آره اینجوریاست باید یه برد مخصوص هم بگیری که نمیشه ساختش +بقیه کار هارم خودت بکنی:دینقل قول:
پ.ن!!!!:
آقا پارسا شرمنده الان میبینم
آره اینجوریاست باید یه برد مخصوص هم بگیری که نمیشه ساختش +بقیه کار هارم خودت بکنی:دینقل قول:
پ.ن!!!!:
آقا پارسا شرمنده الان میبینم
این LT+3 واسه اسلیم هنوز نیومده؟دوستانی که واسه فت تست کردند سرانجام به چه نتایجی رسیدن؟ واسه لایو امنیت داره یا نه؟ کلا یه توضیح بی زحمت بدین:46:
نه واسه اسلیم نیومده.نقل قول:
بهترین حالت برای امنیت تو لایو دیسک های رایت شده با بورنر مکس و پچ باLT+3هست.
بازی که بورنر مکس نیست بهTUو پاک کردن کچ بدون هارد اجرا میشه ولی برای لایو امن نیست.
دیسک های بدون بورنر مکس که برایLT+3پچ بشن از رو هارد و بدون هارد بدونTUاجرا میشن ولی بازم برای لایو امن نیست.
بازی های بدون بورنر مکس بدونTUو پچ و اینا اجرا نمیشه
بازی های بدون بورنر مکس که باTUرویLT+2اجرا نمیشد رویLT+3اجرا میشه(یا ریپ میزد:دی)
همین دیگه:دی
دمت گرم داداش بی زحمت به این سوالا هم جواب بدهنقل قول:
1- واسه اسلیم قراره کی بیاد؟
2 - من کرمانشاه هستم راستش یه چند مغازه هستند LT میریزن اما بهشون زیاد اطمینان ندارم و همیشه هر وقت رام میوفتاد تهران میریختم اما این بار مجبورم همینجا بریزم . امروز رفتم پیش یکیشون گفت واسه اسلیم هنوز نیومده وقتی بیاد میریزم واست و 1 روز باید کنسولت پیش ما بمونه!! نمیدونم آخه چرا یک روز باید بمونه؟! سوالم اینه که بعد از اینکه کارشو انجام داد از کجا مطمئن بشم واقعا واسم ریخته؟شاید الکی بگه و همون LT2 کماکان رو کنسولم باشه و منم برم لایو و بترکم:31:به عبارت بهتر جایی در تنظیمات کنسول هست که مشخص کنه آبدیت درایو کنسول چنده؟
3- و اما سوال سومم که خیلی واسم مهمه اینه که کدوم مغازه تو تهران بازیهایی که واسه لایو توضیح دادین با LT3 مناسبن بخرم؟در واقع بازیهاش برای لایو امنیت کامل رو از هر لحاظ داشته باشند و فروش اینترنتی داشته باشه سفارش بدیم جایی سراغ دارین؟
دستت مرسی
برادران عزیز چطوری باید PES 2012 آنلاین بازی کرد ؟
خوب شما کپی بازی یا نه.نقل قول:
منظورت رعایت نکات امنیتی هست یا همینجوری؟
اگه همینجوری که خوب باید اول وصل بشی لایو و بعد از طریق مولتی پلیر وصل بشی به سرور بازی.
-------------------------------------------------
1-به زودی زود.نقل قول:
2-نه از طریق تنظیمات نمیشه.اگه میشه یه جای دیگه ببر یه روز مشکوکه.خوب وقتی LT+3ریخت یکی از بازی های XGD3که قبلا اجرا نمشد و پچ کن و بزار باید اجرا شه.
ولی بگم بهش بگو سریع بریزه بده خودتم اونجا باش ببین.اگه هم گفت بعدا بگوlOGبرنامه جانگل فلشر رو بهت بده که مطمین شیLT+3ریخته.
3-بله جا زیاد هست از طریق پیام خصوصی میگم بهتون:دی
دوستان داشتم Saints Row3 بازی میکردم که وسطش کنسول خاموش شد و سه چراغ شد ولی بعد روشن کردن مشکلی نداشت
دوبار اینجوری شد ولی تو بقیه بازیها مشکلی نیست و حتی بعد چندین ساعت بازی هم اینجوری نمیشه
آیا این مربوط به نداشتن LT3 هست یا کلا کنسول مشکل داره؟
والا این مشکل مهمولا مربوط به کنسول هست.نقل قول:
ولی چون شما بازی دیگه مشکل نداری از نداشتنlT+3هست منم توLT+2برام این مشکل ها پیش اومده.
از کجا میتونم بفهمم کنسول مشکل داره یا مربوط به LT 3 هستش؟نقل قول:
ببینید برای من همینجور خاموش میشد و چراغ نمیداد ولی چون فقط توی این بازی مشکل دارید پس هر طوری هم باشه به کنسول مربوط نمیشه جای نگرانی نداره.نقل قول:
اگه مشکل خاصی باشه کنسول همون چراغ هارو به طور مداوم میزنه که تا بفهمیم دردش چیه.
مشکل خاصی نیست.