از كجا ميتونيم پوسته (اسكين) اينترنت سكوريتي 8 رو دانلود كرد؟
Printable View
از كجا ميتونيم پوسته (اسكين) اينترنت سكوريتي 8 رو دانلود كرد؟
سلام خدمت شما دوست عزيز و بزرگوار.نقل قول:
من توصيه شما را عمل كردم و نسخه 2009 را كه روي ورژن 7 آپگريد كرده بودم را Uninstall و مجدد نسخه 2009 را نصب كردم هرچند كه انصافا هيچ مشكلي تا الان و با هيچ برنامه اي براي من ايجاد نكرده ولي من باز طبق فرمايش شما عمل كردم.از اينكه حضور پربار شما را در سايت ميبينم بسيار خوشحالم و اميدوارم همچنان بتونيم از دانش شما دز زمينه امنيت استفاده كنيم و در محضر شما شاگردي كنيم.
با آرزوي موفقيت.
سلامنقل قول:
من فکر می کنم احتمالا کاسپرسکی با یکی از Gadget هایی که نصب کرده اید مشکل دارد نه با خود Sidebar ( البته اگر
تقصیر واقعا از کاسپرسکی باشد ) در هر حالت بهتر است به عنوان اولین قدم از همان پنجره ای که Nine عزیز نشان دادند
تمام Gadget های نصب شده را پاک کنید بعد سیستم را ریستارت کنید .اگر Sidebar اینبار بالا آمد می توانید Gadget ها
را یکی یکی دوباره نصب کنید تا ببینید مشکل از کدام یک است.
نقل قول::40::40::40::40::40::40::40::11:نقل قول:
برای نصب کاسپراسکی با پیغام "انتی ویروی AVG رو حذف کنید بعد اقدام به نصب بکنید" برخورد کردم در حالی که من AVG رو حذف کردم!
من آنتی ویروس AVG و فایروال COMODO رو روی کامپیوتر خودم نصب کردم ولی بعد تصمیم گرفتم که آنتی ویروس کاسپر اسکی رو نصب بکنم.
پس فایروالمو حذف کردم ، بعدش هم نوبت آنتی ویروسم بود که در حین حذف آنتی ویروس بودم که پیغام ری استارت فایروال ظاهر شد که من بدون هیچ توجهی روی yes کلیک کردم و کامپیوتر ری استارت شد. بعد از اون دوباره اقدام به حذف انتی ویروس کردم که با موفقیت حذف شد.
حالا که میخوام کاسپرو نصب کنم با پیغامی مواجه میشم که میگه باید AVG رو از روی کامپیوترت پاکش کنی ولی دیگه AVG روی کامپیوترم نصب نیست که!
کامپیوترو ری استارت کردم نشد. از اول نصب کردم بازم نشد.:41:
شما راهی بلدین که یه چوری بشه درستش کرد یا یه راهی که دورش بزنیم؟:31:
ویندوزم هم XP
سلامنقل قول:
متاسفانه AVG هنگام آنیستال آثاری از خودش را در سیستم باقی می گذارد شما کلیدهای زیر را در رجیستری پاک کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8
دوستان من نسخه 9 این نرم افزار و دارم اما وقتی داره آپدیت میشه تو 14 درصد یهو قطع میشه !!! میشه دلیلش و بگید ؟ بعدش هم میگه datebases out of date یه دفعه دیگه هم پرسیدم اما دوستان تحویل نگرفتن !!
ممنون میشم کمک کنید
بادروود
دوستان،اگرامکان دارد یک آموزشی برای تنظیمات کاسپر 2009 بگذارند
سپاس
ممنون از راهنمایی های همیشه ارزنده شما ولی همانطور که میبینید گزینه برای حذف شدن gadget های نصب شده در این window نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس ارور مورد نظر ، خواهش میکنم جواب بدیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد:13::41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]