نقل قول:
نظر شخصی شما[ به عنوان یک محقق دانشدوست] بسیار بسیار محترم و قابل قبول هست.
اما وجود ذیشعوران برونزمینی در این سیاره برای تفریح در هیچ کجای این تاپیک از سوی هیچکس بیان نشده.
زرشک!
دوست عزیز مثل اینکه شما شوخی و طعنه من رو جدی گرفتید!
بعضی چیز ها تو ادبیات کنایه هست(مثلا میگی 3 ساعت منتظرت بودم! خوب مطمئنا 6 دقیقه بیشتر نبوده! ولی کنایه و مبالغه داره!:D)
اینجا نمیخوام کلاس ادبیات راه بندازم!
اونایی که باید منظورمو میفهمیدن فهمیدن...
منظور من از تفریح، همین گشت و گذار های شبانه و خیلی کارها(!) یی هست که تو سایتهای مدافع یوفو ازش بحث به میون میاد
(که از نظر من هم واقعا تفریح هست! چون وقتی یه موجودی از حداقل چند میلیون سال نوری میاد اینجا که فقط یه چرخی بزنه تو آسمون(!) و بیاد برای یه سری(!) معدود زمینی دست تکون بده(!) یعنی اینکه اون موجود بیکاره! و برای تفریح اومده!)
نقل قول:
چنین چیزی هم نیومده(وسیله نقلیه شخصی).
شما اون علامت تعجب به اون گندگی(!) رو ندیدید؟! :D
به این "(!)" میگن "نشان استهزا"! منظور من از وسایل نقلیه شخصی ، پیکان و پراید نیست! منظورم همون یوفو و بشقاب پرنده و امثالهم هست!
منظور من از نقاشی هم همون نقش و نگار هاییه که به ادعای بعضی ها روی مزرعه ها کشیده میشه!
نقل قول:
اگر منظورتون همان شارلاتان معروف رائیل هست; باز هم کوچکترین چیزی در خصوص تائید وی از طرف هیچکس در این تالار گفته نشده.
خوب خدارو شکر در این یه مورد اتفاق نظر داریم که شارلاتانی بیش نیست!
نقل قول:
مطمئنید که خودتون این تاپیک رو خوندید؟!!!
(بنده [قبلا هم عرض کردم] 3 بار کل اون رو خوندم).
بعله! بنده هم این تاپیک رو خوندم و هم خیلی سایت های و تاپیک ها و فروم های دیگه رو!
طرف صحبت بنده هم شما نبودید!
نقل قول:
تاریخ مصرف هاوکینگ زمانی بپایان رسید که خودش رو قاطی الهیات کرد و وجود خدا رو منکر شد.
من فکر میکنم این حرفتون یه خورده(!) از روی احساس شخصی زده شده...
حرف "درست" رو از هر کسی باید پذیرفت... چه استیفن هاوکینگ باشه، چه رجبعلی اردوغان و چه احمدی نژاد(!)
حالا شاید یه سری خزعبلاتی هم این وسط رد و بدل شده باشه ولی دلیل نمیشه که برای کسی "تاریخ مصرف" تعیین بشه...
مطمئنا همون شخصی "تاریخ مصرف گذشته"(به قول شما) خیلی بیشتر از من و شما سواد و مطالعه داره... حالا چون اومده 2 تا چرت و پرت گفته که نباید همه ی حرفای درستش هم چرت و پرت محسوب کرد!(بر عکسش هم صادقه! ممکنه یکی که همیشه چرت میگه(!) یه دفعه حرف حق رو بزنه)
به هرحال به نظر من این حرفا و بحث ها (یوفو) بی فایدس! درست مثل این میمونه که بخوای دو قطب همنام آهنربا رو به زور به هم نزدیک کنی...
نه من میتونم شما رو قانع کنم و نه شما منو...