در مورد وانت هم دیگه چاکریم دیگه !!!!!!!!
فقط پاژن 3000 سی سی
لطفا چونه نزنید رو مخ ما هم را نرین ... هر کی حرفی داشت حاظرم باهاش مقایسه بین مزدا یا هر نوع وانت دیگه ای رو با پاژنی که میگم انجام بدم. اگه کسی بود من حاضرم .:21:
Printable View
در مورد وانت هم دیگه چاکریم دیگه !!!!!!!!
فقط پاژن 3000 سی سی
لطفا چونه نزنید رو مخ ما هم را نرین ... هر کی حرفی داشت حاظرم باهاش مقایسه بین مزدا یا هر نوع وانت دیگه ای رو با پاژنی که میگم انجام بدم. اگه کسی بود من حاضرم .:21:
نمیدونم چه تیپیهنقل قول:
فکر کنم خیلی کمتر از اینا تموم شه نه سهییل؟نقل قول:
داش سهیل چرا میزنی:31:نقل قول:
من حاضرم که مقایسه بین این پاژرو که میگی رو با یه پاژرو مشکی انجام بدیم ببینیم مشکی بهتر میره یا سفید.:31:
نوکر داش سهیل هم هستیم.
بله . کاملا همینطوره . شما یک اتاق کامل پژو بدن موتور رو میخری 4 میلیون تا 4 و نیم . موتورش هم کامل با همه چیش حدود 800 فی میخوره ... تازه . این رقم مال من و شمایی هست که باید باز از خود ایران خودرو بخریم !!!!نقل قول:
یعنی باز روی اون بدنه و اتاقی که میخریم حق رهبر و اصغر تق و نقی رو هم حسساب میکنن ...
حالا فکر کنید پول خالص برای یک اتاق کامل و موتور چند در میاد ؟؟ فکر میکنم حدود 3 تا 4 میلیون .
ما چاکریم - فرشاد دیگه به دنیای اتومبیل فروم من نمیای ؟ جریان چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
راستش سهیل عزیزم. به دو دلیل دیگه نمیام فروم.
1- دارم کمی درس میخونم واسه سال دیگه.
2- روم نمیشه بعد از این مدت فراغ بیام و فعالیت نداشته باشم. مخصوصا اینکه قول داده بودم که همکاری داشته باشم.( ویندوز رو درست کردم و سایتتون رو هم بالا میاره)
اصلا این حرف رو نزن . ت هر وقت که خواستی میتونی بیای فرشاد . دنیای اتومبیل فروم ما متعلق به خودتهنقل قول:
نقل قول:
ولی من هنوز یقین دارم که خاک قم بشر نمی....
سلام
قیمت 206 تیپ 3 توی بازار چنده؟
اصلا آیا سایتی هست که قیمت روز خودرو هایی که توی ایران هست را داشته باشه ؟
ممنون
فرشاد !!!!!!!!1 بیخیال !!!! تازه آدرس فروم من رو هم پاک کردن از توش !!! چقدر اینا ضعیفآ !!نقل قول:
نقل قول:
چرا فرشاد ؟؟ خدا بد نده ! نکنه داری مزدوج میشی و ما خبر نداریم ؟
نقل قول:
حدود 13 تومن الان باید فی بخوره . من که سایتی نمیشناسم ...