شما کدوم شهرین یادمه یه جا خوندم فک کنم مال شاتل بود 2-3 تا شهر رو استثنا کرده بود و گفت برای این شهرها امکان پذیر نیست. :n13:نقل قول:
Printable View
شما کدوم شهرین یادمه یه جا خوندم فک کنم مال شاتل بود 2-3 تا شهر رو استثنا کرده بود و گفت برای این شهرها امکان پذیر نیست. :n13:نقل قول:
برای من فیلمو رایگان هست ولی آپارات کم کرد
شاتل که محدود میکنه و صبا هم شاید همینکارو بکنه و 1 مگ هم سرعت آنچنانی نیست و بدی هر دوشون اینه که سرویس ویژه رو برای کاربرای قدیم ارائه نمیدن برعکس آسیاتک و سرویسای عادی هم که قیمت بابایی دارن :n10:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pin
تو این کانال هم دقیقا این متنو نوشته:
مشترکین آسیاتک جهت فعال سازی دانلود پلاس به پنل خود مراجعه نمایند.
پس از فعالسازی، ترافیک استفاده از وب سایتهای aparat.com و filmio.com و چندین سایت دیگر رایگان خواهد بود.
من یکی از شهر های استان فارس هستم , اون قسمت که برا شما نوشته فعال شد برا من نمییاد و دوباره همون گزینه فعالسازی مییادنقل قول:
1 مگابیت حداقل سرعت مورد تعهد صبانت در تایم رایگان است ولی کسانی هستند که تا 300 کیلوبایت سرعت دانلودشان است. صبانت امکان تمدید برای مشترکین فعلی را در این جشنواره ایجاد کرده است، اما آسیاتک تا این لحظه امکان تمدید سرویس نه چندان جالب تابستانه را هم ایجاد نکرده است.نقل قول:
دوستان من همین الآن حدود 140 مگ از آپارات استفاده کردم فقط 2 مگ از حجمم کم کرد که اونم مال سایت 1544ه :n09::n02:
دوستان هارد اکسترنال 10 ترا سراغ دارین؟؟ :n07:
آسیاتک راست میگوید اول سایت خودش را رایگان کند، برای چک کردن ریزمصرف هم باید حجم مصرف کنیم.نقل قول:
برای من هم مثل شماست، سایتشان مشکل دارد، این سایتها هم ارزش ریسک ندارند، ساعت رایگان چیزی برای دانلود پیدا نمیکنم حالا برای 2 تا سایت نمیخواهم حجمم را به خطر بیاندازم.نقل قول:
دقیقا همینطور هست که میفرمایید , من چند بار ریسک کردم و امتحان کردم و متاسفانه بیش از 500 مگ از حجمم به فنا رفتنقل قول: