بابا شما دیگه هی نیاین اینجا بگین گیر افتادن حتمیه و ... ، هر کی ندانه انگار سازمان اطلاعات به جرم جاسوسی برای اسرائیل میان طرفو میگیرن ... به فرض اگر هم کسی گیر بیفته فوقش یک تعهد دادن و یک جریمه کوچکه دیگهنقل قول:
Printable View
بابا شما دیگه هی نیاین اینجا بگین گیر افتادن حتمیه و ... ، هر کی ندانه انگار سازمان اطلاعات به جرم جاسوسی برای اسرائیل میان طرفو میگیرن ... به فرض اگر هم کسی گیر بیفته فوقش یک تعهد دادن و یک جریمه کوچکه دیگهنقل قول:
فکر کنم قضیه همینه :دینقل قول:
راجع به جرم که خیلی دست بالا حساب میکنن تصاعدی، اگه حاضرین ۵۰۰ تومن یا ۱ ۲ تومن خسارت و جریمه با هم بدین خب مشکلی نیست.نقل قول:
راجع به اینکه سازمان اطلاعات و فلان و بهمان منم نگفتم که هست گفتم؟ بحث تاپیک همین بوده با هم بحث کردیم. شما بنا به سلیقه و تجربه و اطلاعاتتون یه جوری میبینین منم یه جور دیگه.
در نهایت یه بحث بوده و باید من یا بعضی از دوستان در مقابل یه سری دیگه از دوستان که میگفتن اصلا مشکلی نیست و با یه اسپوف مک ادرس میشه حلش کرد جواب بدیم اینش که مشکلی نداره داره؟ اگر دوستی اینجا اومد و بنابه هر دلیلی گفت مک ادرس رو که عوض کنیم دیگه قابل شناسائی نیستیم و بعد چند نفر بیان بگن نه اینطور نیست، این مسئله ناراحت شدن داره؟ شما استفاده کن...بحث ما راجع به یه چیز دیگه است. یکی یه چیزی میگه، یه نفر دیگه هم یه جواب میده...هردو طرف هم استفاده میکنن.
من از حرفهای شما ناراحت نشده بودم که اون پست را دادم ... نمیگم گیر افتادنی در کار نیست اما تا وقتی که طرف معامله مون مخابراته خیلی بعیده بخاری ازشون بلندشهنقل قول:
راستی من ترجیح میدم گیر بیفتم و جریمه بدم تا اینکه برای adsl 512 ماهی 27 تومن بدم و فشار روحی و روانی قیمت در مقابل کیفیتش را بخورم
ISP رو عوض کن! کاری که من کردم ! اصلا پشیمون هم نیستم! :21:کاریم ندارم به اینکه انگار اینجا چند نفر اسپانسر مخابرات ن!نقل قول:
هر ISP که فکر می کنید بهتره انتخاب کنید
اگه ISP جدید نامحدود بهتر با قیمت تقریبی مشابه مخابرات داره به ماهم خبر بدید:40:
مگر همشون یکی نیستن ( توی این کشور رقابت و شرکت خصوصی به معنایی واقعی که وجود نداره که بری از اونجا اشتراک بگیری) همشون تحت دستور بالایی ها هستند و باید همشون توی یک حیطه قیمت گذاری بکنند.نقل قول:
حالا اگر شما نامحدود خوب میشناسی بیا معرفی کن، حتما روش فکر میکنیم؟
نامحدود هر شرکتی رو که ور داری از مخابرات ارزون تره! خیلی سخت نیست گشتن!
خود من که از شرکت جدیدی گرفتم ولی واقعا راضیم
حالا اگر شما نامحدود خوب میشناسی بیا معرفی کن، حتما روش فکر میکنیم؟
دوست عزیز شما واقعا فکر میکنی این نامحدودی که با این سرعت کاربردیه؟!
نامحدود 256 مخابرات با سرعت 30 کیلوبایت ایده آل هست
یعنی بالاتر از این نمی تونه بره
مشکل کیفیت هست که رو اعصابه
حالا اگر بهتر باشه چرا ادم یه جا دیگه رو امتحان نکنه؟
بعد مثلا حسابگر نامحدود 256 از مخابرات گرونتره
بنابراین این یه مثال نقض برای حرف شما
در ضمن تا زمانی که اسم شرکتتون رو نگید ما حرف شما رو به حساب یک ادعا میذاریم یا یک حقیقت!:31: