نقل قول:
چه خبره
یه مودم دی لینک dsl200
سی تومنه
تازه شارژ اول اسیا تک رایگانه
حداقلش هزینه 1 ماه رو باید بدی.اضافه شارژ دادن اصولا باعث تخفیفات میشه مثلا 3 ماهه 6 ماهه 1 ساله
با این هزینه برو وایرلس بگیر:46:
Printable View
نقل قول:
چه خبره
یه مودم دی لینک dsl200
سی تومنه
تازه شارژ اول اسیا تک رایگانه
حداقلش هزینه 1 ماه رو باید بدی.اضافه شارژ دادن اصولا باعث تخفیفات میشه مثلا 3 ماهه 6 ماهه 1 ساله
با این هزینه برو وایرلس بگیر:46:
نقل قول:
دوست عزیز انگار توجه نکردی ایشون در کرج هستند
نه دوست عزیز این 5 تومان همون هزینه نصب مودم در منزل . بعضی از شرکتها هزینه رانژه میگیرننقل قول:
718 . مهلت بر قراري تماس PPP پايان پذيرفته است .نقل قول:
دو حالت داره هنوز چراغت ثابت نشده بوده یا مشکل از شرکت. البته در اینجور مواقع یکبار مودم خاموش و روشن کنی مشکل حل میشه
نقل قول:
بله با 8000 تومان صاحب ADSL میشوید. بهشون بگگو خودم مودم دارم البته میدونم شاتل قبول نمیکنه و مودمهاش رو بیاد یه جوری بفروشه.
نه اینکار نکن هزینه چند ماه رو نده. ببین اول از کیفیتش خوشت میاد بعداینکار کن. در ضمن صبا نت تو کرج سرویس میده256 میتونی از اون هم استفاده کنی.
هزینه دیگر ی نداره
با تشکر از همه ی دوستانی که من رو راهنمایی کردند.
کسی از اینترنت فن اوا اطلاعی داره تازه رشت نمایندگی زده با قیمت نسبتا خوب کسی تاحالا باهاش کار کرده؟
از دوستان کسی تا به حال گلدنت رو تجربه کرده؟ راضی هستید؟
دوستان با تشکر از اطلاعاتی که دادید ما در شمال غرب تهران هستیم میخواستم بدونم کدام شرکت بهترین اینترنت adsl رو ارائه میده و تعرفه ان هم مانند اسیاتک باشه ؟. یه سوال دیگه هم دارم انم اینه که من که در روز 14 ساعت پای اینترنت هستم ایا 256 با ترافیک 5 گیگ جوابگوی کار من است یا کم میاره البته بیشتر کار من تونت وب سایت و چت نهایتا دانلود چند برنامه است ؟ متشکر
نقل قول:
آره من تاییدش میکنم چون خودم دارم ازش استفاده میکنم tp-link td-8841
دارای 4 پورت اترنت و ا پورت usb
اگه از شرکت وندا vanda بخری 40 تومنه آدرسش میرداماد جنب برج آرین
راستی چند تا جوانمرد و هکذا شیر زن ! پیدا بشن به حاجی بگن اگه128 داشته باشی معمولا سرعت دانلودبا dap یا idm چند باید باشه ؟
و اگه با مرورگر دانلود کنی سرعتت باید چند باشه؟
حاجیت با مرورگر که عمرا 10-8به بالا بگیره !!!! اما با دانلود منجرها اگه حال adsl خوب باشه تا 40-35 هم میگیره !
اما مشکل اینه که اکثر اوقات سرعت دانلود مرورگر و دانلود منجر هم یکی میشه یعنی همون 10-8!؟
این آقایون سپنتایی و داتکی و صبایی و پارس آنلاینی و شهرادی و..... به حاجی بگن که سرعتشون (به طور میانگین) چنده ؟ بلکم ما هم از شک بیرون بیایم .