رامين جان تئي عكس تا از نزديك يه دنيا فرق داره!!!!!خيلي خوشگله ماستنگ 66
كليپ درگ با ترنس ام 78 طلايي رو هم ميذارم چنان سوسكش ميكنه كه بيا اون ببين!!!!!
اگه اون كاپوت فورمولا رو هم بده 4 تومن هم ميگيرمش
Printable View
رامين جان تئي عكس تا از نزديك يه دنيا فرق داره!!!!!خيلي خوشگله ماستنگ 66
كليپ درگ با ترنس ام 78 طلايي رو هم ميذارم چنان سوسكش ميكنه كه بيا اون ببين!!!!!
اگه اون كاپوت فورمولا رو هم بده 4 تومن هم ميگيرمش
بخرش چون یه نفر واقعا ممکنه احتیاج داشته باشه
خودتم میشناسی حتما فرمولا نقره ای رو میگم .
البته روی ماشین حساسا باش موتور اصلی 455 اینچ هستش وین کد که اینو میگه خودتم برو تو این آدرسی که میگم یه چک بکن .
ماشین trans am هستش موتور455 تا الان اینا یادم مونده
گفت من كه گرفتمش همين 400 روش بوده و از جرياناتش 455 خبري ندارم!!!!
راستي رامين اون لوازم اضافه چند ميارزن؟ به غير از اون كاپوت سبزه!!! راستي 2 تا گلگير جلو ميخواد+هواكش هاش چند ميوفته؟؟؟
من متوجه نشدم که الان قراره چه موتوری روی اون پونتیاک باشه؟اگر 400 یا 455 باید باشه که هیچکدام نیست.این که من روی ماشین میبینم یه سیلندر خالی 350 است و کاملا معلومه خیلی بیشتر از یه دست رینگ میخواهد...
کلا به این حرفهایی که فروشنده میزنه که موتور سالمه و یه دست رینگ میخواد توجه نکن..بحث مفصلی داره و الان جاش نیست اما این موتوری که من روی ماشین میبینم حداقل800 تا یک میلیون درست خرج داره..
اون موتورهای دیگه هم که قراره بده تا واقعا روی ماشین چک نشه نمیشه قیمتی گذاشت.هر چی ممکنه باشه.
من برای این پونتیاک حداکثر 2.5 با لوازم قیمت میگذارم.چون واقعا کار داره.البته این نظر منه و اگر بیشتر چک بشه ممکنه بیشتر یا کمتر ارزش داشته باشه.
اگر واقعا قصد فروش داره این ماشین با این شرایط بیشتر از 2.5 (آنهم به شرط دادن تمامی وسائلی که گفته) ارزش نداره..البته شما اگر فکر میکنی میتونی جمعش کنی و اگر خریدی روی زمین نمیخوابه و دستت پره این یه چیز دیگه است...نظر خودت و خواستت شرطه.
من زياد وارد موتور نيستم اگه اين 350 هست اوني كه تو خونه هست 400
در مورد 455 هم كه وين كدش ميگه اين ماشين 455 هست كه فروشنده گفت من زماني كه خودم خريدمش همين 400 روش بوده!!!!
يه سوال چرا داخل كارتش شماره موتور نداشت؟؟؟؟!!!!
والا اگه دستم پر بود كه امان بهش نميدادم فوري ميگرفتمش و شروع به باز سازي ميگردم متاسفانه اگه من اينو بگيرم شايد بشه مثل كامارو 70 محمد!!!!
والا من به شرط نياز داشتن رينگ براي موتورها نظرم رو 4 تومنه كه تازه!!! فك نكنم بده!! اگه موتورها خراب باشن كه همون2.5 تا3
آقا علي قيمت واقعي اين ماشين با لوازم همونيه كه شما ميگيد اما مرد نيست كه قيمت واقعي بده!!! آدم بايد يه ذره بالاتر از قيمت واقعي قيمت بده تا بگيرش مثلا 3 تومن درست ميگم؟؟؟
درسته..قیمتی که داده اصلا مال این ماشین نیست..آدم که نمیاد ماشینی که میخواد بفروشه اونهم با این قیمت بالا بگذاره بین اوراقیها..من خیلی به این جریان شک دارم..
موتور معلومه که عوض شده..شماره این موتور جدید هم مثل بیشتر قدیمیها توی کارت زده نشده.. مثل همه ماسلهایی که تا الان دیدیم وین کد با ماشین و موتورش جور نیست.این یه موتور 350 معمولیه ..اگر عکس یه موتور 400 را با این مقایسه کنی کاملا متوجه میشی.اندازه دهانه سیلندرها کاملا نشون میده حجمش 350 اینچ مکعب است....واتر پمپ هم زمین تا آسمان فرق داره(سرعت نت کمه وگرنه عکس یه موتور 400 را میگذاشتم )
اگر قیمت تا نهایتا 3 تومان بده خوبه... انهم به شرط دادن تمامی وسائل و البته مدارک کامل سند و کارت و از همه مهمتر روشن کردن موتورهای تحویلی جداگانه روی زمین تا حداقل از قابل روشن شدنشون(و نه سالم بودن) تا حدی مطمئن بشی..
حرفهای بعضی از صاحبان این ماشینها واقعا خون ادم را به جوش میاره!!حجم موتور به اینچ مکعب را به جای قدرت اسب بخار عوضی میگیرن!!حالا از این افراد چی انتظار داری؟؟که حقیقت را بدونن؟؟یا اگر هم میدانند به شما بگویند؟؟؟!!!
نظر من سه تومان با شرایط بالا..اگر قبول نکرد فراموشش بکن که همهش دردسره...
رضا این ماشین دماغه هم نداشت نه؟
اگه تزئینات مشکل داره همون 3 زیاددیشم هست
طرف اگه میگه تمام فلپها و رم یر و کاپوت اصلی و هوامش اصلی روی کارب و همه چیز رو داد و خودتم رفتی همه ست رو یه جا دیدی 3 و یا حداکثر کمی اینور اونور چون واقعا تزئینات واسه خودش عذابی هستش
راستی دید زیاد میگه مثلا 3.5 بگو کاپوت فرمولا رو هم بر میداری با این قیمت چون اون کاپوت الانش کم کم 800 تومن قیمش داره
ولی دید زیاد موش میدونه ولش کن موتور هم 455 تو وین مشخص شده ولی فکر کنم عوض شده .
نمیدونم این 455 سرطان بود یا 400 که همه ازش فراری بودن .
این هم یه موتور 400 .تفاوت موتور 350 با این کاملا مشخصه.اولین مورد که هیچ تخصصی هم لازم نداره شکل واتر پمپ است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اگر تلاش خودتو روی ریویرا بگذاری خیلی بهتره..لااقل اگر گفت 4 میلیون یه چیزی بریا گفتن داره..و البته ارزشش واقعا بیشتر از اینهاست..(نظر من اینه).
سلام
نه دماغه و زير دماغه سالم هستن فقط نياز به يه ترميم جرئي داره!!!!
رامين اونم موتور455 بود كه سرطان بود البته 400 هم يكم لوازمش بد گير مياد!!!!
اگه با تمام اون لوازم+كاپوت سبزه 4 بده ميگيرمش چون واقعا خوشم ازش اومده
نظرتون چيه!!!
نظر کاملا شخصی به نظرم خوبه 3.5 بزن تو سرش با تمام لوازم کاپوت رو داد و دو تا موتور و چیزای دیگه بگیر
در مورد اینکه گفت فقط یکی از موتور ا رو میده من نمتونم نظر بدم چون سر رشته کمی از کار کردن روی موتور آمریکایی دارم
علی آقا بهتر میتونن نظر بدن من میگم 400 ولی شاید 350 گفتن علی آقا که حتما یه حکمتی توش هست ولی سعی کن هر چی داره بگیر ازش .
شایدم یه روز یه 455 گیرت اومد .
و اما ریوریا من میگم بهتر نیست یه جوری بشینیم زیر پای آقا علی شاید ایشون خریدش .:دی
یکی به من بگه پاشو برو اول درسات رو پاس کن بعدا برو دنبال یه ماشین درست حسابی بگرد .