار پیدا نمیشه. در به در دنبالش میگردم.
کسی کمک نمی کنه؟نقل قول:
:20:سلام الان قیمت هارد 1ترا وسترن 32مگ بافر usb2 چند:20:
ممنونم ازتون:11:
اگه 3.5 اینچی میخوای فقط وسترن دیجیتال بگیر. قیمت یک تراش هم الان تقریبا 100 تومان هست. اگه برای آرشیو فیلم و ... میخوای به نظرم 1ترا کم هست. البته قیمت 2 ترا رو ندارم.نقل قول:
مهرداد جان نرم افزار Hard Disk Sentinel میتونه مشخص کنه RPM هارد چند هست . البته عکس زیر RPM هارد 2.5 اینچی سیگیت مدل گوفلکس هست و وسترن رو تست نکردم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا رفیق ، من هفت تا هارد اکسترنال وسترن دارم که هروقت روشن میکنم حتما از یه فن پرقدرت برای جابجایی هوا و خنک کردن استفاده میکنم در اینصورت دمای هارد حدودا 42 درجه هست اما یه بار از فن استفاده نکردم و دماش تا 47 درجه رفت . در هرحال از اونجایی که از هارد اینترنال گرین استفاده شده حداکثر دمای مجاز 60 درجه هست پس فکر نمیکنم مشکلی از بابت دما وجود داشته باشه .نقل قول:
قبلا هم گفتم و بازهم میگم هروقت قراره هارد به مدت طولانی روشن بمونه حتما یه فن 12 سانتی پشتش بذارید . ضمنا هاردهام سر و صدا هم نداره .
رفیق ، از هفت هارد اکسترنالم شش تای اون مدل الایت هست که اتفاقا مدل خوبی هست ولی الان دیگه تولید نمیشه و پیدا کردنش کار سختی هست . البته من قبلا این مدل رو تو فروشگاه زیتون در مرکز کامپیوتر پایتخت دیده بودم ولی نخریدمش و به جاش مدل اسنشیال رو خریدم . چون مدل الایت فقط usb2 داره که قدیمی و از دور خارج و خریدش به مصلحت نیست .
راجع به سرعت read پایین هارد دستتون نمیشه همینطوری اظهار نظر کرد اول باید تست گرفته بشه و سپس در مقایسه با سایر برندها ، اظهار نظر کرد اگر تاپیک زیر رو بخونید متوجه میشوید که تا زمانیکه از usb2 استفاده بشه سرعت پایینی خواهید داشت و تقریبا اکثر برندها سرعت مشابهی دارند چون تمامی هاردها به راحتی تمام پهنای باند usb2 رو پر میکنن ولی اگر ار usb3 استفاده بشه سرعت خیلی بالا خوواهد بود .
عکس زیر قدیمی هست و هارد اسنشیال رو هنوز نخریده بودم . هاردهامو داخل کمد کوچیک میذارمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491576