actooor جان یه سر به لینک زیر بزن:
تو قسمت مموری رو یه نگاه بنداز ببین چه جوریاست؟کد:http://europe.nokia.com/A4323297
Printable View
actooor جان یه سر به لینک زیر بزن:
تو قسمت مموری رو یه نگاه بنداز ببین چه جوریاست؟کد:http://europe.nokia.com/A4323297
سلام به بچه های محترم پی سی سال نو مبارک:10:نقل قول:
در اپدیت20.0.015 تا 4گیگ هم ساپورت میکنه اصلا نگران سرعت و هنگ کردن نباش من خودم الان4 گیگ روشه
اگرم خواستی مطمئن بشی از تو گوشیت برو تو سایت NOKIA NSERIES تو قسمت EXPERIANCESرو N95کلیک کن
رم 4گیگ رو1 ماه پیش 53 تومن خریدم موفق باشید:11:
یه تیکه از متن رو برات میزارم که برای خود سایت نوکیا هست؟!؟!؟!؟!؟!؟:19:
Memory card slot supporting up to 4 GB microSD memory cards
بازم میگید....؟:46:
کاملا حق با شماست:10:نقل قول:
actoor جان پست هاي بالا تاييد ميشه
سلام دوستان یه سوال داشتم و اونم شما چی میخواین روی گوشیتون بریزین که اینقدر فضا نیاز دارین
اگه لطفی بکنین و به من هم بگین منم یه رم 4 گیگ میگیرم
یا اینکه قصد شما کل کل هستش؟
بابا یکی جواب این سوال منو بده دیگه!!!
من توو 4 ص پیش هم گفته بودم که بعد موضوع بحث رو منحرفش کردید به رم و این حرفا...آخه من نمی دونم 4 گیگ رم رو چی کارش می کنین؟چی تووش می ریزین؟خداوکیلی من الان 2 گیگ رم توو گوشیم دارم حدودا 300 مگش باقی مونده برام...یعنی من می خوام براتون بگم که اگه اون عکس ها و آهنگ ها و فیلم هایی که من توو گوشی ریختم رو از حالت مجازی(الکترونیکی) بخوایم به حالت واقعی و قابل لمس در بیاریم یه خونه رو پر می کنن!!!
اونوقت شما دنبال 4 گیگ می گردین؟بابا بیخیال...
بریم سر سوال من!الان ورژن گوشی من 12 هستش(ورژن زمان خرید)...نقشه ی کشور ترکیه و روسیه(20 و 80 مگ)تووش هست!
اگر من بخوام گوشیم رو از ورژن 12 به 21 آپ کنم نقشه ها پاک می شن؟راهی برای برگردوندنشون هست یا نه؟خواهشا بگید که برام فوریه....
ممنون!
نقل قول:
سلام
شما مطمئنید که وضعیت شارژ گوشی بهتر میشه ؟ چون من که قبلا با فریم 20 آپدیت کردم توی توضیحاتش نوشته بود شارژ گوشی 5 برابر میشه ولی هیچ فرقی نکرد .
درضمن اگر موقع آپدیت کردن کسی به گوشی زنگ یا sms بزنه چی میشه ؟ گوشی خراب میشه ؟
اگه ادم فضای خالی داشته باشه که دیگه دنبال رم4 گیگ نمیره! من خودم الان تو رم 4گیگم حدود 800 تا اهنگ دارم با یه 30 40 تا کلیپ . پر شده ! اهنگهامم از این کشکیا نیست که 40 کیلو بایت bitrate داشته باشه هموشون 160 و 192kbpsنقل قول:
با اپدیت کردن نقشه هات از بین نمیرن!
تازه اگه نقشه ی جاهای دیگم خواستی خرجش یه ایرانسله!
آقا مطمئنی؟من نقشه هامو از نوکیا مپ لودر ورژن 1 گرفتم...خودت قبلا امتحان کردی؟نقل قول: