دیشب سومین شب متوالی بود که سرعت ها خوب بود البته نیاز داشت که چند تا دانلود همزمان داشته باشیم.
3.3 گیگ کرفتم.
512 خط 5
Printable View
دیشب سومین شب متوالی بود که سرعت ها خوب بود البته نیاز داشت که چند تا دانلود همزمان داشته باشیم.
3.3 گیگ کرفتم.
512 خط 5
مال من که هنوز داغونه! تورنت ترکیده!
شما لینک مستقیم رو امتحان کردی؟
من خط 552
سرویس 128
برای من دیشب سرعت روی 140 بود ولی از بعد از ساعت 8 دیگه سرعت خوب نیست و منی که معمولا بین ساعت 8 تا 12 هر روز تقریبا بین 2 تا 3 گیگ می گرفتم ایندفعه نهایتا 500 مگ گرفتم :41:
امیدوارم سرعت پارس آنلاین مجددا خوب شه
لینک مستقیم امتحان کردم.تورنت هم کلی دارم.ولی فعلا مستقیم هام تموم نشدهنقل قول:
آقایون یه سوال..
من که پس فردا مهلت اکانتم تموم میشه اگه فردا برم یه 3 گیگ بگیرم همون قبلی تمدید میشه یعنی 100 مگابایت باقیمونده بهش اضافه میشه یا اینکه قبلیه باطل میشه و فقط همین 3گیگ حجم جدید می مونه ؟؟
نقل قول:
اين سوال منم هست...حسين تو تاحالا حجم اضافه نگرفتي؟؟؟:18::18: من 20 روز ديگه اكانتم تموم ميشه ... 9 گيگ سه ماهه دارم ..9 گيگش كه تو يك ماه و نيم اول دود شد...تا حالا 4 گيگ ديگه هم اضافه گرفتم..
راستي ما تو يه خيابون زندگي ميكنيم.
اون 100 مگ تا پایان مهلت استفاده:8: یعنی پس فردا باقی میمونه ولی وقتی استفادهاش کردی تو همین فردا یا پس فردا به طور اوتومات اکانت جدید وصل میشه ا:31:گه استفاده نکنی اون 100 مگ میسوزه:13:نقل قول:
بیرک جان واسه شرکت 256 اندیشه گرفتم خط 3 :27:
ای کلک سرعتی داره این اندیشه دانلود شبم جور شد:21:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
داداش شما اشتراکت چند گیگه :46::31:که هر روز صبح 2-3 گیگ میگیری:18:نقل قول:
واسه من هنوز وصل نشدااااا ....
4 روز موندم امشب تموم شه میشه 5 روز..
زنگیدم بهم گفتن باید بمونی چراغ ADSL روشن شه.منم گفتم شما که اینقدر باهوشین یه وقت ندزدنتون!!:31:
چیییییییییییییییییییششششش ششش الافیم به کل.!!!:41:
نه دااش من حواسم هست که متوسط روزی بیشتر از 100مگ استفاده نکنم.. همه دانلودها هم میذارم واسه شب.. وبگردی هم که اونقدر حجم نمیگیره..نقل قول:
داداش به طور متوسط 1 هفته طول میکشه:31:نقل قول:
شما عجله نکن:20:
فقط محض اطمینان یه بار چک کن درست همش رو وصل کردی :5:
میکرو فیلتر وصل هست کابل دیتا و برق وصل هست؟ تنظیمات درست هست(اگه با لن وصل شدی):8:
ان شااله واسه شما هم وصل میشه مال من 10 روز طول کشید:19::13:
نگران نباش:11::10: