تست 512 نامحدود BU فن آوا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست 512 نامحدود BU فن آوا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینجا هم هنوز تعرفه نامحدود وجود دارد.
سرویس های بالا یک مگ فن آوا همین عیب رو دارن من هم همین عیب رو داشتم و به سختی درست شدنقل قول:
اگه شما سرویس با سرعت 1 مگ به بالا بگیرید ، اولا که سرویس های سرعت پایین تری نمی تونید بگیرید
بعد به مرور زمان سرویس های bu و سرویس های که هزینه کمتری دارند حذف میشن نمی دونم چرا ولی واسه من اتفاق افتاد
تا زنگ بزنم به شرکت اون میگه بخش تمدید سرویس اون میگه حسابداری
بالاخره حسابداری شرکت واسم درست کردن
اگه مثلا سرویس یک مگ نامحدود میگیرید تا آخر همون رو ادامه بدید وگرنه کاری می کنن که سرویس های گرونشون رو بخری و یکی یکی شروع به حذف سرویس ها میکنن که مجبورتون کنن :n08:
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم ، میخان بزور سرویساشونو غالب کنن ، من قبل از اینکه bu رو درخاست بدم تو پنلم بزارن سرویسهای gu نامحدود همیشه توی پنل بودند حتی الان هم همه سرویسهای gu توی پنلم هستندنقل قول:
آره حرفتون کاملا درسته ، چون الان که میبینم حتی بعضی از سرویسای محدود ارزون هم برداشته شده و سرویسهای محدود گرون مثل 2 مگ 30 گیگ ...گذاشتن
احتمالش هم هست نمایندگی انتقام گرفته باشه چون تا حالا 100 بار با این نمایندگی نادون بحث کردم و حتی تهدید به تخلیه کردم :n02:
اره اگه سرویست مثلا قیمتش باشه 22 تومن دیگر زیر 22 تومنی ها نشون داده نمیشهنقل قول:
باید با نمایندگی تماس بگیرید تا تعرفه پایین تر بیارن
در ضمن ازین به بعد سرعت های 128 روی 1 مگ
256 روی 2 مگ
512 روی 4 مگ و 1024 بالای 4 مگ هستند.
دوستان سرویس 512 محدود شبانه سرعت رو چنده؟
سرویس 1مگ محدود سرعت شبانه رو چنده؟
شما میتونید به نمایندگیتون بگید که سرویس پایینتر میخواین خودشون سرویس پایینتر بهتون میدن.من ۱ مگ داشتم به نمایندگی زنگیدم سرویسو ۵۱۲ کردننقل قول:
دوستان این تعرفه هاش چرا اینجویه 512 ماهی 5گیگ شبانه رایگان داره بعد ماهی 20 گیگش شبانه رایگان نداره
1024 30 گیگ میتونی بگیرینقل قول:
یا شما 5 گیگ بگیر 512 بعد حجم اضافه بخر هر 4 گیگ هم 1 گیگ رایگان میده تعداد بالا تخفیف داره و همچنین به دوره ی بعدی انتقال پیدا میکنه در صورت عدم انتقال با نمایندگی تماس بگیرید مشکلتون حل میشه
بعضی از تعرفه ها بیشتر برای کسانی هست که در روز دانلود دارند مثل کافی نت ها
شبانه بین 60 تا 120 کیلوبایتنقل قول:
1024 هم بین 120 تا 250 کیلوبایت
معمولا بیشتر کاربرا
512 شبا تا 1.8
1024 هم 3 گیگ دانلود دارند