سلام من امروز هر کاری میکنم مسنجرم باز نمیشه .حتی مسنجر7 هم نصب کردم .با ایدی های دیگه ام امتحان کردم باز نمیشه
Printable View
سلام من امروز هر کاری میکنم مسنجرم باز نمیشه .حتی مسنجر7 هم نصب کردم .با ایدی های دیگه ام امتحان کردم باز نمیشه
فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید
خراب آپلود كردي داداش!!!!!نقل قول:
فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما این فایل رو دانلود کنید
قربونتون من یه مشکل دارم با Yahoo! Messenger8 اصلا با این ورژن نمی تونم log in بشم نسخشم بتا نیست چند تا نسخه دیگه رو هم امتحان کردم بازم مشکل دارم ولی با ورژن 7 مشکلی ندارم میشه راهنمایی بفرمایید
يكي يك برنامه براي گرفتن وبكم ديگران بگذاره
نقل قول:
NashenaS جان هنوزم اين جور برنامه ها كاريرد داره؟
در ضمن لينكشم خرابه.
ضمن عرض سلامنقل قول:
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
koochooloo جان سلامنقل قول:
توروخدا آموزش این بوتر رو بزار من هیچ از bot و Load Bots و چطور لاگین کردن آیدی ها نمیدونم توروخدا بگو چطوریه کار باهاش
شما باید مثلا یه 100 تا آیدی بسازی(حالا هرچی بیشتر بهتر).... بعد همرا با پسورد توی یه فایل txt سیوش کنی(بستگی داره بوتر چطوری آیدی ها رو بازخوانی کنه... مثلا ممکنه به این صورت آیدیها رو توی فایل txt قرار بدی: username:password یا مثلا username password یا خلاصه هر طوری که خود برنامه گفته باشه...)... بعد هم دیگه کار باهاش آسونه.... لاگین که کردی توی Victim آیدی قربانی رو میدی.... بعدم یه چند صدتایی پنجره رو مانیتور طرف ظاهر میشه!(چند حالت دیگه هم داره)نقل قول:
اون بالا Messenger>Preferences>Archiveنقل قول:
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟
روی 8 من الآن امتحان کردم شد....نقل قول:
ضمن عرض سلام
اين براي ياهو 8هست يا 7؟