اول از همه یه سروری برو زیر 200 پینگت باشه.چرخیدنم یکم دستت با موس سریع باشه می تونی انجام بدی.استفاده از زنجیر(hook) هم در همه جا از مستحباته!:31:نقل قول:
Printable View
اول از همه یه سروری برو زیر 200 پینگت باشه.چرخیدنم یکم دستت با موس سریع باشه می تونی انجام بدی.استفاده از زنجیر(hook) هم در همه جا از مستحباته!:31:نقل قول:
اموزش فارسی iddrace کسی انداره؟
اموزش سرور هم اگه دارید بزارید :31:
اریگاتو
عمرا اگه اینجور باشهنقل قول:
میگم بابا یارو وایساده سر جاش همینجور دوره سرش میچرخه
خوشتیپ این یه کد هست که تو F1 وارد میکنن
حالا من که کشفش میکنم بلاخره:5:
قشنگ ، سرحال ، خوشحال (!) بله اسم اون Bot هست كه البته فك نكنم براي ورژن 6 همچين چيزي باشه.نقل قول:
بهرحال يك وقت اگه كشفش كردي حواست باشه آمريكا ندزدتت :) .
iمن سرورو واسه iddraceمیخوام بدون سرورم میشه نو persian?
چطوری استفادش کنم iddrace رو؟
pass مجیکال چیه؟!!!!!!!! من parsa king ام :D
آقای narotu میشه pass سرور ویژه رو بهم بدید !
من نه pass رو به کسی میدم نه کار به کار کسی دارم
اگه میشه ip سرور رو هم بهم بدید .
امروز اومدم تی بازی کنم هیچ کس از رفیقا نبود اصلا نچسبید 1 دقیقه بیشتر نموندم وقتشه جامونو بدیم به جدیدا فکر نکنم دی گه بیام تی :19:
پس یه جورایی پست هام میره واسه ساله بعد (شاید) ولی باز اینترنتم وصله ها ولی بچه ها نیستن اصلا حال نمیده اصلاً :41:
خوب دیگه ما هم رفتیم یه جورایی نمی خواستم برما ولی بچه ها مجبورم کردن دیگه :47: :31:
هر چی ما التماس کن از بچه ها بابا نرید نرید ( الکیا) به خرجشون نمی رفت که دیگه اخراش اینجوری شده بودم --> :42:
بابا هه هم میاد میگه مسخره این چیه وقتتو پاش تلف می کنی :3: مامانم می گه بسه دیگه پسر جوونی تو داغون داری می کنیا :28:
ولی اونا نمی دونن که بهترین تایم های تابستون رو امسال تو همین teeworlds داشتم شاید اگه می دونستن دیگه این حرف هارو نمی زدن ولی باز فدای جفتشون بشم :40:
ایشالا تا یه وقت دیگه که دوباره هم دیگرو ببینیم :7:
به قول خارجی ها bye to hi :15:
همه ی رفقا که دارن میرن! خیلی ناراحت شدم! شهابم که رفت :37:
دوستان لطفا دیگه به mool پس رو ندین هر کی باهاش دو دقیقه قهر میکنه بر میداره پس رو میده بهش
یا اینکه میخواین این مجیکال رو برداریم دیگه تب تابستون خوابیده