نه به قصد مصرف بی رویه حجم میخام این کارو انجام بدم.:n02:نقل قول:
حالا یوتوپ بود یه چیزی یا یه آپلودسنتری :n14:
Printable View
نه به قصد مصرف بی رویه حجم میخام این کارو انجام بدم.:n02:نقل قول:
حالا یوتوپ بود یه چیزی یا یه آپلودسنتری :n14:
بابا اینا کارشون حساب کتاب نداره رفتم کلی تم از سامسونگ دانلود کردم بالای 100 مگ استفاده کردم همونو دقیقا حساب نکرده :n29:
نیان یه دفعه بزارن پاچمون بدبختمون کنن از این کارا زیاد کردن :n27:
تماسی با 1544 بگیر و ببین در این مورد چه پاسخی میدهندنقل قول:
یه موردی. اگه آسیاتک اون چندتا سایتو میخواد ترافیک رایگان ارائه کنه چرا به صورت دیفالت این کارو نمیکنه و یه آپشن تو پنل اضافه کرده؟ مطمئنا این اضافه کردن آپشن سخت تر از ارائه به صورت پیشفرض هست
من که فعلا فعال! نکردم چون فردا مشکل پیش بیاد(ترافیک کم بشه یا ..) بهانه دستشون میافته و آخرش مقصر خود کاربر خوهد بود
برای من دیروز فعال نمیشد ولی امروز فعال شد، فعلا هم آپارات هم فیلیمو را رایگان حساب میکند.نقل قول:
دوستان, امروز به طرز شگفت انگیزی از سرورهای داخلی محدود شدم
"سرویس مورد استفاده صبحانه 6 تا 10 , 1395 گیگ رایگان"خط بروی 6 مگابیت بسته شده است و حداکثر سرعت دانلود بر بایت برابر با 700 کیلوبایت از سرور داخلی است و سرور خارجی محدود به 250 عدد""
دانلود از سرور "IR" وبسایت upera.co برابر با 300 کیلوبایت تا 380 کیلوبایت از سرور tinymovies برابر با 500 تا 580 از سرور "Uploadboy "ir51 برابر با 200 تا 277 مابقی سرورهای داخلی به همین صورت بودند
مشکلی از لحاظ نویز وجود ندارد
آیا شما هم با این مشکل روبرو بودید؟
مرسی...
اصلا من نتونستم بفهمم چجوری حساب میکنن کلی استفاده میکنم از سایتای غیر فیلیمو و آپارات ولی رایگان حساب میکنه کارشون حساب کتاب نداره اصلا :n13:نقل قول:
برا من هم بالاخره فعال شد دیروز عصر ولی دیشب از فیلیمو استفاده کردم یه بار رایگان حساب کرده یه بار غیر رایگان کلا سیستمشون قاطی دارهنقل قول:
سلام من امروز فعال کردم 200 مگابایت از اپارات دان کردم الان چک کردم دیدم کم کرده نامرد
بابا اپارات که رایگان نیستاااااا
حجم میخوره.
فقط اون سایتای ..شیخی رایگانه
هیچی دیگه الانم داره سخنان گوهر بار دانلود میکنم تا وقت بگذره