چرا هی قطع میشه... همه اینجوری شدن؟:n13:
Printable View
چرا هی قطع میشه... همه اینجوری شدن؟:n13:
برای من مشکلی نداره !نقل قول:
همین کارارو با نت میکنین که آلان وضمون اینه...:n27:
آخه یعنی چی این عکسا که چی بشه الان...مردم خودمون جنبه ندارن:n27:
گزارش بدین تا مدیرا حالشو جا بیارن
گزارشش رو دادم... توی همه ی تاپیک ها این عکس ها رو گذاشته....اگه کسی به مدیرا دسترسی داره خبرشون کنه بیان حذف کنن. الان فیلتر میشیم ها!!!! :n08:نقل قول:
دوستان به این Troll ها غذا ندید ... همین که بعد پستشون چندین پست در مورد مضمون پست ایناست کلی حال میکنن....پس فقط گزارش بزنید و ازش بگذرید.
آره بابا مال منم قطع بود...نقل قول:
ای بابا... این حرفا چیه... کسانی که میخوان محدودیت ایجاد کنن بالاخره همیشه یه بهونه ای پیدا میکنن!نقل قول:
دوستان چندتا سوال
1-از طریق سایت ثبتنام کنی بهتره یا نمایندگی مراجعه کنی؟چون من شهرستان هستم میخوام الان ثبتنام کنم هفته بعد که میرم نتم وصل شده باشه که الاف نشم. حالا توی سایت ثبتنام کنم دیگه لازم نیست حضوری برم و خودشون وصل میکنن؟
2-اگه کارشناس واسه نصب نخوای بازم هزینه راه اندازی رو میگرن یا فقط همون 5تومن مخابرات؟کلا هزینه راه اندازی چقدره؟
3-من الان ثبت نام کنم وقتی مخابرات نتو وصل کنه از همون روز شارژ من حساب میشه یا از روزی که خودم شارژ کنم؟چون وقتی نت وصل میشه ممکنه من هنوز نباشم که استفاده کنم
نقل قول:نقل قول:واقعا بی جنبه تشریف دارید .... حقتونه واقعا پارس انلاین این کار رو باهاتون میکنه .نقل قول:
خودم هم با ترول ها به شدت مخالفم ......اینو گزاشتم حال کنید ندونستم بعضی ها جنبشو ندارن :n12::n16::n02: