4 تا پایه لاستیکی مثل پاک کن زیرش هست اونا رو بکن و بعد زیرش پیچ هارو باز کن.بعد از اینکه کارت تموم شد، پاک کن هارو :31:دوباره بچسبون سر جاش.
احتیاط کن:
حواست باشه آداپتورو از برق جدا کنی بعد بازش کنیا!!:18:وگرنه تاکسی درمی میشی:41::18:
4 تا پایه لاستیکی مثل پاک کن زیرش هست اونا رو بکن و بعد زیرش پیچ هارو باز کن.بعد از اینکه کارت تموم شد، پاک کن هارو :31:دوباره بچسبون سر جاش.
احتیاط کن:
حواست باشه آداپتورو از برق جدا کنی بعد بازش کنیا!!:18:وگرنه تاکسی درمی میشی:41::18:
ABGX360 1.0.6 RELEASED
همونطور که چندی پیش اعلام شد این برنامه برای پچ کردن بازی های به طور خودکار برایLT+3عمل میکنه.
وضعیت این برنامه توسط ناشر رسمی آن ازIN TESTINGبهRELEASEDتغییر کرده و هم اکنون این برنامه قابل دانلود و استفاده میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود برنامه:
شایان ذکر است روش پچ کردن به روال گزشته است و نیازی به تغییر نیست+میتونید از آموزش زیر استفاده کنید:
سایت اصلیc4eva:
امروز بازش کردم و با اسپری هوای فشرده تمیزش کردم . ولی هیچ فرقی با گذشته نکرده وباز همونجا افت فریم و دیر لود شدن آبجکتها رو دارم:19: آخه اگه بدونم چشه کار راحت میشه یا تعمیرش میکنم یا اگه تعمیر نشد میندازمش آشغالی میرم یه دونه دیگه نمیخرم چون پول ندارم!:31:نقل قول:
ولی احتمال کمی میدم از کابل باشه چون کابل رو در جای مطمعنی گذاشته بودم...باز هرچی به زهنتون رسید مارو در جریان بزارید:11:
با سلام
دوستان بنده xbox مدل الیت دارم با درایو lite on و همچنین lt+2 و ورژن داشبورد هم 2.0.13599 هستش . می خوام بازی need for speed hot pursuit رو بازی کنم دیسک رو که در دستگاه قرار میدم میگه : this disk in not supported . سوال اینجاست که برای اجرای این بازی آیا حتما نیاز به پچ کردن بازی دارم یا بدون پچ کردن مثلا با تایتل آپدیت و پاک کردن کش دستگاه امکان اجرای این بازی وجود داره ؟ و اگر با تایتل آپدیت کارم راه میفته روش و لطف کنید و اگه به پچ کردن هم نیازه روش پچ کردن hot pursuit رو هم به من بگید . در ضمن من به هیچ عنوان لایو نمیرم . خیلی خیلی لازمش دارم . با تشکر .
باید متناسب یا نسخهlt+1.9پچ اش بکنی اونموقع اجرا میشه.البته بعد اون هم آخرین پچ واسهlt+3هست که خوب اون راحت کارتو راه میندازه ولی در اونصورت لازم میشه کهlt+3بریزی.نقل قول:
اگه میخوای کلا راحت باشی و از این به بعد همه بازیهاتو برایlt+3پچ کنی توصیه میکنمlt+3بریزی و متناسب با اون پچ کنی.
برای پچ کردن با آخرین نسخه قبل ازLt+3(یعنی برای کنسول شما)از این روش استفاده کن:
بازی پچ نشده بعید میدونم اجرا بشه چون کلا یه امر بعیده و این روش برای کنسول هایDEA.BINآبدیت شده اومده.ولی اگه خوب میخوای با این روش امتحان کن:
نقل قول:
دوستان عزیز کنسولی داریم هم نسخه پال بازی ها رو بالا بیاره هم NTSC J ????
کنسول هایJTAGشده این امکان رو دارن.نقل قول:
این امکان وجود نداره که اجرا بشه برای کنسول های معمولی.
ولی دوستان می گفتن پیش میاد کهNTS.Jباشه و اجرا بشه ولی بعید به نظر میرسه.
سلامنقل قول:
اگه اون بازی Region Lock نباشه اجرا میشه!
از لینک زیر میتوانید لیست این بازی هارو ببینید :
سلام...من خیلی وقته نبودم.... lt3 اومده؟ قضیش چیه؟
دمهمتون گرم
آره برای فت ها اومده.نقل قول:
قضیه اینه که بازی هایxgd3بعد از تغییرdea.bin کنسول(از آبدیت مخفی لایو و یا آبدیت14699) دیگه اجرا نمیشدند و یا با روش هایی اجرا میشد.
با اومدنlt+3و پچ کردن بازی ها برای اون.این مشکل ها بلکل حل شده و امنیت در لایو برقرار شده:دی