عزیز از 360 نباید انتظار زیادی داشته باشین ، چون قدیمی شدن و اصلا گرافیک PC رو ندارن :)نقل قول:
از لحاظ پردازشی هم اسلیم و فت هیچ فرقی با هم ندارن...
عزیز از 360 نباید انتظار زیادی داشته باشین ، چون قدیمی شدن و اصلا گرافیک PC رو ندارن :)نقل قول:
از لحاظ پردازشی هم اسلیم و فت هیچ فرقی با هم ندارن...
پس حتما PS3 از همه شاختره :20: lolنقل قول:
برادران عزیز xbox ما هم رسید :دی
هم بازی PAL باز می کنه هم NTSC J .
نرسیده کم مونده بود منفجرش کنم :18: بازی رو گذاشتم دیدم از فن صدا میاد گفتم برگردونم صاف بزارم زمین .
تا خواستم برگردونم DVD خورد اینور اونور ، فوری درستش کردم و فوری خاموشش کردم :31: خدا رو شکر به خیر گذشت .
در حال حاضر همه چیز آرومه :دی
فقط یک سوال فنی دارم ، این دسته های بازی چطوری شارژ میشن ؟
چند ساعت باطری دووم میاره ؟
برادران عزیز دنبال 3 نفر هستم که 3 تا بازی اورجینال بخوان . هر کدوم 1 بازی یا بیشتر .
در کل 3 تا بازی باید سفارش داشته باشید . حالا 1 نفر یا 3 نفر :دی
من یدونه Forza 4 می خوام سفارش بدم .
از این سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب کنید اگر 4 تا بازی سفارش بدیم تا حداکثر 10 روز میرسه دستمون .
اگر کسی هست لطفا خبر بده تا باهم سفارش بدیم .
با باید play ant citشارز بخری که مال خود ماکیروسافت هست ولی به درد نمیخوره.نقل قول:
توصیه میکنم یه باطری شارژی 2500میلی آمپر بخری.یه باطری2500میلی آمپری 15 ساعت باید بمونه شارژ.
برای فرمول دقیق برای همه باطری ها از طریق این لینک عمل کنید(بازیسنتر):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا کلمه بازیشنتر فیلتره؟؟
جای این درخواست فروم نیست!!!نقل قول:
پس کجا هست ؟نقل قول:
بنر بسازم بزنم تو اتوبان ؟
کسی لیست بازی هایxgd2و بتایxgd3رو داره؟
اگه دوست دارید روش خوبی هست میتونید امتحان کنید.!!!!:-qنقل قول:
توصیه میکنم یه خورده مودب برخورد کنید و اینجا بند و20-19رو بخونید:(فعالیت های ممنوعه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی قوانین سایت هر گرونه فعالیت خرید و فروش و مباحث شبیه به اون غیر قانونیه!!!توی یاهو و یاپیغام خصوصی و امثالهم جاش هست.
(به هیچ عنوان این بحث رو توی فروم ادامه ندید)
دوستان من میخوام کنسولمو JTAG کنم میخوام بدونم با انجام دادن اینکار کنسول مشکل ویا ایرادی پیدا نمیکنه ؟ من اصلا لایو نمیرم( توی بازی - سخت افزاری _ نرم افزاری مشکلی پیش نمیاد؟) بعد اینکه هزینش چقدره وآیا من میتونم انجام بدم چون میتونم راحت فریمور بریزم شاید بتونم اینکارو انجام بدم... ویکمی در مورد امکانات و نرم افزارهاش توضیح بدید ممنون میشم
یه سول دیگه ببخشید!! آیا همه بازیها - تمهای پریموم وداشبردها با این روش قابل اجرا به صورت طبیعی هستن؟
ببین بگم کهjtagکردن مثل فریمویر ریختن نیست و سخت تره.نقل قول:
توی سیستم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
هزینش معمولا120ایناست ولی کار باید درست انجام بشه.
باjtagکردن به روش ریسیت گلیچ میتونی از هارد بازی رو بدون دیسک اجرا کنی یه شبکه مخصوص آنلاین داره میتونی برنامه های دست نویس رو هم به کنسول اضافه کنی.و خیلی امکانات دیگه...
فعلا بله همه چیز با این روش قابل اجراست از آینده هم خبری نیست:دی
120 تومنننننننن!!:18::19: ببینم چقدر سخته شاید بتونم انجامش بدم ...مگه تاب ورداشته 120 بدم به اینا!:31:نقل قول:
عزیز کار هزینه بریه ، وسایل زیادی میخواد...
من اگه خدا بخواد :)) میخوام خودم درستش کنم :P :دی