بابا این چه وضعشه اصلا واسه من اشتراکش نمیومد گفتم لابد تاپیک رفت ترش
Printable View
بابا این چه وضعشه اصلا واسه من اشتراکش نمیومد گفتم لابد تاپیک رفت ترش
سلام
کسی در مورد جادوگری اطلاعات نداره؟ یه چند وقتیه دارم در موردش مطالعه می کنم
الان مدارکی از جادوگری و جادوگران بسیار بزرگ در موزه های بزرگ جهان نگهداری میشن که بعدا چند نمونش رو براتون معرفی می کنم
این طور که معلوم شده لایکن ها ( گرگ نماها ) و خون آشام ها به طور غیر مستقیم با مداخله جادوگران ایجاد می شدن
خوب این نظر توئهنقل قول:
من اگر کار خوبی انجام می دهم صرفا برای رضای خدا و کسب ثواب نیست ذات هرانسانی به او فرمان می دهد تا خوبی کند چه اهمیتی دارد که در اینده این خوبی من بدردم می خورد یا نه حتی اگر قیامتی هم در کار نباشد با هم اعمال خوب انجام خواهم داد
هرکسی یه ذات خوب و یه ذات بد داره
جدی می گی؟نقل قول:
آن شاگرد کوچک آلبرت انیشتین بود
من خیلی تحقیق کردمنقل قول:
سلام
کسی در مورد جادوگری اطلاعات نداره؟ یه چند وقتیه دارم در موردش مطالعه می کنم
الان مدارکی از جادوگری و جادوگران بسیار بزرگ در موزه های بزرگ جهان نگهداری میشن که بعدا چند نمونش رو براتون معرفی می کنم
این طور که معلوم شده لایکن ها ( گرگ نماها ) و خون آشام ها به طور غیر مستقیم با مداخله جادوگران ایجاد می شدن
وجود داره ولی نه به اون شکل که آدما رو به گرگنما و خوناشام تبدیل کنن
من راجع به انسان های گرگ نما خیلی اطلاعات دارم..اگه میخواید بذارم!!
دوستان راجع به telekinesis هم بحث کنید.
سلام بعد از یه غیبت طولانی اومدم سر بزنم عجب تاپیک دار به قهقرا ( اگه درست نوشته باشم ) میره
تاپیکی که سوشیانت با چه زحمتی پربارش کرد ببین چه بحثایی داره توش میشه یه کم ارزش بذارین به این بحثا ، من که یه مدتیه این مباحث رو ول کردم نمی دونم چرا شاید نا امید شدم ولی خب قدرت ذهنم همچنان عالی تر از همیشه است
موفق باشید با بحث های بهتر
كسي ميتونه مسايل جادوگري رو يكم بيشتر توضيح بده
گرگ نماها رو میشه گفت با جادوگرها رابطه نزدیکی دارند..ولی خون اشامها نه...کلا خون اشامها و جادوگرها دو مقوله جدا از هم هستند...نقل قول:
بی احترامی نباشه ولی وقتی یه استاد درست و حسابی بالای سر شاگرداش نباشه اوضاع ممکنه از این هم بدتر بشه ایشون تاپیک رو ایجاد کردن, خوب دستشون هم درد نکنه ولی بعد از این همه اعتبار تاپیک رفتن و اصلا هم خبری نمی دن در ضمن مگه یه بحث هایی داره میشه؟ یه وقت منظورتون جادوگری که نیست؟!!نقل قول:
تاپیکی که سوشیانت با چه زحمتی پربارش کرد ببین چه بحثایی داره توش میشه یه کم ارزش بذارین به این بحثا
من هم برای همین گفتم به طور غیر مستقیم در حقیقت توسط ارواح پلید و یه همچین چیزهایی زنده ها و یا مرده ها رو دچار تغییر می کردننقل قول:
من خیلی تحقیق کردم
وجود داره ولی نه به اون شکل که آدما رو به گرگنما و خوناشام تبدیل کنن
ممنون میشم فقط سعی کن مطالبی رو بگی که بشه مقداری به اونها اعتماد کرد نه صرفا مطالب ذکر شده در تاپیک های مختلفنقل قول:
من راجع به انسان های گرگ نما خیلی اطلاعات دارم..اگه میخواید بذارم!!
خوب ظاهرا خیلی ها مایل هستن در مورد جادوگری بحث کنن
البته حکم همه کسایی که در این مورد بحث و تحقیق می کنن اعدام هست ( در ایران ) و بهتره خیلی بحث رو به خارج از تاپیک نکشونید
دفعه بعد که اومدم براتون یه سری عکس جالب از جادوگری و جادوگران برجسته دنیا می ذارم که یکیش انجیلی هست از اسرار جادوگری که تقریبا توسط شیطان نوشته شد و الان هم در یکی از بزرگ ترین موزه های دنیا نگه داری میشه
خون آشام به اشکال مختلفی ممکنه وجود داشته باشه ولی یه نوع از اونها توسط ارواح پلیدی که با قدرت جادوگران به جسم مردگان دخول میکنه ایجاد میشهنقل قول:
گرگ نماها رو میشه گفت با جادوگرها رابطه نزدیکی دارند..ولی خون اشامها نه...کلا خون اشامها و جادوگرها دو مقوله جدا از هم هستند...
این نوع خون آشام شب ها از قبر خودش خارج میشه و تنها راه نابودی اون نابود کردن قبری هست که ازش خارج میشه
البته بیشتر این مطالب طی ترجمه های مختلف و سانسور های مختلف ( در ایران ) تحریف میشه
الان سازمان های بزرگی در سراسر دنیا وظیفه تحقیق و بررسی افسانه ها و موضوعاتی مثل گرگ نما ها و خون آشام ها رو بر عهده گرفتن متاسفانه اطلاعات بدست امده همیشه سری هستن و به اسونی در اختیار عموم قرار نمی گیرن مگر اینکه بعد از پایان دوره قرنطینه تحت عنوان پرونده های سوخته مثل بشقاب پرنده و یا سرقت و اعتراف کارکنان این سازمان ها به شکلی از این قرنطینه خارج بشن