دوستان گولشون رو نخورید حتی با فعال کردن گزینه دانلود پلاس هم ترافیک کم میکنه الان چند دقیقه از فیلیمو رو نگاه کردم حجمم رو خورد.
Printable View
دوستان گولشون رو نخورید حتی با فعال کردن گزینه دانلود پلاس هم ترافیک کم میکنه الان چند دقیقه از فیلیمو رو نگاه کردم حجمم رو خورد.
نه احتمالا قبلش اپارات بودین
دوستان فک کنم اگه یه فیلم رو مرورگر بزارید پخش شه از سایت فیلیمو
و بعد بزاریم دانلود شه idm فک کنم اوپراتورش باگ بخوره و رایگان خسابش کنه:n10:
دوستان از خیرش بگذرید فایده نداره سیستماشون باگ حواستون باشه رکب نخورید که حجمتون بپره که اصلا نمیشه ثابت کرد
احتمالا بازدید از پنل و آگاهی از حجم مصرفی رو غیر فعال کردن یا هر 5 یا 12 ساعت رفرش میکنن تا نفهمیم چقدر از حجممون کسر شده و فکر کنیم رایگانه یااا باگه
ولی یهو ..ببینیم فردا فقط 100 مگ از 4 یا 5 گیگمون باقی مونده:n03:
هم اکنون اسیاتک تبدیل شده به اینترانت و با ضعف بسیار شدیدی سایت های بین المللی رو باز میکنه و در بازی های آنلاین بسیار تایم اوت و قطعی هست.
برای من سرویس صبحانه تو ساعت رایگان چه سرور آسیاتک چه سرورهای خارجی و داخلی دیگه فیکس روی ۲۵۰ هستش...نقل قول:
دوستان سلام من الان 4 مگ گرفتم نقره ای والا گیج شدم اون 18 گیگ سرعت بالاش باید با دانلود منجیر سرعتت چند باشه ماله من همش 240 حتی طلاییم پارسال گرفتم با اینهمه پول دادن بازم 240 بود همش واصلا عوض نمیشد اگه از خط باشه وقتی حجمی میگیرم سرعتم بالای 800 تو روز علتش چیه کسی میدونه؟ وباید با چند دانلود کنه 4 مگ ؟
دوستان اسیا...... عزیززز
یه ترفند..
ببینید سایت فیلیمو و...اون سایت مذهبی دیگه هاستشون چیه و بعد سایت های مشابهی که رو اون هاست هستند هم رایگانه
برید دان کنید حالشو ببرید
ما رو هم دعا کنید:n09::n10:
درضمن سایت فیلیمو کلا رایگانه و حجم کم نمیکنه
دوستان سرورهای داخلی اسیاتک کودومن هی دوستان میگن سرعت خوبه رو اون؟
دوستانی که میخواهند سرویس صبحانه آسیاتکی را ثبت نام کنند پ.خ بدهند