اگه کسی با سه ساعته ایرانسل فقط میتونه 10 گیگ بگیره بسته 2 تا 7 همراه اول با محدودیت 20 گیگ و قیمت 1000 تومن براش به صرفه تره.نقل قول:
Printable View
اگه کسی با سه ساعته ایرانسل فقط میتونه 10 گیگ بگیره بسته 2 تا 7 همراه اول با محدودیت 20 گیگ و قیمت 1000 تومن براش به صرفه تره.نقل قول:
آقا میشه همزمان چنتا بسته خرید یا یکی رو تموم نکنی نمیشه
هر تعداد بسته ای که بخوای میتونی بخری. تاریخ شروع زمانی هر بسته هم از لحظه خریده . از نظر حجمی هم اولویت با بسته های ساعتی و بسته هاییه که زمان انقضاش نزدیکتره .نقل قول:
آقا میشه همزمان چنتا بسته خرید یا یکی رو تموم نکنی نمیشه
من 3G رو فرکانس ۹۰۰ با 4G فرکانس ۸۰۰ میخوااااام
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
الان هم ایرانسل و هم همراه اول هم روی 900 و هم 2100 تری جی دارننقل قول:
اما نکته مهم اینه که سرعت روی 900 خیلی کمتره و از طرفی روی 900 فقط hspa+ میشه اما روی 2100 dc-hspa+
در نتیجه روی 2100 سرعت بهتره
روی مودم 3372 با تغییرات فرم ویری که در ص اول تاپیک مودم گذاشتم می تونید مشخص کنید که تری جی به 900 وصل بشه یا 2100
ضمنا ظاهرا در تهران باند سه نسل 4 از ده مگاهرتز به 15 مگاهرتز افزایش پیدا کرده که باعث میشه توی این باند سرعتتون به مقدار یک سوم سرعت قبلی افزایش پیدا کنه . دوستان تهرانی که می تونند پهنای باند سه رو چک کنند یه اسکرین شات بدن. توی قم که همچنان ده مگاهرتزه
فرکانس 2100 تری جی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرکانس 900 تری جی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه نکته ای رو میخوام بهتون بگم که تا حالا در مورد بسته های ایرانسل چند بار شاهدش بدیم.
یه اخلاق خوبی که همیشه فروشنده رو مجبور میکنه طبق نظر خریدار عمل بکنه نخریدن جنس هست در صورت تغییر قیمت نامعقول.
من این مدت شبکه های اجتماعیو که چک میکردم میدیدم بدون هماهنگی قبلی برای تحریم کردن ، اکثر افراد اعتراض خودشونو نسبت به حذف بسته ها نشون میدادن و در عمل با نخریدن بسته های گرون قیمت ایرانسل رو مجبور کردن که بسته هارو برگردونه.کاملا مشخص هست اگر ایرانسل این سیاست جدید رو ادامه میداد : 1.تعداد زیادی از کاربرهاشو از دست میداد 2.هموناییم که میموندن مثل قبل بسته نمیخریدن.میتونم بگم خوشحال هستم که حداقل در این مورد داریم درست عمل میکنیم.
البته احتمالا سازمان تنظیم مقررات هم با توجه به نزدیکی انتخابات و اعتراض زیاد عقب نشنیی کرده
چقدر خوب بود هر سال انتخابات برگزار می شد تا حرف ملت رو بیشتر بشنون
خیلی جالبه چون من در تهران همه جا میتونم با رایتل به 3G ۹۰۰ وصل شم، ولی در هیچ جای تهران فرکانس ۹۰۰ نسل ۳ ایرانسل وجود نداره، از طرفی به قدری ترافیک نسل ۳ش از رایتل بالاتره کا فرکانس ۲۱۰۰ هم پوششش کاهش پیدا میکنه و کلا با ۴ تا انتن ۴جی میشه به ۱ انتن ۳جی ایرانسل وصل شد، اون هم بسیار شلوغ و پر تاخیره اکثرا.نقل قول:
در هیچ جای تهران هیچ کدوم از دوستان هم ندیدن فرکانس ۹۰۰ ایرانسل رو.
حالا چرا واجبه؟ چون اولا ترافیک زیاد ۲۱۰۰ مقداریش به ۹۰۰ منتقل میشه، و دوما مشکل پوشش دعی ۲۱۰۰ حل میشه.
الان انقدر ترافیک و پوشش نسل ۳ ایرلنسل در برخی نقاط افتضاحه، که برای مکالمه از ۴جی به ۲جی سویچ میشه، بجای ۳جی، که خودش مشترک موزد نظر در دسترس نمیباشد و تاخیر زیاد در زنگ خوردن موبایل هارو در پی خواهد داشت
مگر رو ۴جی Volte رو راه بندازن که اونوقت فقط برای گوشی های پیشرفته این مشکل حل میشه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نه توضیحی میده برای حذفش نه دلیل برگشت رو میگه. اوج احترام به مشتری . به نظرم به زودی باید مجدد شاهد حذف بسته ها باشیم .