بله کارت دانشجویی کافیه ...نقل قول:
--------------------------------------------------
Upstream سرعت آپلود و Down سرعت دانلود سرعت Up و Down اکو 128 باید 157 یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه ..نقل قول:
Printable View
بله کارت دانشجویی کافیه ...نقل قول:
--------------------------------------------------
Upstream سرعت آپلود و Down سرعت دانلود سرعت Up و Down اکو 128 باید 157 یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه ..نقل قول:
دیروز دقیقاً ساعت 12:58 بود که از یاهو مسنجر پرت شدم بیرون !!! چیز پی ان هم که کلاً سروراشو در اون ساعت بستن البته مال بعضی ها مشکلی نداره ...
این دوتا سرعت لاین شما رو نشون میدن که اگر تقسیم بر 8 کنید اصولا باید سرعت دانلود و آپلود رو نشون بده اما آی اس پی ها این سرعت دانلود رو محدود میکنن که در بعضی موارد میشه با چیز پی ان دورش زد (مثل الان شاتل)نقل قول:
برای 128 همون 128 باید باشه که سرعت دانلودش میشه 16 اما مثلا شاتل این مقدار رو 320 یا بالاتر میذاره برای جلب مشتری.
جالب اینجاس که من با چیز پی ان هم نمی تونم دور بزنم تازه سرعتم کمتر میشه میدونید مشکل از کجاست ؟نقل قول:
ظاهرا شاتل راهش رو بسته. برای کار با اونی که گفتی هم باید کوچ کرد از شاتل.نقل قول:
از دوستان اصفهاني كسي هست كه اين دو گيگ رايگان رو گرفته باشه؟؟
هنوز که خبری نیستنقل قول:
اصلا به چه مناسبتی 2 گیگ میخوان بدن؟
به قول خالقزی شاتل جیب مارو نزنه 2 گیگ پیشکش:31:
+
من دیشب 1200 مگ تونستم دانلود کنم
کماکان سرعت از ساعت 1 تا 3 افتضاحه ولی از 3 تا 7 خوب میشه
+
یاهو میل هم برای من باز نمیشه:2:
پس من تنها نیستم! منم الان دو روزه این مشکلو دارم. :41:نقل قول:
سایت ها به صورت رندوم باز نمیشن، حتی سایت های غیر سیاسی و تکنولوژی.
به خدا بدبختیم.
سلام دوستان. چرا شاتل اینجوری شده الان من 3روز هست که سرعت دانلودم به شدت پایین امده من ART1 هستم
قبلا سرعت دانلودم همش رو 60 بود ولی الان 3 روز هست به شدت کاهش پیدا کرده و همش رو 11 تا 20 حتی پایین تر روی 5تا10 به شدت هم نوسان داره تازه سایتا که باز شدنشون مثل دیل اپ شده شباهم که اثلا نابوده حالم گرفتس زنگم میزنم شاتل جوابه درستی نمیدن :37:
دوستان 1دونه سوال دارم میشه بگین این چیز پی ان که شما ها میگین چی هست وکارش چیه؟؟ و باید از کجا بگیرمش مرسی
https بعد از پایان کار بانکها از کار می افته