نقل قول:
ممنون!
فایل رو گرفتم!
یکمی شلوغ پلوغ و به هم ریخته بود ولی خوب بود.یه روندی رو بالاخره توضیح داده بود!
ولی خود آقا هادی اگه بتونه مقاله ای بزاره خیلی خوب میشه!
ما منتظریم!
Printable View
نقل قول:
ممنون!
فایل رو گرفتم!
یکمی شلوغ پلوغ و به هم ریخته بود ولی خوب بود.یه روندی رو بالاخره توضیح داده بود!
ولی خود آقا هادی اگه بتونه مقاله ای بزاره خیلی خوب میشه!
ما منتظریم!
نقل قول:
من خیلی تو ساخت متریال حرفه ای نیستم.اما با دیدن ویدئو های 3dbuzz یه چیزایی دستگیرم شده، شاید بتونم کمکتون کنم.
به هر حال هر چی میگم برداشت شخصی خودمه و شما امتحان کن خودت.
1. شما یه تکسچر رو به specular power نسبت دادی!فکر کنم نیازی نباشه ها!چون همون طور که از اسمش پیداست (power)، فکر کنم فقط یه متغیر عددی میخواد(scalar param).
2.منظورتون از تیکه تیکه شدن چیه؟
خوب شما تکسچرت و همینطور نرمال مپت هر دو همینطوری هستند،پس متریالت هم همینطور میشه دیگه!
به هر حال منظورتون رو کامل تر توضیح بدید بهتره
به قول tovamohammad همیشه مشکلتون رو کامل با تمام جزئیات توضیح بدید.این اصطلاح تیکه تیکه شدن، مفهوم کاملی رو به آدم ( یا حداقل برای من ) نمیرسونه!
شما احتمالا موقع ایمپورت تکسچر نرمال مپ از توی لیست گزینه ی Normal Map رو انتخاب نکردی به خاطر همین مثل یه تکسچر معمولی میشناسه اون رو.نقل قول:
موقع Specular های دقیق باید تکسچر هم بدیدنقل قول:
1. شما یه تکسچر رو به specular power نسبت دادی!فکر کنم نیازی نباشه ها!چون همون طور که از اسمش پیداست (power)، فکر کنم فقط یه متغیر عددی میخواد(scalar param).
منظورم از تیک تیکی شدن لرزیدن تکسچر هستش.نقل قول:
من موقعی که از این متریال استفاده میکنم.توی اجرای بازی این متریال یه جور به لرزش میوفته.(دون دون میزنه :31:)
سلامنقل قول:
مهرداد جان تکسچرت رو بزار تا یه تست بزنم:46:
این هم تکسچر ::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jpeg آپلود کردم چون targa حجمش زیاد شده بود.
اگه درست شد به من هم بگید چیکار کردید :31:
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
فرق SkeletalMeshComponent با SkeletelMesh چیه؟یعنی اینا که component دارند با اونا که ندارند چه فرقی دارند؟
دوسته عزیز فک کنم نباید نورمال مپ رو به اون texcord وصل کنی . برا چی وصل شده به اون ؟ اخه نورمال مپ تا جایی که میدونم نباید تعقیر کنه .
ویرایش :
نورمال مپتو تو فتوشاپ درستش کردی ؟ منظورم اینه که Blur و... اضافه کردی ؟
دو تا سوال داشتم :
1. در مورد متریال :
M_FX_BrokenGlass
این متریال رو خود UDK داره که یه شیشه شکسته هست و اونطرفش دیده میشه.
حالا من چطوری یه متریال تو UDK بسازم که یه قسمت هاییش شفاف باشه و بقیه اش نباشه؟
یعنی یه قسمت هاییش اونطرفش دیده بشه و یه قسمت هایی دیده نشه!
من یه مدل درست کردم که UV هم داره و آوردمش تو مکس.
تکسچرش رو هم درست کردم و کانال آلفا هم داره!
ویرایش :
2. در مورد انیمیشن با matinee
من میخوام با یه trigger دو تا interpactor رو کنترل کنم و از طریق matinee بهشون انیمش بدم(همزمان)
الان این کار رو با 2 تا متنی تونستم انجام بدم.
هر کدومشون یه movement track دارن انیمیشن رو کنترل میکنن.
میخوام بدونم آیا میشه با یدونه هم انجام داد یا نه؟ و اینکه اونوقت حجم کار مثل حالتی که خودم انجام دادم میشه یا کمتر میشه؟