براي اينكه فايل هاي تو گالري مثل تيم هاي كلاسيك واينا حذف نشه يراهي هست مثلا اگر برزيل كلاسيك برات اومد اون وقت برو تو سيستم ستينگ save data رو بزن اون وقت وقتي بعدا رفتي تو بازي load data رو بزن اون وقت برزيل كلاسيك رو خواهي داشت:10:
Printable View
براي اينكه فايل هاي تو گالري مثل تيم هاي كلاسيك واينا حذف نشه يراهي هست مثلا اگر برزيل كلاسيك برات اومد اون وقت برو تو سيستم ستينگ save data رو بزن اون وقت وقتي بعدا رفتي تو بازي load data رو بزن اون وقت برزيل كلاسيك رو خواهي داشت:10:
من كه متوجه نشدم چي گفتي. اما به هر حال از كمك و لطفت ممنون.:40::11::10:نقل قول:
تو system settings گزيناي بنام system data هستش وقتي ميزني يكيش save dataنقل قول:
ويكي ديگش load data هست وقتي مي خواي از بازي بيرون بياي save data رو بزن و وقتي رفتي تو بازي load data رو بزن گالريت حفظ ميشه:46:
این کارا چیه؟بادر من اگر دسته رو بزاری رو controler 1 دیگه مشکلی نداری.سیو و لود نمی خواد!!
آها. حالا فهميدم!:8:نقل قول:
منم كاملاً با امين موافقم. چون اصلاً با اين كارا درست نميشه و فقط راهش يه گيم پد هستش!نقل قول:
آقا یه سوال - تو ادیت هر کاری میکنم نمیشه لباس بازیکن برا همیشه رو شورتش باشه نکنه کلا نمیشه ؟؟
نه. نميشه. توي اين نسخه به طور كامل اين امكان رو برداشتن!:18:نقل قول:
زبونم مو در اورد.
نحوه ی دریبل های این بازی رو نمیگین؟
خوب برو تو قسمت ترانینگ یاد میگیری دیگه. نحوه دریبل ، شوت زدن ، سانت کردن و...نقل قول:
نحوه ی دریبل های این بازی رو نمیگین؟
sltavakoli جون نحوه دریبل میخوای ؟ اول اینکه همون چپ و راست خودمون
دوم اینکه وقتی نزدیک دروازه حریف شدی R2 رو داشته باش چپ و راست بده
سوم هم همون مربع ضربدر خودمون
همین سه توع دریبل بیشتر نیستش
بچه ها هر موقع حریف داره شوت میکنه مثلث و R1 رو داشته باشین دروازبان پرواز میکنه:31: