یه نفر لطفا که سرویس 512 داتک داره پینگ و دانلود و آپلودشو بزاره من حس میکنم چند وقتیه افتضاحهههههه!!!!! لطفا شهر و منطقه هم بفرمایید.
Printable View
یه نفر لطفا که سرویس 512 داتک داره پینگ و دانلود و آپلودشو بزاره من حس میکنم چند وقتیه افتضاحهههههه!!!!! لطفا شهر و منطقه هم بفرمایید.
بچه ها برای من از رپید باز و هوی میوزیک دانلود هام خیلی صفر میشه سرعت و میمونه
شما ها مشکلی نداشتید؟
چند روزه برام اینطوریه
امروز خوب بود فقط 1 ساعت پیش باد شدید و بارون گرفت 4-5 دقیقه قط شد.نقل قول:
راستی لینک های filesonic رو با کدوم سایت میتونم مستقیم کنم ...؟؟؟
با راپیدباز که نشد.
آپلودفا میکنه ولی اگه بازی در نیاره
بیا اگه عضو نیستی از لینکه من عضو شو بلکه برای نوادگانم یه اکنته پرمیوم در بیاد!!!
:31:البته الان از شانسمون سرورهای فریش پر شده لیچ نمیکنهکد:http://uploadfa.com/free1448.html
قبلا عضو شده بودم
وقتی میزنم میگه:
Upgrade your account
to use Free URL leech
اره میگه 5 تا سرور کاربرهای فریشون پر شده
به خاطره اونه
آقا من چند وقت پیگیری نکردم،سرعت دانلود 128 محدود همچنان طرفای 30 اینطوراست؟
امروز خواستم فسخ کنم، زنگ زدم گفتن باید نامه بنویسی(!) و فکسش کنی، و اینترنت همون روز قطع میشه اما تا 10 روز طول میکشه تجهیزاتمون رو از رو خط برداریم. آخه این یعنی چی؟؟؟ میخوان آدم رو به دردسر بندازن فسخ نکنه؟ حالا بذار سرم خلوت شه پا میشم میرم شرکت. فعلا محض تنوع یه ارتقایی به 128 محدود بدیم شاید یه افزایش سرعت کوچولویی زد.
سلام دوستان من 512 داتک نامحدود دارم رفتم و توی run نوشتم cmd و بعدش اینتر را زدم یک صفحه سیاه اومد نوشتم ping 4.2.2.4 و پینگ من 250 شد ماله شما چند میشه؟
لطفا چند بار چک کنید و ببنید آیا متغیره یا نه !
سرعت دانلود من هم حداقل 55 هست !
برادر چرا جوش میزنی:31: خب ملت قاطی کردن هر چی برسه میگن:18:نقل قول:
خداییش این داتک مفت نمیارزه کله ملت تو منطقه ما ازش شاکین:13: این اینترنت ملی هم بشه من کلا خط و کامپیوترمو میفروشم:31: (جدی میگم)
اره مثه اینکه همون حدود 30 هستش.نقل قول:
البته 128 محدود ویژه رو نمیدونم شاید روی همون 16 ببندن .
یه چیزی میگن که منصرف بشی وگرنه به محض اینکه تمدید نکنی 3 سوته پورتت خالی شده:5:
پینگ من که شده اسانسور.نقل قول:
از 250 تا 400 متغیره ولی شبا وضعیت بهتره .
این روزا اگه کسی پینگش خوب باشه باید شک کنی:27:
یه زمانی با همین 128 داتک پینگم زیر 100 بود.